Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Eva (+33788801371)
Ierakstīts

Sveiki, kungi!

Mani uzrunāja Evas bildes un komunikācija, nekādas apvainošanās vai uzbraucienu. Viss korekti un draudzīgi. Palasot jūsu atsauksmes gan drusku sāku šaubīties, tomēr ziņkārība ņēma virsroku.

Tātad, lokācija Vecrīga, apartamenti tīri, duša plaša ar siltu ūdeni un tīriem, sausiem dvieļiem.

Meitene kopta, labu augumu, gara, man nelikās, ka būtu masīva, kā te kolēģi minēja, ja neskaita jau iepriekš minētās rētas un asimetrisko acu skatu, varētu teikt, simpātiska, vai nu vismaz "na ļubiteļa", bet noteikti ne neglīta. Priekš saviem deklarētajiem 35 gadiem izskatās labi, atbilstoši vecumam līdz 40. Krūtis - silikons, jā krietni sens, bet man pat ļoti patika. Uz tausti patīkamas un dabīgas, nav klasiskās, cietās bumbas.

Sagaidīja mani kā senu draugu vieglā mežģīņu jaciņā, ar šampanieša glāzi rokās vieglā šmigā. Jāsaka godīgi, nav nekā briesmīgāka par iereibušu sievieti un tajā pat laikā nekā amizantāka. Komunikācija viegla, koķeta. Nerunā muļķības, flirtē.

Procesā atsaucīga, aktīva. Ļaujas visādām pozām.

Bildes sludinājumā ir viņas, bet profesionāli apstrādātas un uzņemtas arī kvalitatīvi. Visi realitātes defekti novērsti pareizi kadrējot foto un fotošopējot.

Cena šobrīd par 1/2h ir 6xzilās naudiņas, 1h laikam +oranžais. Tas arī ir Evas vienīgais lielais trūkums. Par tādu ciparu vairāk neiešu.    

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.