1x50 eur 2x80 eur. Diezgan gliita.maset neprot.attieksme ok.pasai no mugurpuses patiik. Atrodas garozes ielas 5 iekspagalmaa. Maaja veca.dziivoklis ok. Otreiz nsieshu.pa dargu
Nesen ari biju.
Seja 7/10 (Savai miesasbuvei ok.Ļoti kopta)
Ķermenis 6/10 (Gaumes lieta)
Dzīvoklis 8/10 (Garozes iela)
Attieksme 9/10
Sex/minets 7/10
Loti kopta un izskatiga, smuka kleita, kurpes - 50Eur tadai nav zel (vienu reizi noteikti japamegina, ja gribas pavadit laiku ar normalu meiteni)
Salidzinot ar pirmo reizi darbibas un atteiksme bija tadi pasi, bet ka es to visu uztveru - soreiz neipasi patika.
1. Pagaja 3 menesi, bet sieviete tagad man liekas ka izskatas daudz vecaka, reali ap ~45 gadiem (sludinajumos raksta 37-38).
2. Pa stundu kadas 10 reizes vinai bija klepus (tads pavisam divains, ka smeketaiem dzives beigas...)
3 .Taisot masazu viņai nepietiek elpas, loti skali un dzili elpo. Loti nepatikami.
4. Ella vispar nepatika. Saulespuku? Tagad viss smird..
5. Pec pamata dalas, beigu dala bija loti vaja, nedaudz paraustija un saka "davaj", man vispar vel negribejas, bet lai atrak tiktu prom, kaut kas sanaca. Tits job soreiz nebija...
P.S. Biju pagajusgad bija 25, sodien uzjautaju - saka 40 (un saka ka cena nav mainijusies, ka tas ir konvertejot ap 26 latiem). Nu es ta padomaju, lai ir ... (bet zemapzina zinaju ka 40 EUR jau ir tuvak 29-30Ls..)
Vai iesu vel - ne.
Masaza - stipra, bed tagad atkal viss sap...
Bildes patiesam taisitas ne mazak k 5 gadus atpakal...
Biju 2 menesus atpakal. Man patika attieksme. Loti laba masaza, maseja tiesi tur kur sapeja, un loti stipri, sapes pargaja pec vinas vienas masazas. pirms, paris reizes Gaju uz med.centriem pie masierem, tad sapes nepargaja.
Pierunaja pamaset 4 rokas, piekritu, jo ieprieks tadas pieredzes nebija. Masaza ilga 45 minutes, bet solija 1 st. pec masazas novilka sev un draudzenei kreklu un sakas hand and tit job. ar ellu. baigi patika. ilgi bija stojaks, pat nespeju beigt uzreiz, tikai pec kadien 20 minutem, vina neko sliktu par to neteica, vinai ari viss patika, teica ka gaidis vel.
vai iesu vel? ja. bet tikai pie vinas jo par abam bija 40 lasi, tikai ar vinu 25.
dzivoklis parasts. liels divans, muzika.
un izskatijas tiesi ka pirma bilde, kur tel numurs, tikai ar melniem matiem.
Ierakstīts
Nesen ari biju.
Seja 7/10 (Savai miesasbuvei ok.Ļoti kopta)
Ķermenis 6/10 (Gaumes lieta)
Dzīvoklis 8/10 (Garozes iela)
Attieksme 9/10
Sex/minets 7/10
Loti kopta un izskatiga, smuka kleita, kurpes - 50Eur tadai nav zel (vienu reizi noteikti japamegina, ja gribas pavadit laiku ar normalu meiteni)