Vispār jau man arī patīk slaidas un tievas. Bet ja citām skaties uz bildēm, bet dzīvē ir +10 vai +20kg. Tad šeit tieši pretēji Skaties uz bildi, meitene jau tā tieva, bet dzīvē vēl -10kg.
Man laikam tā visa aina kopumā neuzrunāja. Tas dzīvoklis nepatika, tas, ka viņa ļoti sagurusi izskatijās, tas arī nodzina apetīti.
Bet ja citiem patīk - priecājaties Jā, gaumes ir dažādas.
Viena lieta, ko pamanīju - search te kaut ko nestrādā.
Otra lieta par meiteni: biju aizbraucis mēnesi atpakaļ. Slimīgi kārna, loki zem acīm, izskatijās, kā pāris mēnešus koncentrācijas nometnē būtu pabijusi. Dzīvoklis piesmacis.
Pateicu paldies, pagriezos un aizgāju. Un ļoti priecājos par savu izvēli, ka lielā galva tomēr uzvarēja.
Nu es nezinu, kas visiem patik. Es biju aizgājis, tā jau izklausijās laipna utt, bet tās rētas uz sejas man nosita visu apetīti. Pagriezos un aizgāju. Sorry 3 oranžie ir augstais gals, un tas nozīmē, ka arī sejai jābūt glītai. Viņa vēl špakteli pa virsu uzlika, tas pavisam visu bija sabojājis.
Varbūt esmu pārāk cimperlīgs, bet pa tādu skanošo, es gribu jau lai viss ir teicami.
Iegooglee lūdzu Tomu Krūzu, kad tas, paparaci noķerts, staigā pa ielām un salīdzini to bildi ar jebkuru viņa filmas mārketinga plakātu. Efekts pilnīgi identisks.
Es tiešām nesaprotu tevi. Es saku, aizgāju - 1) bildes neatbilst, bidlēs ir pilnīgi cita persona. 2) sievietes pašas par sevi ir ļoti neglītas Manuprāt 150 eiro par stundu, jau ir meitenes kuras ir ļoti smukas un velk jau uz modeles tipu. Šīs meitenes atbilst nodzērušām sievietēm pēc 40, kurām nav vērts maksāt vairāk par 40 eiro
Bet nē, tu kaut ko mēģini stāstīt par retušētām bildēm. Es vēlreiz saku - aizej dzīvē apskaties, un tad es gribu redzēt, kā tev celsies roka vēlreiz rakstīt - o, tās ir īstas, tik retušētas
Tas Dzintarsss users arī par Lizu dirsa, ka bildes īstas. Pats nekad nebija laikam aizgājis.
Kā jau iepriekš minēju, arī sieviete ap 40. Nekas tuvu nestāv bildēm, un ja bildēs bija silikona normālas krūtis, tad tai dzīvē bija švaks, nošļucis 2. izmērs
Jebal, man likās forums ir večiem, lai dalītos ar to, kuras ir īstas un pie kurām vērts iet. Bet ja paši sev taisa padstavas, un muld lieki, nu i nahuj.
Ir starpība starp retušētu bildi, un pilnīgi citu bildi.
Iedomājies, tur bildē ir Toms Krūzs, bet dzīvē aizej - nodzēries Pēteronkulis, un vienīgais kas kopīgs, tas ir apenes no vines firmas kājās
Krissicon, vai tu saproti ka jebkādas profesionālās bildes būs profesionāli retušētas un cilvēkiem piemīt tādas lietas kā ādas nepilnības, riņķi zem acīm, ādas tekstūra? Ideāli vienādas krūtis neeksistē, daudz kas bildē ir atkarīgs no apgaismojuma?
Instagram meitenes dzīvē neizskatās kā bildēs. Neviens dzīvē neizskatās kā bildēs. Nu c'mon.
Tu biji aizgājusi pie tās aziātes vai Karinas? Vot aizej un vēlreiz ieraksti to pašu par retušētām bildēm...
Tālāk biju arī šodien pie vina pie 26752179 Karina aizgājis, dzirnavu 113a, tur kur tā Liza pieņēma un pirms tam vēl cita.
Arī fake. Atver, veca vecene, ar mazām krūtīm. Nu, es paliktu, ja būtu vismaz glīta, pofigs, ka fake, bet viņa ir neglīta 40gadīga sieviete. Pupu nav. Saku, bilde fake, šī tāda, nē, bilde viņas. Tas esot push-up krūšturis. Atveru telefonu, parādu fotogrāfiju ar silikona pupiem ko pati fake ielikusi. Nē, viņa vēl kaut ko mēģina iestāstīt. 150 eiro par šitādu huiņu nav vērts.
Tā ka - tie, kuriem ir slinkums aiziet, vai ar redzi slikti, beidziet gveltz muļķības. Man nav žēl 150 eiro, bet es gribu par adekvātu meiteni maksāt. Gan tā aziāte, gan šī, abas ir purčika 40 eiro variants, ne vairāk.
Netērējiet laiku.
