Nu mazs resume. Sagribējās divas. Masāžas + viss pārējais. Zvans 27147667 un īsa lietišķa saruna. Aizbraucu uz Ilūkstes ielu 32. Dzīvoklis īrēts 9/10. Durvis atver tā slaidākā kas tepat uz bildēm. Piedāvā dušu, bet es atsakos, jo 20 min atpakaļ tas tika darīts.Drēbes nost un gultā uz tīrā paladziņa. Tad parādās otra un mans draugs saļimst uz neatgriešanos vismaz uz 2 dienām gūstot smagu psiholoģisku traumu. Tante ap 130 kg un ar 6-7 izmēra maisiem un labu riepu ap vidukli. Ne prom iet ne palikt. Tomēr palieku. Noguļos uz vēdera,aizveru acis.... un saņemu.... 5min kāju un muguras kasīšanu ar nadziņiem. Komanda- apkārt griezties. Atkal ar nagiem dažas minūtes un draugam uzreiz gumijas mēteli uz galvas un ņemās viena ar minetu, bet otra kož manos krūšu galos un izsaka man komplimentus par manu maigo ādu un citām stulbībām. Pēc 20min laika izšķiešanas es sapratu, ka pašam sava rociņā ir patīkamāk un ātrāk. Tālāk vispār psc. Prasos uz vannas istabu noskalot ķepas un nosvīdušo seju. Līdzi ienāk viena ar 2 L ūdens pudeli un paziņo ka citas iespējas nav, jo atslēgts ūdens. Interesanti- kā tad es būtu sākumā gājis dušā?
Nu nometu 30LS un tinos prom. Tātad abas ap 40g un 170 augumā. Viena vidējas miesasbūves uz 70kg bet otra pirmā reiz 2. Vienai krūtis 2-3 izm. bet otrai grūti pateikt- tik lielas nebija redzētas.
Ierakstīts
Nu mazs resume. Sagribējās divas. Masāžas + viss pārējais. Zvans 27147667 un īsa lietišķa saruna. Aizbraucu uz Ilūkstes ielu 32. Dzīvoklis īrēts 9/10. Durvis atver tā slaidākā kas tepat uz bildēm. Piedāvā dušu, bet es atsakos, jo 20 min atpakaļ tas tika darīts.Drēbes nost un gultā uz tīrā paladziņa. Tad parādās otra un mans draugs saļimst uz neatgriešanos vismaz uz 2 dienām gūstot smagu psiholoģisku traumu. Tante
ap 130 kg un ar 6-7 izmēra maisiem un labu riepu ap vidukli. Ne prom iet ne palikt. Tomēr palieku. Noguļos uz vēdera,aizveru acis.... un saņemu....
5min kāju un muguras kasīšanu ar nadziņiem. Komanda- apkārt griezties. Atkal ar nagiem dažas minūtes un draugam uzreiz gumijas mēteli uz galvas un ņemās viena ar minetu, bet otra kož manos krūšu galos un izsaka man komplimentus par manu maigo ādu un citām stulbībām. Pēc 20min laika izšķiešanas es sapratu, ka pašam sava rociņā ir patīkamāk un ātrāk. Tālāk vispār psc. Prasos uz vannas istabu noskalot ķepas un nosvīdušo seju. Līdzi ienāk viena ar 2 L ūdens pudeli un paziņo ka citas iespējas nav, jo atslēgts ūdens. Interesanti- kā tad es būtu sākumā gājis dušā?
Nu nometu 30LS un tinos prom. Tātad abas ap 40g un 170 augumā. Viena vidējas miesasbūves uz 70kg bet otra pirmā reiz 2. Vienai krūtis 2-3 izm. bet otrai grūti pateikt- tik lielas nebija redzētas.
Vairāk tur neiešu!!!
Ne viss kas ir lēts ir labs!