Kopš viņa pārgāja uz to pritonu (sorry, savadak šo ūķi nevar nosukt), kas ir uz tās pašas Eksporta ielas (tikai paris majas tālāk) es vairs tur nedodos....man kaut kā nav saprotams mūsu daiļavu princips:
1. kļūst novazātākas
2. telpas kļūst sūdīgākas
3. ARMANI apenes tiek nomaiītas pret CUBUS apenēm
4. BET cenas kļūst lielākas....
kaut kā šajā nozarē nedarbojas vispārpieņemtie biznesa principi:))...
P.S kur ta viņa tagad darbojas?....tikai neiršiet, iet netaisos:)..
Salamander! Pats saprati ko uzrakstīji? Tieši, kas man varētu skaust, ja kādam citam šīs meitene patīk un viņas veikums liekas superīgs? Es uzrakstīju SAVU skatījumu, kas ir tikai un vienīgi mans....
Nezinu, kas Tevi tā uzrunāja, taa viņas stenēšana jau 2 minūtē, kad glāstija muguru?....
Dažs no iepriekšējiem tekstiem, kaut kaa izklausšas pēc pašreklāmas. Esmu bijis kādu laiku atpakaļ:
No masāžsas tur, maigi izskatoties, nav nekas - erotiska glaudīšana (0 no 5 ballēm), erotiskā daļa, "nu tak sebe" - kaut kas lidzigs glaudīšanai, tikai piepalīdzot ķermenim, krūtis nekādas...Par dzīvoki piekritīšu - tīrs, duša, dvielis, summa 25 ls...Kopumā - pilnīga garlaicība un viduvējība, vairs neiešu...
Es nemetu koku kur pagadās un man (tāpat kā Tev/Jums) ir svarīgi, kāda meiča - cik kopta, izskatīga, kur un kā....to dara. Es reti eju, bet izvelos kvalitāti (cik nu viņu pie mums var dabūt)....Tici man, uzrakstot epastu ar šitaada veida vēlmēm, Tu augstākais nedabūsi atbildi....
Negribu mācit, bet domāju, ka TOPa lēdijas Tev pa atsevišķu samaksu noorganizēs i palagus tavā krāsā, i temperatūru istabā....ja izvēlešies samaksāt 25 ls, tad protams saņemsi, to ko saņemsi. Un visbeidzot, lai vide būtu OK, aizej uz glaunu vienīcu iekš Vecrīgas pa (70-100 EUR) un lieta darīta....
piljatj (atvainojos par izteicienu:), varbūt Tev vēl 360 gradu panoramu no mazmājiņas, pagraba, bērniņiem nosūtīt, kā arī uzrakstīt sarakstu ar brenbiem - podam, dušas kliņķim, un kāds tualetes papīrs tiks lietots....
Neliels ieteikums - piezvanot un apvaicājoties var uzzināt par 90 % vai ir vērts braukt vai nav....
Ierakstīts
Kopš viņa pārgāja uz to pritonu (sorry, savadak šo ūķi nevar nosukt), kas ir uz tās pašas Eksporta ielas (tikai paris majas tālāk) es vairs tur nedodos....man kaut kā nav saprotams mūsu daiļavu princips:
1. kļūst novazātākas
2. telpas kļūst sūdīgākas
3. ARMANI apenes tiek nomaiītas pret CUBUS apenēm
4. BET cenas kļūst lielākas....
kaut kā šajā nozarē nedarbojas vispārpieņemtie biznesa principi:))...
P.S kur ta viņa tagad darbojas?....tikai neiršiet, iet netaisos:)..