Tik skaista meitene,tik burviigas bildes-skaudiiba var rasties katrai,taadas luukojot......bet nu taalak atkal taas pashas shausmas-1)veseliibas graaveeji- 69,kunilings.......un veel trakaak shitais kokteilis2)klasiskais sex,69,oraalais sex,KUNDZE.......cik es no puishiem beedu staastus neesmu noklausiijusies par mauku kundzeem,kas censas savienot nesavienojamo...BET TAA KAA VISS SHITAIS MIKSLIS TIEK PIEDAAVAATS TIKAI UN VIENIIGI TAAPEEC ,lai naudinja makaa naaktu vairaak,nekaa tad,ja dariitu nevis visu to,kas ir pieprasiits,bet,kas pashai buutu sirdslieta vai vismaz patiikama lieta,TAD ES VAREETU DAUDZAJAAM MAUKUKUNZEEM IETEIKT TO,ko pashas laikam nespeej pavilkt-bez visa piedaavaajumaa jau lasiitaa,taalaak vareetu buut turpinaads shaadi-"kaa arii-verdzene-kuce,ZL man no tevis,panjem mani ar locekli,bet manaa mutee tikmeer dzilji iegruud vibratoru,sasien mani,izriiko,pazemo,uztaisi man vaginaalo un anaalo fistingu vienlaiciigi,noper mani,dari,ko veelies-brauc!!!! tikai es tev snieghu visu vienaa-tikai deelj tevis es censhos 4 virzienos-masaazhistes arodaa,prostituutas profesijaa,kundzes lomaa,un kuces uzvediibas pamatos....4 vienaa-kur veel tu atradiisi ko taadu!!!.........un tici-Kungi ljoti aktiivi meklee kuces,ar to ir liela probleema bdsm aprindaas,ja pieliksi sev arii sho birku,buus labi gan Kungiem,kuriem niez rokas uz pamociishanu,gan tev-jo Domineejoshie viirieshi parasti ir ljoti deviigi pret savaam kuciiteem.......Shis nu bija padoms visaam maukukuchukundzeem reizee,jo vinu,kaa izraadaas ir tik daudz,kaaa zvaigznju debesiis.... taapeec viens padoms uz visu pulku....Taa ka apguut iemanjas visaas shiniis nodarbees,nesiis vairaak naudinjas jums,un vairaak apmierinaatu klientu-kas nu kuram buus uz taas sirds un kjermenja......Buut elastiiigai-taa ir panaakumu un ienaakumu atsleega.....((((Un shii ir arii peedeejaa reize,kad par sho teemu nevaru savaldiit meli aiz zobiem-vairaak nebuus ne vaarda-varbuut,,,nu ceru vismaz.)))
Izveido teemu par sevi un raksti,bet liec mieru citam.
Tas taču ir pizģec! Šausmīga attieksme! Kāpēc liek TOPā? Biju vairākas reizes. Pirmā arī tik neapmierināta, bet nu visu darīja. Pēc tam ar vien trakāk.
Gadsimta anjuks,tik slikti un trakak un trakak vien paliek,bet es brashi turos,parcieshu visas tas briesmas un tik eju... :D
Ierakstīts
Izveido teemu par sevi un raksti,bet liec mieru citam.