Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
20334911 => Jana (24) [Intim.lv]
Ierakstīts

Kurš tad pie Janas/Danas nav bijis :rolleyes: Profesionāla meitene ar stāžu, neko īpaši labu vai sliktu pateikt nevaru.

Zemāk mani 2010 gada iespaidi, kad vēl strādāja Rostokas ielā.

Noskaidrojis savu galamērķi –Rostokas 34, devos uz Zolitūdes virzienā.

Adresi atradu viegli – numurs bija redzams uz mājas sienas, mašīnu atstāju turpat pie mājas stūra uz kvartāla iekšējās ielas.

Meitenes dzīvojas 602 sērijas (šķiet) mājas 8 stāvā.

Iedomājies, ka esmu sportiskas dabas ņēmos kāpt kājām, bet ap 5 stāvu sapratu savu kļūdu- vajadzēja tak braukt ar liftu (ikdienā man augstākais kāpiens ir guļamistaba 2. stāvā J). Tomēr kā nebūt tiku līdz 8 stāvam un dzīvoklī mani sagaidīja divas meitenes – tumšmate un blondīne.

Meitenes, protams, piedāvājās padarboties trijatā, bet tā kā viņas man nevarēja minēt labus argumentus, kamdēļ man būtu par tādu izklaidi jāmaksā x2, es to variantu uzreiz atmetu.

Tumšmate, kura šķiet atbildēja arī pa telefonu, bija smaidīga, toties gaišmate, kura gandrīz nemaz nesmaidīja, bija slaidāka.

Smaids, rada pozitīvas emocijas un arī pēc sejas tumšmate likās simpātiskāka un tāpēc viņu arī izvēlējos.

Piedāvājumā, protams, ietilpst duša – tāda, nekāda – vannā. Tomēr siltā ūdens piegāde šajā rudens sezonā blokmājās laikam ir vienīgais siltuma avots, jo dzīvoklis bija man neierasti vēss.

(savu silto grīdu palaidu jau augusta beigās)

Meitene Jana bez liekas tielēšanās un manas palīdzības izģērbās un mēs pārvietojāmies uz gultu, kura acīm redzot bija vecā labā raskladuškas tipa, bet paldies dievam vēl tīri labi turējās kopā : ))

Jana, kā jau minēju, ir mazliet apaļīga un pēc sīkā ar attiecīgām konsekvencēm augumam : ((

Tomēr viņai ir tikai 22 gadi, gludi izskūta kājstarpe un mīkstas, dabīgas krūtis ar mazu pigmentācijas riņķi ap krūšugaliem (tas man patīk).t.gif

Jana ļāva man sevi glāstīt – gan kūtis, gan visu pārējo un viņai tas patika : ))

Iesākumam, protams, masāža – te gan es neesmu ne cienītājs, ne eksperts.

Labākais nāca, kad Jana sāka masēt manu muguru ar savām krūtīm, JĒĒ, tas gan man patika.

t.gif

Ilgi gan es to neizturēju un apgriezos otrādi, kam sekoja prezervatīva uzvilkšana (ar rokām, ne muti) un orālais.

Orālajā Jana maigi pielietoja zobus – paši zināt, bet superdziļo netaisīja, bet man gan tas arī īpaši neinteresē, ja godīgi.

Tad es uzsēdināju Janu sev virsū – cowgirl..................., tad es noliku Janu suniski................... un tā arī beidzu, labs : ))

t.gif

Tad viņa mani vēl pamasēja, tad es viņai pamasēju muguru, tad es viņai pamasēju klitoru un pamasēju G-spot, 10 minūtes....., 15 minūtes...........tad viņa neizturēja un brīvprātīgi uzvilka man prezervatīvu otrreiz.

Noliku Janu kristīgā pozīcijā un tā arī beidzu 2. reizi.

Labs..........

t.gif

Diemžēl līdz ar to mans laiks arī bija cauri - draudzene klauvēja pie durvīm.

Jana nav Miss Universe, bet attieksme 100% pozitīva, tāpēc rekomendēju visiem..............

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.