Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
29889031 => Lana (27) [Intim.lv]
Ierakstīts

Par Lanu visas atsauksmes ir lieliskas un Viņa to ir pelnījusi. Vienīgi es 

laikam vairāk kā gadu atpakaļ rakstīju, ka "Samanta ir labāka par Lanu visādā ziņā...". Tādā veidā es , it kā  cildinot vienu, esmu varbūt bez īpaši ļauna nolūka, bet nepelnīti  noniecinājis otru. Lana ir lielisks cilvēks.

Kaut arī ar nokavēšanos, es atsaucu šo savu patiesībai neatbilstošo  komentāru un atvainojos cienījamajiem kolēģiem , visvairāk un sirsnīgi protams  personīgi Lanai pašai  un visai tautai par nepatiesas

informācijas izplatīšanu publiskā telpā. Visas šīs meitenes strādā ļoti mūsu dzīves prieka uzturēšanai vajadzīgu , atbildīgu , gan fiziski, gan morāli grūtu darbu, kurš ir jāciena. Domāju , cienījamie kolēģi, ir jābūt ļoti korektiem rakstot kaut

kādus komentārus , stipri pārdomājot to saturu. Nedariet tā kā es to esmu izdarījis ar savu iepriekšējo komentāru , ko man pašam izrādās ir jānožēlo un jāatvainojas , jo tikai laiks ir īstais vērtētājs gan mums, gan viņām .  

Pohas ?  :blink:  :D

+371 22370758 => Madi (27) [Intimmeitene.lv]
Ierakstīts

Blin! Šis "nekauna" pēc visām savām aktivitātēm man atgādina manu agrās jaunības aktivitāti (pēc te kaut kāds teksts)! Bija līdzīgi - KUR? KAS? CIK MAKSĀ? DOD ŠURP! IESPRAUST! ĀTRI! SŪKĀ! MAUKA! DOD VĒL! utt :lol:

Nu un kā Tu tā zāģu parampampam ? Un kas bija prioritāte ? Priede ar savu šķeltnainību, bērzs ar savu sulas/mitruma koeficientu  ? :D

:D :D :D

Es ceru ka kādam te ir humorizjūta, pretējā gadījumā būšu vīlies.  :D

P.s nenopaļī sevi   :ph34r:

http://www.youtube.com/watch?v=yhLF33sQOLc

281434** => Linda (34) [Intim.lv]
Ierakstīts

A viņam neviens nebrūk virsū (personīgi es) par to, ka viņš kaut ko raksta. (atslēgas vārds kaut ko, jo vēlreiz atkārtošos - visi posti - par laiku no 11 - 13 gada sākumam).

Man personīgi pret viņu ir kas cits. Tas ir mans personīgais viedoklis kuru es nemainīšu, bet citiem to es neuzspiežu. 

281434** => Linda (34) [Intim.lv]
Ierakstīts

Par viņas gadiem jau sen visiem ir/bija zināms. 

Ne par to šoreiz ir runa. 

Tas mega komentētājs komentē 1000 reiz komentētas meitenes. 

Un tie viņa piedzīvojumi ir tik vienādi, ka sāk apnikt. 

Bil v 2012 - 13 godu. Na lico ne ochenj no nakrashena zajebisj, lico 3,5 iz 5 kvartira 5 iz 5, dal pizdi vijebal ushol.

Lico na 5 ne ponravilasj dal pizdi ZABRAL PREZERVATIV :D :D :D zalil dizelj, kupil produkti jehal po brivibas vstretil druguju pozdarovalsa, lico ne ochenj i ujehal :D 
Cena - kachestvo zajebisj :D 

20061547 => Diana (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

da ti mne ne nujen:)))a ne ponimaesh russkogo jazika-togda ti obdelen informacijej v moih otcetah.da i voobshem-neznanie latishskogo ne meshalo moim dedam iz cccр pvoiti sjuda v latviju s 1940 goda  i BEZ OKUPACII(kotoroj  nebilo) porjadok navesti:)))....koroce ne pristavaj ko mne:)))))...ne nravitsa-ne citaj

Atnāci kā viesis tad uzvedies kā viesis.

Sīkais sūkātājs - fuflagons :D 

20061547 => Diana (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

Labi ka tu mums tāds varens un kruts :D 

patiesībā ja tā padomā, tad visi komentāri no tevis visu zinošais ir līmenī - biju 2011 - 2012 gadā. 

par to tu visu vari nokomentēt. A par kaut ko jaunu īsti neesmu dzirdējis. 

Un ja tā paņem, tad vispār nevar saprast kritērijus meitenēm. To tev 45 gadīga polu krokodla kas dod dirsā ir kaut kas kruts un to jauna meitene ir tāda nekāda. 

Man sāk likties ka tie komentāri ir no pirksta izzīsti. 

Jo visur visss vienādi. Noliku rakam, tad pagriezu, tad uz gūltas, tad uz skapja, tad uz grīdas un beidzu dirsā. 

Viss. 

jau lasijs komentarus,es ari biju potencialais klients,shita meitene Milana man liekas vinjas vards bijs,visiem ir savs viedoklis,piemeram kad es bijs -naudas ieprieksh masawam vinja nav prasija,sataisija man kafiju,un forshu massawinju ar karstu ellju,par vietu man nav sliktas vardas,telpinjsh normalais,labak neka masawa salona,tas nau profesionalais massawu salons,bet dushinsh,dvielishi,sveces un tiriba ir,,,,pec darba uz kadu 1 stundu var ienakt,ja tur nav tik skaistas meicas,bet katram ir savs,kam patik,kam neee,kuram patik iedot 50 ls ta varu pateikt prof masawa salona par 1 stundu un tas nebus 1 stunds un masaw nekads,manuprat kad es bijs man iepatikas ,es bijs pie Milanaa un pie dace,Dace ir prof izglitiba par massawu vinja ari taisa labu massawu,sheit var lasit viss ko,visiem kaut ko nepatik,ka es jau rakstijs ja meienes nau supermodeles,bet vietinja ir laba,viesmiliga!!!

Nu visa viens secinājums :D 

Meitenes  gavno, za to vietiņa tīri neko tā, pagulēt papriecāties :D 

28250436 => Марина (27) [Intim.lv]
Ierakstīts

Par to naudas ņemšanu + 1.

Es arī parasti neņemu līdzi lieku. Un jāsaka, ka parasti man vispār praktiski ikdienā arī lati 10 varbūt ir makā. Visur ir ērtāk norēķināties ar karti. Naav pilna maka tās nolāpītās sīcenes.

Bet par tēmu. Vot sanāk pēc tam pasaka, nez vai pēc skata vai kā - 40 Ls! Vot kādi 40 Ls ? Sludinājumā bija 30, forumā saka ka 30 a te 40. Da nav man 40, vot 30 - 35 ir. Un sanāk ka es kā bomzis kaulējos :D Vienreiz gan uzprasīju ar smaidu- Tu gadījumā kartes neņem ? Tā dīvaini paskatījās uz mani, laikam domāja ka es kaut kāds deģenerāts :D

27188954 => Dace (29) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Kārtējā neapmierinātā mauka vīrieša veidolā, kas konkurenci cenšās novākt? :lol:

PS. Dacīt, gaidi mani. Izbrīvēšu laiku un noteikti došos pie Tevis uz masāžu ar ko vairāk. :wub:

kafiju ? :D

P.s par fuflagoniem viss paliek spēkā. Viens 100% zem tāda "opreģeļēņije" trāpīja, paskatīsimies vēl uz otru.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.