Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Aleksandra 20561813
Ierakstīts

Biju. Ļoti skaista un forša meitene, paliku ļoti apmierināts. Izskatās precīzi kā bildēs, labs augums, skaisti mati, paciets silikons kāds 4/5 izmērs, dupsis stingrs un pietiekami formīgs, attieksme ļoti laipna un draudzīga, varbūt mazliet par kautrīgu. Augumā ap 1,75cm, līdz ar to nebūs ļoti smalka, bet šī bija tieši manā gaumē.

Sagaidīja skaistā veļā, pabučoja man augumu, tad ķērās pie orālā (nekas īpašs), tomēr sūkājot nostājās četrrāpus un pagrieza dibenu tā, lai es labi varu aptaustīt un papriecāties par vizuālo skatu, pēc tam sekss dažās pozās un finišs dogijā no aizmugures, skats ļoti labs. Procesa laikā mazliet pietēloja vaidus un kopumā izturējās tā, it kā process pašai arī patīk.

Takse 8 sarkani vai 15 sarkani, atrodas Vecrīgā lielā dzīvoklī. Tiem kas iet novērtēt celtniecības procesus dzīvokli, varētu patikt. Plānoju atgriezties un otrajā reizē ņemt uz stundu, jo eksemplārs pārbaudīts un atzīts par labu esam :)

Izskats, augums (paši redzat, tāpēc subjektīvi) - 8+

Orālais 6, skatījās acīs, riekstus nelaizīja, pēc sajūtām viduvēji

Sekss 9, visam ļāvās, pati centās parādīt, ka nodarbe un klients viņai patīk;

Attieksme 9 - viegls mīnuss mazliet par steidzīgumu. Cerams uz stundu ņemot būs citādāk.

 

Screenshot (123).png

7698524(8152808)-hello-gentlemen-i-in.jpg

7698524(8152809)-hello-gentlemen-i-in.jpg

7698524(8152810)-hello-gentlemen-i-in.jpg

Link to post
Duo Elizavetta (Dana) un Alenka
Ierakstīts

Biju pie melnās, jā ir tā pati. Jautra un seksīga meiča ar pornozvaigznes izskatu un izturēšanos. Paņēmu uz pusstundu ar papildopciju deepthroat, ir piedāvājumā vēl visi iespējamie dopi. Iesaku, attieksme 9/10 (neliels mīnuss par komerciālo pieeju), augums 8/10, orālais un seksis 9/10, dziļo minetu labi prot. Smieklīgi bija, ka viņa notupusies uz ceļiem sūkājot pacēla telefonu īsam zvanam (par ko pirms procesa pabrīdināja), un vienlaicīgi runāja un sūkāja ar visām attiecīgām skaņām 😀 Nenoturējos un sāku smieties.

Duo opcijā lezbi show netiek piedāvāts, tāpēc arī neredzēju jēgu no abām reizē.

Link to post
Duo Elizavetta (Dana) un Alenka
Ierakstīts

Opā, interesants piedāvājums parādījies puhā. Blondā varu apstiprināt ir Darina (Дарина) / Dana. Par tumšo neesmu drošs, iespējams ka Nina 24, tepat zemāk importnieču sadaļā ir topiki par abām, precizējiet kas atpazīst tumšo. Uz šo duo bijis neesmu. Padalieties ar atsauksmi, kas jau aizskrējuši, vai ir arī kas no lezbi šova??

Алёнка (29 gadi) 28739938 un Elizavetta (25 gadi) 29379479

 

 

Screenshot (116).png

Screenshot (117).png

7662689(8105692)-prekrasnye-devushki.jpg

7662861(8105982)-privetik-my-snova-ve.jpg

7662861(8105988)-privetik-my-snova-ve.jpg

7662689(8105688)-prekrasnye-devushki.jpg

Link to post
Anna (28 gadi) 27123569
Ierakstīts

Uzrunāja bildes, aizdevos ciemos. Kopumā vilšanās un neiesaku.

