Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
25500670 ( 28485558 ) => Guna (43) [Intim.lv]
Ierakstīts

Sveiki Kungi!

Intresējos par šo leģendāro sievieti ar segvārdu:GUNA.Atsaukmes jau ir jūra par viņu un bildes tāpat,sieviete nu izskatās burvīgi un piselīga,kas ir baigi Ok,bet lielāko ties atsauksmes ir vairāk kā gadu,divus senas,vai šī sieviete ir vēljoprojām tik laba? kads ir bijis nesen?

Kur pieņem un kādas naudiņas ir par 1h ? Itkā jau varētu uzzvanīt,bet domājams,ka viņai daudzi noteikti zvana prasa kāda ir takse,negribas lieki traucēt

Veiksmīgi ;)

pilns forums ar atsauksmem un cenam, jaunakam un vecakam, kad iespejams vel nebiji dzimis. ko vel vajag :D

29889031 => Lana (27) [Intim.lv]
Ierakstīts

Sveiki, izejot cauri sludinajumu dēlim var secināt ka Lana ir back in bizness :D

vai kads ir bijis pēc pauzes, vai saglabājusies kvalitāte, vai viss ir nolaidies lidz videjam latvijas standartam, sludinajumos izmanto vecas bildes.. kas diemzel ari liek aizdomaties ka formas ir pasliktinajusas.

Ceru ka kads biedrs ir bijis, un spes sniegt kadu info.

27121153 => Loretta (38) [Gribu.lv]
Ierakstīts

biju pie sis darbones, labu laicinu atpakal.

strada ka jau minets tikai tad kad ir sludinajums, respektivi nav ridziniece, soreiz pienema elku iela 4.

sagaidija kleita, sieviete 45-50.

krutis vienreizejas, lieli silikoni, bet mazliet nokarajas. 

visada zina kopta un tiira, iesaulots kermenis, balinati zobi, nagi utt.

liekakais minuss bija diezgan palielais vederins, tacu prieks sis cenu kategorijas un vecuma, tas laikam ir pienemami. 

269355** => Viktorija (34) [Gribu.lv]
Ierakstīts

biju kadu laiku atpakal.

sazvanit nebija problemas un ari laiku apspriesana bija pavisam vienkarsa, kas radija iespaidu ka nestav vinai tur rinda. (ari brivdienas)

lokacija, bija mazliet gruti atrast bet visparigi ok, tuvu centram, maja jaunais projekts, dzivoklis arii tiri ok.

Atvera durvis, kleitina, seja bija ok, bet nu vecums jaa, varetu but ap 40 gadi.

nolemu palikt, tad fiksi dusha, dvielis tirs, vannas istaba ari nekadi mati nemetajas, viss ka nakas.

tad jau keramies pie lietas ar minetu, loti vienveidigs un parasts, nekas ipass, pie velmes lai mazliet ar meli paspelejas ap debesu zvaniem, kategoriski atteicas, ka nee nevar... 

seksa viss daudz maz ok, nekas wow un nebija sudigi. izshavu, mazliet paplapajam un dusha un prom.

Bet kas visvairak parsteidza ka vinai ir kaut kadi kompleksi pret savu izskatu, vai kaa, jo dzivokli apgaismojums ka pagraba, un visu laiku noversas no skatiena acis, nu kaut ka izvairigi.

Vai baidijas ka es aiziesu jau sakuma, jo esmu krietni jaunaks.. nezinu.

Kopuma augums ok, prieks sadiem gadiem, ciets, liels silikons. veders ka jau veders sievietei ap 40, ir riepina bet ne tik katastrofala ka traucetu procesam.

Pie minusiem minesu to izvairisanos un istabas apstaklus ka pagraba (tumsh), protams, ka atsakas ar meli passpeleties ar olam, tas ari uzreiz nodzina visu feelingu.

Plusi viegli sazvanama, galva nav tarakani, viss tirs, smarzas, nagi, kopta. Augums, silikoni, gari blondi mati.

Bet protams ka jau veterane saja joma, ir izveidojusies tads rutinas variants.

Kopuma paliku apmierinats, bet vai tas ir 100e variants... hmmm, domaju ka nee, pa 60-70e labprat aiziet velreiz kadu reiziiti.

20508049 => Vanesa (23) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Manuprāt, ejot pie darbonēm, labāk vispār neko lieku neņemt līdz - ne maku, ne dokumentus, ne kaut kādu citu vērtību. Paņem līdz tik, cik vajag "pakalpojumam" + varbūt vēl kaut ko, ja nu pēkšņi vajag kādam neatrunātam "bonusam" un viss. Mazāks strjoms token. :)

parasti atstaju masina zem kresla visu vertigo un dargo, bet saja reize atbraucu ar taxi un tapec nacas nemt visu augsa.

