Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
25972445 => Lelde (30) [Intim.lv]
Ierakstīts

Pie Leldes esmu bijis pirms pāris gadiem un atkal šogad. Salīdzinājumam - dzīvoklis tas pats, ļoti labs, tīrs, moderns. Nekādu pretenziju nebija, Matīsa ielā, pie Čaka.
Pati Lelde šo gadu laikā pārāk nav mainījusies. Komunikācija ar viņu ir interesanta. Nevar saprast, kas viņai patīk un kas nepatīk. Šķiet, ka grib, lai es klusēju, izdaru savu lietu un aizeju. It kā neļaujas sarunām, bet ar laiku tomēr nedaudz atveras. Tā ka ņemiet vērā, ja viņa kaut ko runā pretim, sauc tevi par dīvainīti, neņemiet galvā.

Ķermenis ir kārtībā, es pat teiktu ka ļoti labs ķermenis. Viss tāds daudz maz stingrs, patīkami skatīties. Jāatzīst gan, ka pāris gadu laikā ir nedaudz zaudējusi formu. Kad biju iepriekš viņa bija pat tāda muskoļota, izteikti atlētisks ķermenis. Tagad jau nedaudz tiek muskuļi atslābuši, bet izskatās joprojām godam.

Es pie Leldes gāju tādēļ, ka viņa ir meitene, kuru var kārtīgi drāzt. Viņa pati sāk visu ļoti aktīvi, ņem dziļi mutē, aktīvi lec virsū. Protams, taisnība citiem komentētājiem, nepacietīga. Ja laicīgi nebeidz, sāk komentēt "kad tad beigsi?". Bet viņa man tieši patīk ar to, ka ir mazliet vulgāra un ka viņu var ņemt priekšā no jebkuras puses, var aktīvi darbināt. Ar viņu negribas samīļoties stūrītī, ar viņu gribas aktīvi drāzties. Orālais labs, temperamentīgs. Parasti arī viegli tikt pie viņas. Pa telefonu var runāt arī nepieklājīgi, izvairīgi. Reizēm liekas, ka viņa nemaz negrib, lai es pie viņas brauktu ar savu naudu.

Telpas - 9
Seja - 7
Ķermenis - 9
Orālais - 9
Sekss - 9
Sarunas - 6
Aktivitāte - 8

Kopvērtējums - varbūt pēc gada aiziešu vēl, ja nebūs nekā interesantāka un gribēsies stabilu drāzienu.

269355** => Viktorija (34) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Biju 2015. gada februārī.

Piezvanīju, saruna patīkama, laipna. Norunājām tikšanos pie viņas Ģertrūdes ielā, netālu no Lido. Ierados laicīgi, nebija problēmu sazvanīt, veiksmīgi tiku iekšā. Dzīvoklis labs, bail iet iekšā nebija. Vienīgais viņa tajā dzīvoklī nav viena pati, blakus istabā kāds skatījās televizoru un iegriezās vannas istabā. Runājot par vannasistabu, tad normāla. Nav nekāda moderna dušas kabīne, bet dzīvot var.

Pati dāma man uzreiz vizuāli iepatikās. Protams, viņa arī maskējas. Istabā ir intīma pustumsa, kas pie reizes dod viņas sejai dažus gadus papildus jaunības. Bet tā patiešām viņai tuvojas 40 vai jau ir. Kopumā viņa izskatās kā tāda Mature Bārbija. Lielas krūtis, garas kājas, izteikts viduklis, bet tas viss ne pirmā svaiguma.

Pēc dušas sagaidīja mani jau noģērbusies un garajās zeķēs. Augums man ļoti patika, ņemot vērā viņas vecumu. Process bija ļoti jauks, gan glāsti, gan orālais, gan pats sekss. Viss apmierināja. Orālais bija labs, jutos gandarīts. Pozas ļāva izmantot visas, ne pret vienu neiebilda, ļāvās tam, kā es viņu visādi izgrozu.

Vienīgā ķermeņa nepilnība ir vēdera āda. Principā to pat varētu nepamanīt, bet viņa laikam ir novājējusi, bet āda ir palikusi mazliet lieka. Līdz ar to ja viņa ir četrāpus, tad nedaudz nokarājas.

Galvanais - attieksme. Tā kā es biju ļoti runātīgs, tad arī viņa bija ļoti pretimnākoša. Nerunā muļķības, ir spējīga sakarīgi parunāt arī par triviālām lietām. Pulkstenī neskatījās un nesteidzināja.

Kopvērtējums 10 ballu skalā:
Dzīvoklis - 7

Ķermenis - 8

Seja - 7

Orālais - 8

Vaginālais - 8

Attieksme - 9

Ja būs pa rokai 100 EUR, iešu vēl.

29889031 => Lana (27) [Intim.lv]
Ierakstīts

Biju pirms mēneša.

Apmeklēju viņu pie dzemdību nama. Nu ko - tā bija vismazākā, visšaurākā duša, kādā man ir gadījies būt. Dzīvoklis arī nav nekāds spīdošais. Vecs dīvāns, kurš ir greizs un nekāds. telpas nepatika.

Pati Lana - figūra viņai ir ļoti labā stāvoklī, patīkama āda, formas turas godam. Man vienīgais ne pārāk patika seja, bet tas ir gaumes jautājums. Vecums jau aiz 30. Centās viņa ļoti. Paņēmu viņu priekšā visās iedomājamās pozās, ne pret vienu nebija pretenziju. Vai tas bija stāvus, vai sēdus, vai guļus. Bieži meitenes ir izvēlīgas un kaut kas viņām nepatika, bet Lana teica, ko liku. Par to viņai liels plus.

