Tā kā man nenāk miegs... TVNET nez kāpēc ir aizsācis rakstu sēriju "intervijas ar prostitūtām". Un tur arī komentāros bieži figurē šitas "dies pasarg, kam ir jānotiek". Kas ir ar cilvēkiem? Tabakas un alkohola industrija ir ok, azartspēles ir ok, bet apvienot patīkamo ar lietderīgo nav?
Es iejaukšos - nu kā vispār minets var būt salds? Es ko esmu skolas laikā Blaumani esmu pārlasījies? Protams, var jau visādus aforismus lietot, bet "minets" un "salds" - nu man tas uzreiz kaut kā intuitīvi asociējas ar tādu leksikas kategoriju, kurā ietilpst vārdi "petene" utt. Labi, sieviete varbūt arī ir salds, ja loceklis ir glazēts šokolādē, vai sperma salda. Bet, kā vīrietim minets var būt salds? Man kaut kas anatomiski nav pareizi, ka ejakulācijas laikā garšas kārpiņas nekairinās? Bet tas tāds mans subjektīvs un personisks viedoklis un galīgi nav vērsts pret kādu personīgi.
Es arii kaut kad ljoti pasen biju un pa lielam varu tikai piekrist, masazha tikai mugurai, blowjobs taads nekaads, un jo tuvaak stundas beigaam, jo lielaaka skepse. Peec kashkjeeshanaas sheit ar roberto kkas gaajis uz labo pusi?
Jaapiekriit, ka attieksme interesanta, ar marketingu skolaa gruuti gaajis, arii 1x biju un neatgriezos. Masaazha vaaja, tikai mugura, bj bez izdomas, seks tikai kaa vinjai eerti. Par to skaistumu, jaapiekriit ka meitene slaida un dupsis mazs un smuks, kruutis gan jau nobraukushas, un nu seja taada ka klubaa tomeer klaat neietu un meegjinaatu ko citu. Ja vinja taa lepojas ka ir RSU maaciijusies vareeja tad to masaazhu arii kvalitatiivi taisiit, nevis "aj ko juus te gribat, lai es jums arii kaajas un rokas maseeju".
Ierakstīts
Morena ar vēl neguļ