Ko tu tur muldu. Latvijā ir vienas no augstākām cenām Eiropā prosritūtām. Tāpēc ka visi baigi "mēli izkāruši" veči skrien un maksā. Un tas ir neapmierināti ka pasaka ka cenas augstas te. Moš šitie visi rejeji kuri aizstāv cenu līmeni ir suteneri te kas salīduši. Kuru intresēs tas ir. Tāpec tā ceptas par to ka pasaka.
Daži te izsajas ka meitēns neko nedara un nemāk. 100 uz pusstundu pa smukas acīm un krūtīm sanāk tik. Tādi jūs esat. Samaksā un pēc tam ko? Pasaka piedod es nemāku... Un ko?
Nu tad dari ko lietas labā- strādā un apkalpo vīriešus par 30 eiro. Taisi konkurenci, aizvilini klientus, un tad dāmām nekas cits neatliks kā laist lejā savas cenas.
Maksāt 90 eiro par pusstundas kniebienu, un vēl pirkt nez kādas dāvanas, tikai, lai nesaņemtu sūdīgu attieksmi no meitenes? Nez, kurš tādā situācijā ir klauns...
Protams, es nesaku, ka nevajag jēdzīgi izturēties pret meiteni- ja no Tevis būs slikta attieksme, tādu dabūsi pretī. Bet, ja klientam ir jāpielabinās, lai viņu sāktu uzskatīt par cilvēku, kaut kas nav pareizi..
Pag... Sanāk, ka meitene ir tik ļoti vīrusaina, ka ar pāris "nepareiziem pieskārieniem" aplipilnāja stāsta varoni, bet tajā pašā laikā vīrusi viņā ir tik maz, ka ir jāgaida nez kādi logi, durvis un vēl sazin kas, lai tas vispār parādītos analīzēs?
Simptomi- to es saprotu- katram var parādīties citā laikā, utt. Bet, pēc manas saprašanas, ja esi tik ļoti inficēts, ka vari aplipināt citus, tam IR jāparādās analīzēs jau tajā brīdī, ne?
Ierakstīts
Ja šī lieta nestrādātu, tādi sludinājumi nebūtu tik daudz. Ir pietiekami daudz aļņi, kam spiediens biksēs ir pārāk liels un domāšanu pārņem mazā galva