Mazu laiku atpakaļ bij brīvs laiks un tiku tomēr pie šīs daiļavas (maz drusku izdomas un pacietība un viss izdodas).
Pēcgarša pēc visa pasākuma ir patīkami laba! Nu nebija tikai plikas fiziskas atstrādātas aktivitātes un viss, kā tas ir visai bieža parādība pie jaunkundzēm. Bija flirts, rotaļīga masāža kas pārauga kontaktā aktīvā, pēc kā sekoja pietiekoši ilga un patīkami spēcīga ķermeņa masāža. Labi relaksējos. Man patika!
Tad kad izdodas tikt, tad ir labi!
Vai iešu un riskēšu uz ablomiem vēlreiz? Domāju ka jā - sniegums ir daudz labāks par vidusmēru vairākumu pārstāvju sniegumu šajā cenu kategorijā.
Biju pie viņas. ieraudzīju, ka viņa nestrādā viena, tad pasākumā iesaistīju arī viņas dzīvokļa draudzeni... reāli incanti sanāca!
Patika - viņas atraktivitāte un viņa juta, zināja, kas ir jādara lai būtu jautri! - prot šo pasākumu noorganizēt. Uzreiz jau pa tel sākās viegls flirts, kas bija loģisks turpinājums sarunās klātienē.
Duša bija reāls dators - grūti sākumā bija visu saprast un tad viņa nāca palīgā tik galā ar ūdeņiem, kas visai labi iekurināja maziņo!
Divatā viņas abas ar mani tika galā 30minūtēs - lai arī turējos, tomēr viņām tas ar glāstiem, pieglaušanos, elpošanu, nemitīgu kontaktu un labu masāžu izdevās mani pacelt līdz neatgriešanās punktam!
Dzīvoklis foršs ir jaunā tipa. Kopumā man ļoti patikās!
Nepatika - abu elpā bija cigarešu smarža! Pēc 30min rotaļām iestājās atslābums viņās abās... iesaistījās vēl kādās 10min un diezgan negribīgi....
nu šie nummuri jau ir zināmi! Jautājums jau bija par citu pieejamu meiču rekomendācijām, kas no Tavas pieredzes labi prot masāžu un kā bonusu kontaktu piedāvā.
Man jau patīk pakalpojumi, kuros pēc patīkamas masāžas var sarunāt kontaktu, visu servisu līdz galam stundas garumā. Ja iepatīkas, tad pagarinu laiku, vai atstāju dzeramnaudu.
Lūk situāciju ar šo daiļavu, tiem kam arī uzrunāja šis sludinājums. tel saruna:
- Katrina?
- Jā
- Varu sarunāt vizīti pie Tevis šodien plkst: xx:xx
- Jā
- Kur atrodies?
- Duntes 28
- Tas ir centrs? Ja? (nu kāds nu kuram ir mērogs)
- Jā
- Kad būšu klāt plkst xx:xx, tad zvanīšu - noteikti pieņemsi!
- Jā noteikti! Kad esi klāt, tad zvani!
Riteņi ar ko pārvietoties man protam ir un nekādu problēmu arī ārpus centra izbraukt. Aizbraucu, satiksme brīva un sanāca kādas minūtes 10it ātrāk būt klāt. Zvanu - zvanu - pagaidīju kādas 15min un braucu protams prom. Vēlāk pēc 20min arī zvanīju, lai varbūt tikšanos pārceltu uz citu laiku. Bet uzmetiens smuks. Ilgi nepārdzīvoju, jo ir taču vienmēr kāds rezerves plāns!
Ierakstīts
Biju. Patikaas.
Izmasee, paspeeljas ar Tevi, taviem jutekliskiem nerviem pozitiva noziimee. Man patikaas.
Varu piekrist ierpeiksh rakstitam - maza auguma, vieglinja - maseet prot.