Bildes ir īstas, protams, izvēlēti tādi leņķi, ka bildēs izskatās labāk kā dzīvē. Atrodas Vagonu, sarunāju pusstundu. Pirmais iespaids ļoti labs, meitenei spilgta kosmētika, ļoti skaista pēc sejas, augums arī diezgan labs, ar tādiem platākiem gurniem kā jau var nojaust pēc foto, līdzīga tipa augums kā Dashai kas Zvaigžņu ielā bija, tikai ne ar tik izteiksmīgu dibenu. Sāka uzreiz ar preža vilkšanu ar muti uz noģībuša bīskapa, bez nekāda iesākuma, gribēju viņu vispirms paspaidīt, attaisīt krūšturi, bet viņa meklēja veidus kā izvairīties. Ar muti ātri atdzīvināja bīskapu, orālais bija ļoti labs un dziļš, negribēju par ātru finišēt, tāpēc nācās pāriet uz klasiku. Apgūlās misionārā, iezieda sevi ar daudz lubrikantu, bet neļaujās ieiet līdz galam, vislaik kaut ko grozās, tur mani ar roku, mazliet kaitinoši, jo īpaši tāpēc, ka viņai kompresija nekāda īsti nebija un par daudz lubrikanta. Acīs nepaskatās, diezgan uzkrītoši, ka viņai process nepatīk, lai gan objektīvi ar manu vizuālo izskatu un izturēšanos viss ir kārtībā. Pārgājām uz doggy, arī neļaujas noliekties ar elkoņiem uz leju, beigās kaut kā pierunāju, ātri finišēju un prom, pat negribējās neko runāt. No durvīm līdz durvīm 19 min ar 2 dušām. Tādu pakaļu būtu gribējies kārtīgi no aizmugures izvālēt, bet tāda mocīšanās vien sanāca. Zaudējums 7 sarkani.

Ja liekam pros un cons, tad subjektīvi lieku plusu par: skaistu seju un matiem, maigu ādu, dziļu orālo.

Lieku mīnusu par: attieksmi, pilnīgi garām, dara lietu, kas riebjas, neļāva man vadīt procesu, nemaz nerunājot par manu vēlmju noskaidrošanu. Pēcdzemdību vēders un krūtis (par tām likās, ka kompleksoja), arī dibenam tvirtuma maz.

Seja: 8+

Augums: 7

Orālais: 9

Sekss: 2

Attieksme: 3

Kopējā pieredze: 4

Link to post
Anna (28 gadi) 27123569
Ierakstīts

Сексуальная, красивая и открытая 🥰
Знаю как сделать тебе хорошо 😈
Фото мои ☺️
Нахожусь в центре , есть парковка.
Пиши : 27123569

Screenshot.png

7657394(8098581)-seksualnaya-krasiva.jpg

7657394(8098576)-seksualnaya-krasiva.jpg

7657394(8098574)-seksualnaya-krasiva.jpg

Link to post
Darina (Дарина) 20056556
Ierakstīts

Nebūšu skopulis un padalīšos ar ļoti patīkamu pieredzi.

Sazinājos ar šo meiteni jau pirms kāda laika, sarunāju tikšanos, durvis atvēra seksīga būtne ar mirdzošām acīm, smaidīga un pozitīva, meikaps, skaista meitene, jutos gaidīts. Neliela saruna, pāris komplimenti, duša un meitene jau mani sagaidīja istabā kaila. Nestāstīšu visu detaļās, bet visā procesā pats labākais bija acu kontakts ar viņu. Sūkāja skatoties acīs un viltīgi smaidot, pēc tam klasika, atkal daudz acu kontakts, bez samākslotiem vaidiem, bet tā visai dabiski pamainījām dažas pozas un izmīcīju viņu kārtīgi tā it kā pirmajā randiņā viņu būtu ievilcis gultā. Patīkamas dabīgas 3.izmēra krūtis, augums normāls, ir kur piekasīties nedaudz. Tomēr viņas pozitīvā attieksme visu atsvēra un jutos ļoti apmierināts. Takse standarta 7 sarkani vai 12 sarkani. Apmeklēju otrreiz un tagad drīkst arī pārējie 😄

Mans subjektīvais vērtējums:

Seja: 8+

Augums: 6

Orālais: 8

Sekss: 9

Attieksme: 10

 

Screenshot (99).png

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts

Procesu jau kolēģi iepriekš aprakstījuši, sagaida veļā, ieziež ar eļļu, apgrieztā jātniece, sūkā labi, darbojas diezgan profesionāli, bet sagurusi un paliels konveijers.

