Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
25500670 ( 28485558 ) => Guna (43) [Intim.lv]
Ierakstīts

Nu man pedejo 2 gadu laikā uz šādu jautajumu nav gadījies atbildet. Iepriekš skuvos, bet pectam nepatika ta kņudinošā sajuta kad mmatiņi sāk ataugt, tad sāku vaksēt. Parasti sanak ari tā ka pēc vaksācijas nākamajā dienā eju ilgākā vannā... un tad jau viss ir gluds :) ja sieviete pieradināta pie koptām olām- tad jautajumi neradīsies :D

Jāsaka, ka pagaidam esmu meklejumos kura varetu kārtīgi novaksēt. Varbūt jāpamēģina Guna :)

29798599 => Sanda (38) [Intim.lv]
Ierakstīts

Šeit varu pateikt ka šī bija mana pirmā sieviete pie kuras aizgāju pa maksu ^_^ Un tas bija jau kadus gadus 5 atpakaļ.

Kā šodien atceros to dienu, pavasarīgs, saulains... Sagribējās atbrivoties no stresa... Uz nelielu pohiņu tā parasti  :) 

Ko varu pateikt, tā kā tā bija pirmā reize uztraukums neaprakstāms kas sagaida utt. Bet nu, piezvanīju, parunājām, pēc kāda laika piebraucu... face control izturēju ielaida iekšā.. Dzīvoklis silts, mājīgs, izremontēts. Draudzīga attieksme. Ierādīja kur noģērbties, dvielīti iedeva un aizsūtīja uz dušu. Bildēs gan tās krūtis izskatās lielākas, bet varbūt es ne tādā rakursā skatījos Bildes teikšu ka atbilst īstenībai... Nu neko... Gultā iekšā.... Lēnām pabraukāja pa augumu un tad sāka savu Orālo terapiju. Bija lieliski... Salaizīja tiešām ļoti labi... Ņemot vērā to ka aizgāju jau sabudinājies īpaši ilgi izturēt nevarēju sūkāja bez prezika... Iedrošināja lai paspaidu viņas krūtis un lai nebaidos viņai pieskarties...Iztukšojis krājumus paskatījos kā ši paspēlējas ar to norij. Saģērbos un devos prom.

Vienvārd sakot bija labi... Vismaz man. Bija sajūta ka sieviete zina ko dara un tiešām to izbaudīja.

Lieta kas traucēja- sarkanie mati.

Lietu ko mūžam atcerēšos bija viņas vārdi- Nākamreiz kad nāc, norauj kulakā pirms tam, lai ilgāk vari izbaudīt.... :huh::D:lol:

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.