Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
297985** => Sanda (38) [Intim.lv]
Ierakstīts

Sanda. Pie šīs dāmas vienreiz esmu bijis, jāpiekrīt, ka reklāma liela, bet sniegums "nu tā", citas to pašu dara un vēl kājiņas papleš. Manuprāt, neadekvāti, bet visiem, kas sailgojušies pēc sūkājuma, varu tikai ieteikt - dzīvoklis tīrs, augums liels, bet nav ļumīgs, patīkams, kopts iespaids. 

28983785 => :) (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

Pagājušajā gadā biju pie šīs piebraucis. Pa telefonu izklausījās sakarīga, tad nu laižu, atrodu māju - ārprāts, izskatās, ka tūlīņ  sabruks un bomži skries ārā, bet, nonākot dzīvoklī patīkams pārsteigums - tīrs, silts, izremontēts, var pat teikt plašs. Meitene uzreiz redzams, ka čigānu asiņu, bet man pret to nekādu iebildumu nav, kamēr prātu nejāj. 

Kamēr es dušā, šī jau sagatavojusies bija. 

Process bez emocijām un degsmes, redzams, ka garlaikojas. Piekrītu, ka labākais variants ir rakom, tad var kaut kā aizmirsties. Ķermenis pa pirmo, cik nu ir redzēti šajā industrijā, žēl, ka attieksme tāda. Nuja, un beigās tad arī paprasīja piečuku vairāk. Es saku - kā, bet pa telefonu tak tik sarunājām, šī tur kaut ko ve,ve, bet principa pēc nedevu vairāk. Te nu, redz, tautība izpaudās. Būtu nedaudz atvērtāka, būtu braucis vēl un to piečuku neprasot piemetis, jo citas tik patīkamas uz tausti neesmu saticis. Žēl.

29585795 => Ilona (35) [Intim.lv]
Ierakstīts

Pirms kāda laika biju iegriezies pie Ilonas. Zvanot adresi tā īsti negribēja teikt, nu tas jau saprotams. Kad jau noparkojos kaut kur nācu kājām, tad bija jāuztraucas, ka tik nerunāšu ar viņu, kamēr esmu pie mājas, bet durvīm kods nu un blabla. Dzīvoklī, kad biju jau sabaidīts netrokšņot kāpnēs (it kā kāds, ejot uz pišuku pie nezināmas personas, grasītos kāpnēs balādes dziedāt), bija kaut kāda vairāku citu cilvēku klātbūtne jūtama, lai gan durvis atvēra pati Ilona, bet minēto "briesmas" tikai manīju šurījam procesa laikā pa koridoru.

Pats process bija ok, augums pieņemams viņas vecumam, prasmes nedaudz konveijerizētas, bet traucēja pie muguras līpošs gultas pārvalks - tāda sajūta, ka to jau kāds nošļakstījis - nedaudz mitrs un vēss.. Vē, tad nu vairs neesmu gājis. Ja viņa nomainītu dislokāciju un uzklātu sausu tīru palagu, laikam ietu vēl.

27188061 => Inesse (41) [Intim.lv]
Ierakstīts

Šo draudzeni zinu, tiešām Ieriķu ielā un bildes viņas. Vecums laikam viņai šobrīd kādi 43, bet ir jau dažas 26gadīgas redzētas, kas izskatās vecākas, ciparam lielu uzmanību nepievēršu.

Vienu reizi biju pie viņas, cik atceros uz pohām. Varbūt man vienkārši paveicās, ka neviens nezvanīja pasākuma laikā, bet kopumā bija ok, pat nesen biju iedomājies aiziet vēlreiz, apskatīties, kas mainījies, bet laikam aizklīdu citur :) 

Likās interesanti, ka var pats savu peni ar roku pačamdīt no vagīnas puses, kamēr ņem šo dupsī. Par 20-25 lvl toreiz likās interesanti. Likās arī pietiekami tīrīga un bez steigas, bet, iespējams, biju pirmais pacients no rīta.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.