Ar Sabrinku bija kā izbraukt ar veco labo bmw E30 pa biķernieku trasi - jūtams liels nobraukums, jaudas par maz, piekare ne visai laba, izskats nobružāts, jo pirms tam bijuši daudz lietotāji, tomēr par spīti visam braukšanas sajūtas ir patīkamas un rada platu smaidu, jo savā laikā tas bija viens no top aparātiem. Ar jaunajiem modeļiem nesalīdzināt, bet kaut kas tajā vecajā skolā tomēr ir.

Link to post
Sludinājuma ID #6636938
  money-icon-24.png Komerciāls sludinājums
Vārds Маргоша
Vecums 25
Pilsēta lvRīga
Telefona numurs 25386929
E-pasts mar***@inbox.lv Parādīt e-pastu

 

Apciemoju šo meiteni un varu viņu paslavēt, man sanāca ļoti patīkama pieredze.

Atrodas Vecrīgā, durvis atvēra maza auguma slaida meitene, vecums atbilst un bildes ir viņas, bet seja dzīvē izskatās nedaudz citādāk, nu tā ne pārāk. Pēc sejas kā saka na ļubiteļa lai skanētu pieklājīgi, bet augums viscaur patīkami stingrs, kas man ļoti patika, uztur sevi formā. Krūtis varētu būt 2 izmērs, mazas bet tvirtas, un pats labākais viņai ir dupsis, ne par lielu ne par mazu priekš viņas auguma un ļoti tvirts. Tas pats attiecas par vāveri, nobraukuma pazīmju nav, viss ciešs un gluds. Sākumā noguldīju viņu gultā, papriecājos par augumu, apgriezu uz vēdera un paspaidīju apaļumus, kamēr uzvilkos.

Piecēlos stāvus un uzsāka orālo, pēc tam apgūlos un turpinājām. Minets bija pietiekami radošs un ar izdomu, ar acu kontaktu un beigās mazliet novirzīju viņu arī pie riekstiem. Pēc tam klasika dažādās pozās, visam ļāvās, daudz acu kontakts, kas mani uzvilka, nebija nekādu muļķīgu un samākslotu vaidu, bet patīkami elsoja un paralēli vēl reizēm sev masturbēja, katrā ziņā lika man noticēt, ka viņa procesu izbauda. Bija sajūta, ka izcirtu nokoļītu studenti nevis meiteni par naudu.

Pēc procesa mazliet papļāpājām, atbraukusi no Ukrainas no pilsētas kam pāri gāja karadarbība (nesaukšu kuras), kopumā patīkama un diezgan klusa meitene. Man pietika ar 30 min par ko prasīja 3 zilus, bet atstāju vairāk par viņās atdevi un Ukrainas stāstu.

Augums 9

Seja 5

Izpildījums 9

Apartamenti 8

Attieksme 10.

Screenshot (74).png

Link to post
Гостьи из Кубы
Ierakstīts

Pilnmēness murgi 😃 Bet kur iekšā vispār maukai/operatoram drukāt tik garu saraksti pazaudētam klientam. Ko tad viņa dara, kad kāds ierodas un uz vietas pasaka sorry, nepalikšu. Met ar dunčiem? 😅

Link to post
Melnādainās
Ierakstīts
On 17.09.2022. at 23:04, Omnibuss teica:

Kura no viņām ir melnādaina? 🧐 Tēma ne tajā virzienā aizgājusi

Link to post
Melnādainās
Ierakstīts
On 9.09.2022. at 01:14, hitman1928 teica:

Paola tiešām laba.. https://www.instagram.com/foshposh/

Gunarsss, nu kā bija? Mēs jau noskaidrojām, ka tā Paola ir feiks. Nu ja nu vienīgi Instagram modele no Floridas ar pusmiljonu sekotāju ir sagribējusi Latvijas mazbudžeta klientus ar lieliem krāniem😄

Link to post
Melnādainās
Ierakstīts
pirms 1 stundas, kpars teica:

Biju pie Valentina, varu teikt, ka tīri ok tiem, kam patīk lielas pakaļas un krūtis. 30 min 2 oranžie. Apartamenti kvalitatīvi, bet bija aizdomas, ka otrā istabā slēpjas draudzene ar kuru īrē kopā. Dvieļi nepieklājīgi mazi. Tīri eksotikas pēc var apmeklēt.

P.S. Tak atslābstiet par tiem shemale, ne viss, kas nāk no dienvidiem, nāk ar krānu.

