Tu tiki līdz dzīvoklim, man jau 4sexā atteica, jo skatās, kurš xtra raksta atsauksmes. No foruma tēmas ierakstiem izskatās, ka zvaigznes bija pareizi sastājušās.
Neko nezaudēji. Pieliec neiztērētajam pussimtam otru un apmeklē kādu meiču no drusku augstāka plaukta. Pirmā rindā būtu mūsu foruma teicamniece meitene,manuprāt
Man ar viņu tik ļoti negāja kopā,ka no dzīvokļa izgāju 3 min. laikā. Tieši tik maz vajadzēja lai zustu jebkura vēlme pist. Pamatot grūti,varētu teikt stulbs konveijers. Ja man kas jūtami krīt uz nerviem es nepalieku jo laba jebļa tur nekādi nebūs,bet sūdīgu man nahuj nevajag.
Varbūt vnk apstākļi neveiksmīgi sakrita,jo milfas drusku zem 40 ir bijušas labākā pieredze šai frontē
Visi neiet, bet cena tik uz augšu. Šodien zvanīju, piedāvā visu, izņemot šoko aci. Prasa 130. Vai tiešām neviens neiet un viņa tik ceļ debesīs ciparu par 1 šāvienu un konveijera sajūtām?
Nu par orālo seksu mēs visi zinam, kā un kas viņa dara. Vairākas reizes visi prasa vai dod anālo seksu!!?! Tad varbūt kāds kas ir bijis, var pateikt vai dod tad?
Varbūt par piemaksu... Atbildēs kāds vai tālāk ignorēsim?!?!
Atvainojiet,ka iejaucos jūsu intīmās dzīves anturāžā,bet šodienas horoskopā auniem ir ieteikts zvanīt pakalpojuma sniedzējām un pist galvu nepastarpināti!
Ierakstīts
Jebļas Birojs nupat Gunu uzņēma Slavas Zālē,uzreiz trīs nominācijās!