Lokeišenu PM plīz, ja nu izdodas visu saplānot...

Braslas iela pie Dominas

Ierakstīts

nu pec dzivokla izvietojuma nelikas, ka tur butu vel viena darbone. 

vnk dzivo vina pati tur un sita piepelnas, kam ir atveltita viena istaba.

ja nemaldos tad bija dzirdams ka virtuve pikst mikrovilnu krasns ka ediens ir sasilis. tapec viss liecinaja par to ka visticamak paris/gimene tur dzivo ikdiena un pastajanka...

par maku jaa, lohanulsa :D bet labs kas labi beidzas.

Ierakstīts

Biju kadu laicinu atpakal.

Lokacija izdeviga, atri sazvaniju, norunajam pec 15 min biju klat. atvera durvis isa kleitina. dzivoklis jaunaja projekta, viss tiirs un kartigs par to +.

ieejot dzivokli uzreiz pamaniju ka pie drebju pakarama stav viriesa kurpes. pie sevis nodomaju - wtf, bet paliku balstoties uz ieprieks minetajam pozitivajam atsauksmem.

laipni visu izradija izstastija un jau pec dushas sagaidija halatina un stringos.

jaatzist ka seja stipri na ljubitela, bet augums labs, krutis stingras un formigas.

saka maset, nekas super puper, glaudisanas tipa masaza ar daziem knifiniem. vairak nepatika, tas ka tikko sakas masaza, ta sakas kustiba blakus istaba, laikam virs/draugs saka rosities, mazliet tas nepatika, jo koridora biju atstajis maku jaka un bija nedrosibas sajuta... bet beigas viss ok.

erotiska dala tiesam limeni, vienu bridi tiesam likas ka jau ir kontakts, kustibas atstradatas un var redzet ka ne pirmo dienu to dara, imiteee minetu, klasiku. tiesam kaut kas jauns prieks manis.

attieksmi var vertet pozitivi, lai gan garas sarunas neiegrimam.

pec masazas nekur nedzina, nesteidzas apgulas blakus un vel mazliet ar nagiem pakutinaja lieldienu zvanus un pasu impertatoru, un tad jau atkal dusha un prom.

Kopuma pasakumu verteju ka izdevusos, ekonomisks variants, normala dzivokli un ar sakarigu sniegumu.

vienreiz noteikti ir verts aiziet!

25972445 => Lelde (30) [Intim.lv]
Ierakstīts

Sveiki, es ka amatieris un pirmo reizi rakstisu atsauksmi ceru uz saprasanu.

Biju pie Agneses pirms menesa, sazvanit nebija problemas, norunajam laiku, viss atri un easy.

Vieta pec lokacijas ideala, atvera durvis izskatijas loti apeteligi, halatina, zekes un augstpapezu kurpes.

Vairakkart prasija par manu vecumu, prasija vai paliksu. Man 26, bet es jau ka naivs dzeks domaju ka vinai 33 un tapec ari nedomaaju par gadu starpibu, protams, tur preti visi 40 gadi.

bet tas manu velmi palikt nesabojaja, jo lai gan bildes bija vecas, tacu viss bija daudz maz saglabajies un kermenis uzbudinaja.

Paliku, dzivoklis piepiipets, bet tīrs un gaumigs, dusa, dvielis viss ok.

Izgajis no dusas sagaidija jau kaila, nevelkot laiku garuma keramies pie lietas.

Dzilais minets labs un baudams, seksa aktiva un labi ari pietelo vai tiesam pavelkas procesa, dazas pozas teica ka ari sap, lai drazu lenak :D

beidzis pirmo reizi, ieskreju dusa noskaloties, bet vina to uztvera ta it ka es otro reizi nemaz negribetu, tad bija liela nesaprasana kapec es gribu otro reizi, vai man tas vispar vajadzigs vai varesu utt. tas mazliet nosita visu atmosferu. Tad piespiedu karta vina bija gatava otrajai reizei. negribigi dabujam karogu masta, sekss dazadas pozas un tad jau ieprieks dzirdetas frazes : tu tacu tik atri nebeigsi, cik ilgi vel mocisi mani, varbut ar roku, vsjo davaij ar roku.... isti nesapratu ko vina domaja ka es 3 sek beigsu otro reizi, seit paradijas vinas darba rutina, ka tik atrak un prom.

beidzu otro reizi ar kulachkovu, dusa ieksa, izeju ara un si jau pipee virtuve, tas man ka nepipetaju loti tracinaja. pa durvim prom un uzredzesanos.

Dzīvoklis 6/10 

Augums 7/10

Sekss, minets 7/10

Attieksme 2/10

Attieksmes iespaida, diezvai apmeklesu vinu velreiz... neskatoties uz to ka viss process bija vairak ka apmierinos.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.