Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
29889031 => Lana (27) [Intim.lv]
Ierakstīts

Par Lanu visas atsauksmes ir lieliskas un Viņa to ir pelnījusi. Vienīgi es 

laikam vairāk kā gadu atpakaļ rakstīju, ka "Samanta ir labāka par Lanu visādā ziņā...". Tādā veidā es , it kā  cildinot vienu, esmu varbūt bez īpaši ļauna nolūka, bet nepelnīti  noniecinājis otru. Lana ir lielisks cilvēks.

Kaut arī ar nokavēšanos, es atsaucu šo savu patiesībai neatbilstošo  komentāru un atvainojos cienījamajiem kolēģiem , visvairāk un sirsnīgi protams  personīgi Lanai pašai  un visai tautai par nepatiesas

informācijas izplatīšanu publiskā telpā. Visas šīs meitenes strādā ļoti mūsu dzīves prieka uzturēšanai vajadzīgu , atbildīgu , gan fiziski, gan morāli grūtu darbu, kurš ir jāciena. Domāju , cienījamie kolēģi, ir jābūt ļoti korektiem rakstot kaut

kādus komentārus , stipri pārdomājot to saturu. Nedariet tā kā es to esmu izdarījis ar savu iepriekšējo komentāru , ko man pašam izrādās ir jānožēlo un jāatvainojas , jo tikai laiks ir īstais vērtētājs gan mums, gan viņām .  

28846699 => Samanta (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

Cienijamie kolēģi, lūdzu padalieties pieredzē.  Es pie šīs Mākslinieces esmu gājis ļoti ilgu laiku - trīs gadus. Laba jau bija ļoti.  Pēdējā mēneša laikā Santa - Samanta  mani satrieca ar gandrīz  trīskārtīgu cenas paaugstinājumu līdz pat 100 e/h. Un tas neskatoties uz to, ka esmu viņai daudzkārt aizdevis un nesaņēmis atpakaļ ne naudā ne arī graudā, pa šo laiku ir no manis saņēmusi kaudzi ar tiešām dārgām dāvanām . Es šādu cenas paaugstinājumu vērtēju varbūt kā mājienu, ka viņa vairs mani nevēlas redzēt. Nu labi neiešu vairs, ja jau viņai klientu par daudz. Varbūt es kļūdos, tāpēc lūdzu kolēģus izteikt viedokli par šādu situāciju. Dzīvokli viņa arī ir zaudējusi, tātad jāpiemaksā par viesnīcu 100+???. Gribētu zināt no viņas citiem klientiem , sevišķi no pastāvīgajiem par cik ir Jums paaugstinājies honorārs ?  Man personīgi šāda attieksme liekas nepieņemama. Jūsu viedoklis par cenu ? Ceru uz diskusiju forumā jautājumā par atbilstību - objekts / pakalpojuma kvalitāte/ cena .

28846699 => Samanta (28) [Intim.lv]
Ierakstīts

Visaugstākās klases tautas daiļamata meistare. Ar pozitīvu atsauksmi dalījos gadu atpakaļ. Pie citām neesmu bijis vairāku gadu laikā, jo nevelk. Tāpēc neesmu kompetents ar kādu salīdzināt. Jebkurš viedoklis par meiteni ir subjektīvs, jo sevišķi manējais. Uzskatu par nepareizu apspriest cenu , jo tas ir bizness - tātad vienošanās starp pakalpojuma ņēmēju un devēju. Piedāvājums taču ir liels, var izvēlēties, kam patik salīdzināšana un vērtēšana. Pozitīvi vērtējama ir arī dalīšanās iespaidos.Vai iesaku citiem ?  Protams iesaku tiem , kuri vērtē mākslu.Patiesībā bez viņām nevar iztikt ne fizioloģiski , ne dvēseliski...

29889031 => Lana (27) [Intim.lv]
Ierakstīts

Vispār viņa reklamējas pareizi. Viņai arī jau desmito gadu pēc kārtas nav vairāk kā 27. Lai visas viņas sevi tā koptu kā Lana.

Arī vīru sev atradusi, kuram diez vai dzimšanas apliecību rādīs. Es gaidu, kad viņa atgriezīsies biznesā, jo izredzētais diez vai

ilgi spēs izturēt verdzību. Viegli viņam nebūs.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.