Kā te bildes var postā ielikt? Kaut kāds čakars, gribēju pievienot, nesanāca
Biju piebraucis, bildes īstas, nedaudz piefotošopētas. Miniatūrs augums, nav slikts iespējams. Nepaliku, jo ar laikiem drusku pamainījās plāni.
Attieksme ļoti laba, kā jau visām iebraucējām.
Nu ko var dirst!!!!!?????
Šodien biju - fake pilnīgs. Jā meitene miniatūra aziāte, bet ne jau ķīniete, japāniete, bet gan no urāliem visdrīzāk. Kopīgais ir tikai ka miniatūras augums un aziāte.
Prasa 120 eiro un nav tā vērts, jo seja pretīga. Bildēs šaura, smuka sejiņa, dzīvē apaļi vaigi un ar pumpām. Šausmīgi slikta āda. Vaigi viņai izskatās kā veca vīra pauti. Ja jums patīk - droši, bet veči - beidzat dirst! Vai uzvelciet brilles, kad ejat vecenēs.
Es viņai vēl saku, ka bildes fake, viņa - nē, nu kādas? Telefonā parādu viņas sludinājumu, šī sāk stāstīt, ka tas ir pirms 3 mēnešim. Ko tad viņa 3 mēnešus darīja? Galvu sūda spainī turēja. Pupi arī pretīgi. Nepaliku, pasūtīju dirst, nav 120 eiro vērta un nav ko tās fake barot.
Bildes ir viņas , dzīve labāk, glamura , simpātiska.
Pašai patīk sex.
Pieņem Dzirnavu iela, krustojums ar Čaka,
Pa tādu cenu neiešu vairs.
Uzskatu ka viņai cena jābūt 120 ar minetu.
Atbrauca no Maskavas.
Atļaušos nepiekrist!
Pieņem dzirnavu ielā, jā. Tur viņas vairākas darbinieces, mainās. Iepriekš rakstiju par to citu vienu, kurai bija breketes mutē.
Lai vai kā, jā 130 (man gan liekas, biju pirms 2 ned, bija 120 eiro) eiro, var beigt 2x un uztaisa masāžu erotisko.
Bet bildes nav viņas.
Attāla līdzība ir minimāla, tas ka blonda, un +/- slaida. Šai darbonei ir jau ap 40, krūtis mazas, švaks otrais izmērs. Zobi, bļa, nu es nevaru, bet man tomēr patīk meitenes ar smuku smaidu, un šī arī zobus varētu sataisīt.
Kopsavilkums, paliku, jo spieda uz smadzenēm, masē erotiski ok, seks ok. Bet nav viņa smuka, - izskats ir ok. Un vienai reizei var. bet tas arī viss.
Biju arī marijas ielā, tur pat blakus pie (tagad izņēmusi sludinājumu, bija ar seju, pie jūras mola, vai precīzāk, zem mola bildējusies). arī bildes nav viņas. Attāla līdzība, bet bildē 25 gadi, dzīvē drīzāk 45. Aizgāju prom. Riskēju, un aizgāju pie Lizas. ...
Ko es ar to visu gribēju teikt - biju pie 3 dāmām. Visas viņas ir štruntīgas. Tādā ziņā - man nav žēl 130 eiro, bet pretī vēlos skaistu meiteni, tāda kā bildē. Ja nav, nu tad i nafig tādu. Tiešām, uz LV laikam brauc lētais gals, un uzskrūvē cenu. Ja būtu tādas kā bildē, tad ok, nav ko iebilst, bet viņas izmanto fake bildes, un dzīvē izskatās stipri vecākas un nolietotākas.
Nolēmu aizliet līdz Innai. Cilvēki pozitīvi atsaucās, bildes bija ok, aizgāju. Meitene sagaida smukā caurspīdīgā halātiņā, augums seksīgs. Pati par sevi laipna, un patīkami uzturēties viņas klātbūtnē, BET!!!
Bet ir tāds, uzkavējos minūtes 5 un nolēmu nepalikt. Visu vēlmi man nosita 2 lietas. 1) viņai seja ir ļoti novecojusi, labas uzdzīves pēdām. 2) viņai ir šausmīgi zobi un mute smird pēc cigaretēm. Mutē breketes. Un es tagad ar viņu runāju, un mana šaujas doma prātā, ka viņa ar tām breketēm un nopīpēto muti sūkās manu krānu - nē paldies!!! Pazuda visa vēlme, nu i nafig!!!
Kam patīk, ejat un have fun! Bet man nosita visu apetīti.
Ierakstīts
Vispār jau man arī patīk slaidas un tievas. Bet ja citām skaties uz bildēm, bet dzīvē ir +10 vai +20kg. Tad šeit tieši pretēji
Skaties uz bildi, meitene jau tā tieva, bet dzīvē vēl -10kg.
Jā, gaumes ir dažādas.
Man laikam tā visa aina kopumā neuzrunāja. Tas dzīvoklis nepatika, tas, ka viņa ļoti sagurusi izskatijās, tas arī nodzina apetīti.
Bet ja citiem patīk - priecājaties