Da nu nah, neietu pie viņas par piemaksu, kur nu vēl 60 eiras atstāt. Runā muļķības, aizbāzt muti arī nevar, jo orālo neveic, seksā kaudze lietu, ko atsakās darīt, nu un bildes krietni pārspēj realitātē sastopamo.
Tasneesmues, ja zini, tad pasaki, kā tagad sludinās Linducītis jo, acīmredzot, citi nav tik lieli eksperti, kā tu. Citādi izskaties pēc troļļa, kas pats nezina nekā par šo meiteni.
Visnotaļ pozitīvs piedzīvojums arī man. Laipna, atsaucīga, simpātiska- patiesībā so-so bilžu dēļ ilgi nevarēju saņemties apciemot, bet dzīvē IR labāk! Puncis mazliet uzēsts, bet procesā tas nekādi netraucēja. Cena varbūt nav tā draudzīgākā, bet, vadoties tīri no subjektīvas gandarījuma sajūtas pēc apmeklējuma, ir to vērts.
Ojj, būšu laikam viens no tiem, kas trāpīja ar viņu uz viena viļņa ) Procesā vai nu Oskara vērts tēlojums, vai arī pati visu izbaudīja ar burvīgu apskaņojumu bonusā
@Salamander- man domāt, ka šī daļa parāda, kāpēc ieraksta autors nevar pārbaudīt attiecīgo meiteni, lai gan varbūt tie ir tikai mani aizspriedumi par dzimumiem
Nesen arī nolēmu "izlasīt obligāto literatūru" un apciemoju Leldi vai kā nu viņa sevi šobrīd dēvē. Kopumā pozitīvo iespaidu vairāk par trūkumiem. Tātad pozitīvais: telpas līmenī, simpātiska seja, krūtis dzīvē izskatās pat ļoti labi (ko nevar teikt par visām bildēm), jātnieces pozā sen neviena nebija TIK intensīvi mani apstrādājusi un dziļais orālais tiešām ir dziļš, nevis tikai nosaukums no tā. Negatīvais: konveijera sajūta- brīžiem likās, ka tv notiekošais viņu vairāk interesē par klientu, kā arī Leldes jautājums "vai tu domā man drāzt visu stundu?" bija visas ciemošanās pērle
Ierakstīts
Tev būs jāprecizē, uz kuru gadu Tev ir informācija par adresi, jo viņa ir vairākkārt pārcēlusies