Bildes uzrunaja, aizbraucu. Iznaca kaut kas attalinati lidzigs un protams ne uz labo pusi tam kas bildes. Aizdomas par specigiem filtriem bildem. Pateicu ataa.
Braucot prom vel rakstija vairakas zinas, par to ka taas ir vinas bildes un kapec es nepaliku.
Biju pie Ellas, domaju Luna vai Ella, beigas nosliecos pie Ellas, pec atsauksem par Lunu viennozimigi nepareizu izveli izdariju. Biju dienas pirmaja puse liekas vienos, meitenei acimredzami neinterese sex vai vienkarshi par daudz vinjai taa, motors vinai sapeja. Es jau taa biju akurats un maigs , bet tapat vinja sudzejas ka taa sap un taa un procesa lai pa daudz nevelk ara jo ta sapot. Skaneja muzikas kanals pa TV, orala laika principa visu laiku skatijas TV ekrana. Krutis iepakotas smukas, izpakotas so so...Acu kontakta praktiski nav. Pasakums pliekans atminja nepaliekosh
bilde ista? izskatas uz kadiem 20. Kadi pakalpojumi?
bilde ista. vinja tur uztaisijusi pat tabulu ar visiem pakalpojumiem, neatceros visu no galvas, tada tabula atrak jadzesh ara no visam iespejamajam vietam , tur tjipa 30 min 60 eur, stunda 100 eur, ja 2x stunda laikam 120 eur (isti drosh neesmu), ja ienak prata laizit kajstarpe arii japiemaksa utt
Viens no lielakajiem konvejeriem kadu nacies pieredzet. Un attieksme pilnigi tada it kaa butu ieradies uz kaut kadu valsts partikas produktu veikalu, kur vinja arii paskaidro ka klienti nak viens pec otra visu dienu. Un vinjai ir izcenojumi par stundu, par pusstundu, bet nee pusstunda tas nav 30 min tas ir vinjas kaut kaads izdomats laika formats kursh minutem vinjas izpratne ir pielidzinams kadam 5 min tira seksa, es gan panjemu uz stundu, sanaca pabeigt pa kadam 9-10 min, saku nu ja jau stunda tad varbut otreiz, shii nee nee Tev jau bija leens process , taa jau ir vinjas izpratnee stunda. Protams ramis vinjai labs, nav ko teikt un seja ar normala, bet blje tads konvejers nu i nafig.
девочка - весна! нежная, голубоглазая, с бархатной кожей, идеальным телом, познакомлюсь с порядочным джентельменом, ценящим своё время и красоту. фото мои. на смс не отвечаю.
Biju aizbraucis, Vagonu 22, meitenei bildes nav nekada sakara ar to kas Jus sagaidis tur. Si meitene vismaz ir 3 reizi RIga, katru reizi zem cita numura un bildem. Lielakais botoksa upuris ko reali dzive esmu redzejis, pa visu seju sabazts un nekvalativi tas viss izskatas , skkibs un uzputies. Krutis ar silikona, bet skibas un lielam operacijas retam.
p.s jaa un pa telefonu riktigi parprasiju vai foto ir vinas vai nee, jo daudzas piemekle "lidzigas" sev, uz ko vispar nemikstinoties un parliecinosi atbildeja jaa jaa protams ka vinas, es saku nu ja nebus vinjas es nepaliksu, tas nemaisija vinai parliecinosi apliecinat, ka ir gan vinas
Ir jau bijusi Rīgā. Meitene ar lellītes seju. Mulsina tik tas, ka iebraucējmeitenes, nu jau otrā, cenu no 120 pacēlušas uz 160.
Tur stabili kaut kads viens kantoris vai persona sito visu organizee, apmeram viena laika saka braukat arzemju meitenes pie mums, sludinajumus izliek vienaa laikaa, teksti visam lidzigi, cenas visam vienadas. pa 120 naca straumem, kapec nelikt 160
Ta ka daudz jautajumu, atskaitisos ari par savu pieredzi. Devos jau pirmaja diena kad vinja ieradas, piekritu ieprieks rakstitajam krutis forsas un lielakas ka bildes, un tas ir tapec ka meitene vel samera nesen piedalijas fit bikini sacensibas, radija bildes uz skatuves no sacensibam tur vinai ka jau uz sacensibu dienu kermenis nokaltets un krutis mazas, bet tagad ir labi!Esmu bijis gadus 2 atpakalj pie Lisas, apmeram pec dazhiem menesiem apmekleju Danielu, un drosi saku ka pie sis meitenes man patika vislabak. Gruti izskaidrot kapec tiesi jo pie visam vinam pasakums bija okey, varbut tapec ka man pie vinas bija vismazak sajuta ka esmu pie prostitutas.beigas vinja man vel demonstreja ar savam lidzi panjemtajam treninju gumijam dazhadus fit vingrinajumus kaila, tie skati man veljoprojam pozitivi pazib atminja.
Bet toties biju pie citas viesstrādnieces Mašeņkas ar nr. 29887624. Slinkums meklēt kā ielikt foto.
Labākā no importa meitenēm pie kādas būts. Varbūt Taja var konkurēt, bet tur tipāžs atšķiras tomēr.
Par Mašeņku - super attieksme, ļoti skaista figūra, labs paliels silikons, tieva auguma. Bildes ir viņas. Ļoti entuziastiska procesā, māk daudz ko, klientu ļoti labi jūt - ko vajag, ko nevajag darīt. 120 EUR par stundu. Dzīvokļus pa nedēļu nomainīja jau 2 reizes, abi Čaka ielas rajonā, pietiekami labi.
Mūsējām labākajām būtu tiešām ko pamācīties.
Tiesam visas vinjas bildes?Divaini, "search google for image" bildi kuraa vinja uz zaliena stav izmet kaa kaut kadas polju modeles Julia Dybowska bildi. Aplukojot instagramm Julia Dybowska jaatzist ka dalja bildes tiesam intim sludinajumos izskatas kaa butu vinjas , bet dalja tomer vairak ka nee.
Ierakstīts
Bildes uzrunaja, aizbraucu. Iznaca kaut kas attalinati lidzigs un protams ne uz labo pusi tam kas bildes. Aizdomas par specigiem filtriem bildem. Pateicu ataa.
Braucot prom vel rakstija vairakas zinas, par to ka taas ir vinas bildes un kapec es nepaliku.