Dzīvoklis 4

Figūra 9

Seja 7

Attieksme 9

Lai arī bija labi, cena man šķita par augstu, ņemot vērā dzīvokli.

20061547 => Diana (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

Biju pie Diānas (Danas?), kopumā tomēr nožēloju, bet tas subjektīvi, un balstīts tikai uz sejas.

Pirmais iespaids ir tīri labs, jo kad viņa sagaida durvīs, tad izskatās brīnišķīgi. Acīm redzot ir atstrādājusi pareizo pozu.

Skatoties no augšas uz leju man bija - nēēe, jāāā, nēēē, jāāā

Seja  - var redzēt, ka nav vairs 30. Problēma ir dubultzods. Kad viņai jātnieces pozā ieraudzīju to dubultzodu, gribēju uzvilkt maisu viņai galvā. Bet citam varbūt liksies ok.

Krūtis ir vidēja izmēra un ļoti glītas, forma laba, pat ļoti. Ne par lielu, ne par mazu.

Vēderu slēpa tērpā, bet skaidrs, ka tas tur bija.

Dibens, kājas un viss pa vidu izskatās ļoti labi.

Āda ļoti patīkama, bez būtiskiem manāmiem defektiem, ļoti kopta. Attieksme samērā draudzīga, viegli būtu attīstīt sarunu, bet tā kā man seja nepatika, tad saruna vairs neko neglābtu.

Seja 5/10

Ķermenis 6/10 (mīnuss par vēderu)

Dzīvoklis 7/10 (pieņēma pie Ulmaņa gatves)

Attieksme 9/10

Vairāk piemērota vīriešiem, kam patīk mature. Es otrreiz neiešu, kaut arī dāma nav baigi pie tā vainīga.

27114809 => Sabīne (20) [Intim.lv]
Ierakstīts

Arī es viņu apciemoju. Pieņēma tajā pašā Brīvības/Barona īres namā.

Fotogrāfijas atbilst, meitene patīkami brūna, arī zem apakšveļas. Savā uzvedībā viņa tiešām šķita mazliet kautrīga, bet gultā šis kautrīgums pārāk neizpaudās. Man radās iespaids, ka ja ar viņu tiekas biežāk un tuvāk iepazīstas, viņa atraisās un kļūs daudz atraktīvāka.

Patika orālais viņas izpildījumā, iesildošā masāža viduvēja, mazliet pat likās par ilgu.

Pozu ierobežojumu nebija, paņēmu visai aktīvi no visiem leņķiem.

Apartamenti 4/5

Masāža 3/5

Orālais 5/5

Sekss 4/5

Attieksme 4/5

27160292 => Lera (37) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Man vairāk negatīva atsauksme.

Pirmkārt jau pīpē. Jau ienākot jūtama cigarešu smaka, kaut arī viņa to mēģina nomākt ar vīraka dedzināšanu. Un pēc akta nevarēja nociesties un jau aizšķīla cigareti istabā manā klātbūtnē.

Ķermenis viņas vecumam labs, mazliet vēderiņš liek par sevi manīt. Seja gan uzreiz pasaka īsto vecumu.

Viņa ir patiešām ļoti aktīva, bet man tas pat nepatika, jo bija kaut kā uzbāzīgi aktīva. Man tomēr patīk savs temps un savas pozas, bet viņa visu laiku raujas ar savu iniciatīvu, pat ja vienreiz palūdzu, ka tādu pozu negribu.

Pirms akta piedāvāja masāžu, bet tas bija kaut kas tik sasteigts, ka es jutos kā filmā ar Fast Forward. Mežonīgā ātrumā masēja, glāstīja, it kā tulīt būtu pasaules gals. Savukārt seksa laikā nekur nesteidzās. Kaut kā dīvaini.

Pats dzīvoklis normāls.

No savas pieredzes varu papildināt, ka meitene, protams, ļoti jauka, komunikabla un cenšas godam. Tomēr man personīgi nepatika, ka viņa pārāk masēja ar spēku. Vietām jau likās, ka es Jūsu nevis viņas krūtis uz savas muguras, bet viņas ribas. Pie tam viņa arī piestrādā par administratori, un manā gadījumā bija ļoti steidzīga. Bet tā ļoti jauka meitene. Nav 10, bet 8 balles droši.

20508049 => Vanesa (23) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Vanessa pieņem dzīvoklī jaunā projektā apm. 5 min. attālumā no Dominas. Ja neorientējas rajonā, var būt sarežģīti piebraukt ar mašīnu, jo tur tādas viltīgas sānielas.

Dzīvoklis ļoti labā stāvoklī, jauns, tīrs, plaša vannas istaba, normāla duškabīne.

Masāža patiešām ļoti laba, viena no labākajām, ko zinu. Masāža (gan klasiskā, gan erotiskā) ir ar izdomu, nav vienkārša paraustīšana.

Figūra slaida, bet arī bez sievišķām kontūrām. Krūtis kādam varētu šķist mazas, bet man likās tieši laikā, atbilstoši viņas augumam.

Attieksme laba, vienīgais reizēm var būt mazliet pārāk tieša. Viņa nav no tām, kas tēlo mīļo un jauko ar salkaniem tekstiņiem.

Pārsvarā strāda pa dienu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.