Vai Valentina dzīvē ir tā pati sieviete, kas bildēs? Par Paola jau noskaidrojām, ka zagtas bildes no USA instagram modeles

Link to post
Melnādainās
Ierakstīts

Kolegas, būtu lietderīgi izveidot atsevišķu topiku eksotiskām melnādainajām meitenēm ar mērķi saņemt kādu noderīgu atsauksmi no tiem, kas reāli ir bijuši un kurai no meitenēm ir kvalitatīvs serviss un kāda ir atbilstība bildēm. Iemetīšu šobrīd esošo piedāvājumu no puh.lv:

Paola - 20285480

 

Paola.png

Valentina - 20317671

 

Valentina.png

Karol - 26277512

Karol.png

Link to post
Гостьи из Кубы
Ierakstīts

Vēl ir parādījusies šāda. Kopumā par spānietēm atsauksmes tik sliktas, ka neesmu gājis, bet labas afro varētu būt apspriešanas vērtas. Varbūt jāizveido atsevišķs topiks melnādainajām un tad būtu cerība saņemt kādu objektīvu atsauksmi no tiem, kas reali bijuši.

 

Screenshot (13).png

Link to post
SELINA (28 gadi) 269207**
Ierakstīts

Tā kā kolēģu atsauksmes norādīja uz eksemplāru ar sulīgu dirsiņu, tad apciemoju un nebiju vīlies.

Saziņa wacapā laipna, sasūtīja daudz bildes, uzķēra manu mājienu par vēlmi pēc zeķēm ar zeķturiem, kāda arī sagaidīja. Augums sievišķīgs, izteikti pufīgs dibens, riepas nav, palielas krūtis un izskatās labi, kamēr krūšturī. Vizuālais mani uzvilka, bet nu par seju te kolēģis rakstīja ka uz 4. Tam biju morāli sagatavojies, tāpēc neiespringu. To kompensēja laipnā un draudzīgā attieksme. Darīju zināmas savas vēlmes, ka gribu daudz redzēt viņas augumu, tāpēc sākumā pagrozījās gultā, palocījās četrrāpus, ļāva paspaidīt dibenu, pēc tam pabraukāja ar krūtīm pa olām, tad orālais, kas bija tīri labs, prata pielietot arī mēli, tad uzrāpās apgrieztajā jātniecē, pēc tam dažas standarta pozas un finišs no aizmugures. Vizuālais no aizmugures (komplektā ar seksīgo tērpu) mani tik ļoti uzvilka, ka nācās ļoti ātri finišēt, būtu gribējis padarbināt tos apaļumus ilgāk.
Plusi – labas komunikācijas prasmes - jutos gaidīts un prot pajokot, dibens kā no latino pornofilmām, viegli uzķer klienta vēlmes, iesauļota un ļoti maiga āda. 
Mīnusi – seja (viņa to varētu uzlabot ar kosmētiku, ko nebija uzlikusi), augumam pietrūkst tvirtuma, krūtis mīkstas kā pēc bērniem (bet palielas).

Kopumā vērtējums: Pēc vizuālā atgādināja M91 (jo īpaši platie gurni ar iedegušo maigo ādu un so so seju)

Augums 7

Seja 4

Orālais 7

Sex 9

Attieksme 9

 

Link to post

Kopumā nebiju apmierināts, laikam gaumes dažādas. Neuzvilka ne izpildījums, ne izskats (seja galīgi ne priekš manis, krūtis 0, vienīgais dibens formīgs, bet tik mazs, ka gandrīz varēju paņemt vienā plaukstā 😅). Laikam katram savs, vēlreiz pārliecinājos, ka šādas meitenes nav manā gaumē.

 

Link to post

Apciemoju meiteni. Augumā 160 cm, svarā varētu būt 55kg. Kas šaubās par foto un svaru, vistuvāk realitātei ir tā bilde sarkanajā veļā ar dibenu pret spoguli, kam jāpieskaita kādi 5kg, kas uzsēdušies viduklī un ciskās. Dibens apaļš un foršs, vēders ne pārāk (visdrīzāk pēc dzemdībām) un vēl var kādas vieglas celulīta paliekas uz ciskām gan jau saskatīt, bet tas viss sīkums, dzīvē kopskats viņai ir pietiekami labs. Seja ļoti meitenīga un simpātiska, pat bērnišķīga.

