Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
28929448 => Salomeja (23) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Sen nekas nav rakstīts, jāuzdrukā arī kaut kas. Gribēju pie viņas aizčāpot jau kādu laiciņu. Tad vienu reizi viņa bija pārāk nogurusi, tad otro reizi bija slikts garastāvoklis (viņai). Trešā reize bija tā liktenīgā.

Meitenei ir faking milzīgs bardaks galvā. Es reāli nezinu kā nosaukt ar to ko viņa nodarbojas, bet tur varēja klausīties viņas vāvuļošanā par augstākajiem spēkiem, maģiju, hokeju un futbola spēļu paredzēšanu vairākas stundas no vietas. Ja esiet redzējuši video internetā, kur sieviete vāvuļo par sieviešu nevienlīdzību un viens pieskrien klāt un bez vārda runas iebāž locekli rīklē - man gribējās izdarīt līdzīgi. Tas milzīgais bardaks galvā man vienu brīdi nosita vēlmi vispār visu turpināt. Atļāvu viņai izvārīties kādas minūtes 15-20 (tēju/kafiju nepiedāvāja) un ķērāmies pie lietas. Seja - absolūti nekas sevišķs, vairāk na ļubiķeļa. Bildēs izskatās daudz labāk. Minets nebija, līdz ar to novērtēt es to nevaru. Sekss - pamainījām trīs pozas, viņa sev palīdzēja un arī pabeidza, kas ir pluss. Augums - nu tāds stabils 6 ar plus 10 baļļu sistēmā, noliekot šo uz muguras viena krūts bija "savādāka" nekā otra. Dzīvoklis - foršs, ar labu skatu. Varēja dakterēt uz dīvāna un skatīties pāri Krasta ielai.

Vai es iešu vēl? Nē, paldies. Kapeikjāklis es neesmu, bet, pirmkārt, 60 EUR par vienu šāvienu ar vidēju meiteni (sorry, ka tik skarbi), ja gribi otro, tad piemaksā vēl 20 EUR (seriously?) un, otrkārt, šitāda sviesta klausīšanās, kā rezultātā man jāielej sev mājās kāds dzēriens, lai ātrāk to murgu aizmirstu.

Atrašanās vieta - Krasta masīvs.

28267776 => Laila (30) [Sexriga.lv]
Ierakstīts

Biju. Teiksim tā, bildes ir viņas, bet dzīvē ir krietni, krietni apaļāka. Vēders ir tiešām apjomīgs. Ja cilvēkiem pret to nav pretenziju, tad ok. Dzīvoklis ir tīri ok, tagad atrodas centrā, mašīnu ir kur nolikt. Pats process ar neko īpašu neizcēlās. Dzīvoklis ir normāls, tīrs. Atļauj divas reizes. Tiesa gan, tagad prasa 40 ls. Par 40 ls uzreiz saku, nav diemžēl vērts.

Attieksme - 4

Sekss - 3.5

Dzīvoklis - 4.5

Cena - 40

Šī bija tīri forša dāma. Atradās centrā, mašīnu bija kur atstāt. Formas bija patīkamas, nebija baigi kalsnā. Seksā bija aktīva, skatījās kāds pats Tu esi. Vienu reizi mani sāka laizīt un tad lēnā garā sāka ņemt mutē bez prezervatīva, to gan es pārtraucu un varēja sajust, ka viņa nedaudz apvainojas. Tā bija kāda 3 reize, kad es pie viņas biju. Seksā aktīva, pati uzvelkās, gadījies, kad arī pati pabeidz. Vienu reizi mēģināja mani pierunāt, lai es palieku uz otro reizi, bet man bija jāskrien prom :D Ļoti patika skūpstīties. Cik sapratu, pēdējā laikā parādījās kaut kāds čalis viņai ar ko viņa aizbraucu uz jauno gadu projām uz siltajām zemēm, cik sapratu, tad drīz pēc tā gadījuma, viņa arī beidza savu karjeru.

Šī bija ļoti ekonomisks variants. Strādāja purčikā. Figūra bija ļoti slaida, seja gan na ļubiķeļa, bet varēja piecest. Dzīvoklis - so so. Sākumā piedāvāja tikai orālo pa 10 ls, bet varēja arī sarunāt seksu par 15 ls. Tiesa gan nekādu baudu viņa neguva, vienkārši gulēja un viss, kā arī nepatika atsevišķas pozas. Pēc tam kkur pazuda, zvanīju un piedāvāja braukt uz Jūrmalu, tagad vispār kaut kur noziedējusi.

29674660 => Paula (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

Tika apmeklēta šī dāma. Paliku ļoti apmierināts, salīdzinot ar citām pakalpojuma sniedzējām. Atrodas Viestura prospektā, ar mašīnu 15 minūtes no centra/guļamrajona. Sagaidīja ģērbusies caurspīdīgā kleitiņā, piedāvāja kafiju, dzīvoklis tīrs un jauks, jevroremonts, dvielis smaržīgs, pārbāzts gan ar mīkstajām mantiņām, bet tas netraucē. Duša arī plaša un viss tur ir skaidrs kā ieslēgt dušu, laikam pārāk liela viesnīcu pieredze :D Pati dāma ir ļoti laipna, parunāt var par visu, tiesa gan starplaikā pārāk daudz aizrunājāmies, jo viņa tiešām mēdz būt pārāk pļāpīga. To es piefiksēju, kad mēs sākām runāt par transporta un loģistikas sektora priekšrocībām Latvijā.

Par procesu - masāžu nepiedāvāja, bet es arī nenācu uz masāžu. Tāda interesanta procesa sastāvdaļa bija, kad viņa paņēma manu roku, uzsmērēja lubrikantu un palūdza viņai pamasēt, pabrīdinot gan, ka pirkstus bāzt iekšā nevajadzētu. Ar lubrikanta un rokas palīdzībām sacēla manējo, uzvilka gumiju un ņēma mutē. Orālais bez gumijas vispār ir kaut kāds debīlisms (tas nenozīmē, ka es atbalstu iešanu pie fejām bez gumijas), tā kā drīz to pārtraucām. Pati ir aktīva, gūst arī baudu no procesa. Nesmēķētājiem nepatiks, ka varēs just, ka viņa pīpē. Laiku īpaši neskatās. Sabiju vairāk kā stundu. Divas reizes bez problēmām. Figūra ir ļoti ok, vēderiņš nedaudz ir, bet uz sitiena nepamanīs, seja ir tīri simpātiska.

Dzīvoklis - 5

Attieksme - 5

Minets - 3

Sex - 4.5

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.