Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
27121153 => Loretta (38) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Elku ielā, 45-50 gadi. Ķermenis kopts un priekš viņas gadiem ir labs. Visas rokas tetovējumos. Telpas un dvieļi tīri, karstais ūdens ir. 0,5h-35 eiro. Orālais nekāds bet ar prezi. Sex- maini pozas, kā gribi, izskūta, bet riktīgi palietota, bet ja vajag pabeigt var. Pupi lieli-spaidīt var. Seja-45-50 gadi :))). Vēlreiz?-Nekad!!! Citiem?- ja patīk dāmas gados - vienreiz var pamēģināt. Tel. tas pats, kas virsrakstā.

27196763 => Elvira (27) [Sexriga.lv]
Ierakstīts

Sestdienas vakars... biksēs spriedze.. nolēmu uzzvanīt Purčika Elvīrai. Lai gan strādā arī kaut kur kur centrā. Šoreiz viņa Hipokrāta ielā. Tel 29761278  Satiekos pie deviņstāvenes, liftā un braucam uz kaut kādu 5-6 stāvu.. tur dzīvoklis. virtuvē uz galda līdz galam neizēsts arbūzs, pa dzīvokli staigā kaķis, dzīvoklis netīrs. Šī prasa naudu uzreiz nu es viņai arī iedevu.. zaudējums 25 laši. Vanna sūdīga bet nomazgāties var.. viņa parādīja ko es drīkstu lietot kā mazgāšanas līdzekli ko nē... Tad pati izģērbās... nu nepatīk man apalītes.. pupi karājās.. šī man saka ka tos kniebt nedrīkst.. es nodomāju- baigi jau nu vajag. Orālais.. iespējams tas viņas izpildījumā bija labākais.. tad pamēģināju šo  no no apakšas no augšas.. pabeidzu vēzītī.. tad viņa piedāvāja relaksējošu masāžu no kā pēc pāris minūtēm viņas izpildījumā es atteicos- lai tā masē kādu citu. vēl reiz dušā. Procesa laikā trīs reizes atbildēja pa telefonu gan latviski gan angliski. Man cītīgi mēģināja izprašņāt horoskopu. Piedāvāja uzpīpēt, ko pati labprāt darīja. Likās, ka cigaretes nebija parastās... es saģērbos un prom.. uz neatgriešanos pie šīs. Pie viņas nolietojuma gadi viņai varētu būt no 35- 40. 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.