Interesanta rokdarbniece. Uzrādītie 19/164/53/2 un bilde atbilst. Manuprāt smuka (disklaimeris - man visas 20-gadīgās ir smukas ). Sexriga ir labāka bilde, bet sludeklis neveras vaļā.
Masāžas pirmā daļa - relaksējoša, erotikas faktiski nav. Toties otrā atbilst tēmai par draudziņa masēšanu:
Iekārtojas ar ar kājām pret kājām un lēnām skrubinās līdz laimīgām beigām. Līdz augstam profesionālismam tālu, bet vienalga patīkami. Pietrūkst, ka rokām nav ko darīt...
Gaumes dažādas, bet vienreiz aiziet rekomendēju...
Vieta - salons Aleksa, Barona iela. Bet rezervācija individuāla.
Biju nesen, meitenei par skaistuma karalieni nekļūt, tas fakts, bet līdz mature vēl kādus padsmit gadus nāksies gaidīt...
Arī pārējie sludinātie parametri izskatījās patiesi (170/57/1)
Man iebildumi bija pret dzīvokli (veca māja, kosmētiskais remonts, vanna - čugunniece un šūpojas, vannas istabas durvis vēl no tiem laikiem, kad Atpūtas lasīja), meitenes mīnusi - naudu pa priekšu (40) un trīs reizes pārjautāja, vai es tiešām gribu nesteidzoties. Tālākais bez izcilības, bet arī bez iebildumiem. Pat tēju dabūju un kopā vairāk par stundu pavadīju.
Rezumējums: nav rekomendējami (cenas grupā ir labākas) bet razvoda arī nav; atstāju rezerves sarakstā.
Ierakstīts
Nobody is perfect, tomēr manuprāt Rīgā, erotiskās masāžas segmentā, reizinājums dzīvoklis, meitene, attieksme, process viņai ir vislabākais.
Īpaši negribas piekrist par garlaicību. Pat pēc vairākām tikšanās reizēm paliek neliels, bet nezināmā efekts, kas patīkami dažādo tikšanos.