Nevajag visu tik sāpīgi uztvert (protams ja Jūs neesat kundzes aizstāvji vai Jums tieši šodien ir slikts garastāvoklis). Par "Playboy" (pats es nebiju šo rakstijuši!) tas ir protams joks salidzināšanai, bet katram ir tiesības uz savu personīgo viedokli un uz savam personīgam gaumem. Personīgais viedoklis: es nemaksāšu dotājā gadijumā ne 40, ne 30 un ne 20, jo kundze nav mana gaumē un (arī personīgais viedoklis) man liekas ka norādītais vecums drusciņ-drusciņ nedaudz neatbilst patiesībai Varbūt es samaksāšu tadu summu kaut-kadai citai kundzei kura nebūs tieši Jūsu gaumē. Un viss! Kungi, nevajag taisīt nekādus strīdus, izteikt emocijas un īpaši izteikt kaut-kādas aizskaršanas . Es nevienu nebiju aizkarusi!!!
P.S. Lai katrs palicis pie sava viedokļa un ar šo pabeigsim ar nevienam nevajadzīgam tukšam emocionālājam diskusijam kuri neatbilst tēmai. Ļoti atvainojos par iespējamam gramatiskājam kļūdam. Lūdzu: No Reply!
Ierakstīts
Jopcik..... Vot tā mēs dzīvojam.......
:D 
Biju izlasījuši tēmu un atsauksmes no paša sākuma.....
- October 2010!!! - Lana (27!!!)
- August 2011 - "Par 30,- noteikti rekomendētu, bet 40,-........ tur nav īsti par ko !!! "
- februāris 2012 - "si jau gadus 10 reklamejas kaa 27 gadiga"
- jūnijs 2015 - "nav vērts 85 eiro maksāt. 50-60 eiro maksimums", "liekie kilogrami dara savu uz vēdera,celulīts".
U.t.t., u.t.l. ........
Tagad jau 2017. gads....... Lana (30)
Varbūt tāda cena sakarā ar to ka viņa jau apbalvota ar ordeni "Darba veterāne"?.......
:D