Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Foruma biedru iedvesmots, lasot pozitīvās atsauksmes un 9/10 un 10/10 par minetu un dēļ tā, ka tieši smalkas patīk nolēmu retu reizi doties apmeklēt feju, jo lielākoties ir bijusi vairāk kā vilšanās, vismaz Latvijā. Kopumā par šo varu teikt, ka viena no sakarīgākajām fejām kāda ir satikta, drusku putniņi tur arī ir, bet kā jau minēts iepriekš - tādi ir visiem.

Dzīvoklis 8/10 vannasistaba 5-6/10 (Jūs trakie jākļi, jau 3 dvieļi žāvējās un vel plkst. nebija pat 12.00 un vannasistabā vel grīda slapja no iepriekšējā klienta, toties kāju dvielis bija nomainīts ))

Izskats 9/10 (tieva viņa tagad ir ļoti, nezinu kāda bija, kad bija uzblīdusi, bet tiem kam patīk tāda tipa rekomendēju, nezinu kā bija pirms silikoniem, bet tie ir diezgan atbilistoši augumam un pat varētu teikt smuki, cieti gan, bet nu ar svaigiem tā ir, kāds iepriekš bija minējis, ka paprasījis bez kosmētikas, es, ja velreiz iešu, tad darīšu tāpat, jo kaut kā seja neatbilda augumam, biš bija pārmālēta, kaut gan man patīk, tādas , bet kaut kas tur negāja kopā)

Minets stabils 8/10 (Ļoti labs, stipri virs vidējā, bet nekā virtuoza nebija)

Sekss 8/10 (viss bija labi, bet minets labāks)

 Jā uz muguras bija kaut kādas pinnes, uz,pie,aiz,ap vāveri - neredzēju. Sten,vaid, elš, pūš diezgan atbilstoši situācijai, tas ir pluss. Sagaida tādā paskatā kā pasūtīsi, opcijas ir kaut kādas ) 

 

Kā jau minēju - daru to reti (dodos pie fejām), jo parasti ir vilšanās, neatkarīgi no cenas - tad šis ir ļoti labs price/performance piedāvājums !

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.