Viss kā parasti, duša, orālais, visādas pozas. Meitene ļoti aktīva, varbūt pat pārāk. Vislaik līda bučot kaklu, sāka sūkāt kā traka, likās par intensīvu uzreiz sākumam, tāpēc stieņa tonuss nolaidās. Atjaunojos pie doggystyle, sīpols labs un formīgs, tāpēc bija jāmaina poza, lai nenofinišētu tik ātri. Pati arī aktīvi sita pakaļu pretī un izdvesa skaņas, kopējot pornofilmās dzirdēto. Tas likās par mākslīgu un lika pasmaidīt. Noliku zuzīti uz muguras un padarbināju, daudz skatījās acīs, bet viņai seja tik ļoti bērnišķīga, ka mazliet sajutos neomulīgi, kā tāds pedofīls 😃 Saspiedu šai abas kājas kopā un pacēlu uz augšu svecītē un izšāvos.

Pēc sekasa dušā mazgājos un beidzot sapratu ko viņa man visu laiku ļoti atgādināja - Selena Gomez 😀 Vismaz bija tā uzkrāsojusies un izskatījās pēc tādas pašas malaļetkas. Bildes ir viņas, bet seja dzīvē izskatās savādāk, jāsaka ka labāk, lai gan nepilngadīga paskata meitenes nav manā gaumē.

Varētu aiziet vēl, lai padarbinātu ilgāk. Ar attieksmi viss bija labi.

Link to post

Lasot pēdējo atsauksmi tieši iztēlojos to gejisko intonāciju kādā tagad jaunieši runā - " nu tā kā, ekšelī, tā kā, wow, kinda..." 😄 Nav domāts kā apvainojums Markus.preea un paldies par atsauksmi, bet nu izteiksmes stils toleranti izsakoties savdabīgs 😄 Vairāk iederētos transiku topikā vai Kašera raidījumā

Link to post
Alina (28) 249312** ( 248049** ; 288634** )
Ierakstīts

Alina, tel 24913997

https://m.intim.lv/lv/adv/read/hetero-woman-looking-for-sex/728651/index.html

Izmēģināju svaigi iebraukušu meiteni, jo uzrunāja bildes. Bildes īstas, pielabotas ar photoshop. Meitene sagaidīja bez kosmētikas, līdz ar to seja no 8 ballēm bildē ir 6 balles dzīvē.

Augumā ap 180cm, ceturtā izmēra silikons, formīgs un labs augums, maiga āda. Dibens varēja būt sportiskāks un tvirtāks, bet tāpat skatīties un spaidīt bija patīkami. Tā kā vel joprojām esmu perfektā dibena meklējumos. Ja kāds var padalīties ar trenētu, apaļu, gurnos ne šauru dirsiņu, tad lūdzu atsauksmi studijā 😄

Procesu iesāka ar ķermeņa skūpstīšanu, tad orālais visai mehānisks, tad pārņēmu iniciatīvu un izdarbināju viņu visās pozās, kuras man nāca prātā. Varēja viņu grozīt kā grib, izskatījās, ka procesu pati ļoti izbaudīja vai labi notēloja, nekautrējās būt paskaļa.

Atrodas Tērbatas ielā, ņēmu uz stundu par ko pēc viņas draudzīga lūguma uzdāvināju trīs oranžos, ir opcija pusstundu par diviem oranžajiem. Kopumā aizgāju ļoti apmierināts un augums viņai virs vidējās ukrainietes, tāpēc arī uzskatīju par atbilstošu viņai prasīt ziedojumu vairāk kā citām. Vispār esmu sapratis, ka pie ukrainietēm ir vislabākais pakalpojums, līdz šim man visas trāpījušās ar labu attieksmi un izrādījušas vēlmi mani aplaimot, nav notrulinājušās industrijā kā vairums vietējās.

Seja (bez kosmētikas) 6. Ar kosmētiku būtu kā bildēs

Augums 8+ (labas formas, bet līdz perfektumam pietrūkst nedaudz tvirtuma)

Dzīvoklis 8

Attieksme 9

Process 8+

 

AF7D529C-F6ED-4000-8539-8F7870522A13.jpeg

DCF4CCE8-71C6-4F98-B544-F575F4D26FD6.jpeg

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.