Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
27121153 => Loretta (38) [Gribu.lv]
Ierakstīts

Sveikī!

Kr4 šodien prasījās olas izšaut, meklēju kko tagad un tulīt ar lieliem buferiem. Gribēju vienu citu, bet šī bija sludiķi iemetusi, sapratu ka būšu pirmais, varbūt nebūs jau dienas gaitā izbesījusies.

Pēdējo reizi biju pie viņas kkur 5 gadus atpakaļ, tad likā +\- ok, ja grib milf ar lieliem cičiem. Tagad vairāk uz milf/granny velk.

 

Tā tad, sazvanīju, pa telefonu nelikās tik jocīga kā kādreiz, normāli atbildēja, pēc 20 min biju pie viņas. Pieņem tur pat Elku ielā, tik pretējā dzīvoklī, ir labāk. Tīrs, gultas veļa svaiga un dvieļi jau tīri salikti vairāki. Sagaidīja, man šķiet, tajā pašā kostīmā kurā pirms 5 gadiem. Prasīja cik ilgu laiku, teicu ka 30 min pietiks, tad jau prasīja 40€ no sākuma.

Iegāju dušā, kad iznācu, kko ņaudēja ka internets neiet un nevar mūzikas kanālu uzslēgt, teicu ka neesmu no lattelecom un maucam uz gultu. Uzlika kkadu šlāgeri un sākām.

Ģērbās nost, tā jau rāmis viņai ok, izčamdīju visu, kad paspiedu krūtis, sāka ņaudēt ka pa stingru spiežu un viņa manu šļūteni tik stipri nespiež. Kaut arī vispār stipri neuzspiedu... tad nu tā, sāka orālo ar gumiju- nekas īpašs, bet stīvu dabūju. Sāku ņemt no aizmugures, pagriezu otrādi, šī kkādas piebildes izsaka, man atkal mīksts, viens otram pamasturbējām, ciets bij, turpinājām, atkal šī kko pasaka- mīksts.... ibal jau, gribētu beigt un tīties prom, bet šī tarkšķ. Tad beigās ar abpusēju masturbāciju arī finišēju.

Duša un prom.

Kopumā zināju uz ko eju un nekādu wow necerēju, bet gribējās mazlietiņ labāk + besī tas ka lubrikantu čupām zieķē, līdz ar to berze nekāda.

Vai iešu vēl- NĒ!

Vai citiem iesaku- tikai tad jagribi tādu granny milf ar lieliem cičiem un negaidi neko no viņas.

 

Dzīvoklis: 9

Ķermenis: 8(viņas vecumā ir labi)

Attieksme: 4

Oral: 6

Sex: 4

 

Piestrādātu pie apģērba un attieksmes, kā arī būtu sexā skarbāka un izjustāka, būtu ok.

 

Ceru ka mazliet pavēru skatu.

 

P.S. Man ir svaigi viņas kailas foto, ja kādam interesē varu uzsūtīt PM. Un būtu cool ja varētu padalīties ar kādu labu darboni kas tavā sarakstā ir ;€

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.