| Sludinājuma ID | #6636938 |
|---|---|
|
|
|
| Vārds | Маргоша |
| Vecums | 25 |
| Pilsēta |
|
| Telefona numurs | 25386929 |
| E-pasts | mar***@inbox.lv Parādīt e-pastu |
Apciemoju šo meiteni un varu viņu paslavēt, man sanāca ļoti patīkama pieredze.
Atrodas Vecrīgā, durvis atvēra maza auguma slaida meitene, vecums atbilst un bildes ir viņas, bet seja dzīvē izskatās nedaudz citādāk, nu tā ne pārāk. Pēc sejas kā saka na ļubiteļa lai skanētu pieklājīgi, bet augums viscaur patīkami stingrs, kas man ļoti patika, uztur sevi formā. Krūtis varētu būt 2 izmērs, mazas bet tvirtas, un pats labākais viņai ir dupsis, ne par lielu ne par mazu priekš viņas auguma un ļoti tvirts. Tas pats attiecas par vāveri, nobraukuma pazīmju nav, viss ciešs un gluds. Sākumā noguldīju viņu gultā, papriecājos par augumu, apgriezu uz vēdera un paspaidīju apaļumus, kamēr uzvilkos.
Piecēlos stāvus un uzsāka orālo, pēc tam apgūlos un turpinājām. Minets bija pietiekami radošs un ar izdomu, ar acu kontaktu un beigās mazliet novirzīju viņu arī pie riekstiem. Pēc tam klasika dažādās pozās, visam ļāvās, daudz acu kontakts, kas mani uzvilka, nebija nekādu muļķīgu un samākslotu vaidu, bet patīkami elsoja un paralēli vēl reizēm sev masturbēja, katrā ziņā lika man noticēt, ka viņa procesu izbauda. Bija sajūta, ka izcirtu nokoļītu studenti nevis meiteni par naudu.
Pēc procesa mazliet papļāpājām, atbraukusi no Ukrainas no pilsētas kam pāri gāja karadarbība (nesaukšu kuras), kopumā patīkama un diezgan klusa meitene. Man pietika ar 30 min par ko prasīja 3 zilus, bet atstāju vairāk par viņās atdevi un Ukrainas stāstu.
Augums 9
Seja 5
Izpildījums 9
Apartamenti 8
Attieksme 10.
bomber 361
Pilnmēness murgi 😃 Bet kur iekšā vispār maukai/operatoram drukāt tik garu saraksti pazaudētam klientam. Ko tad viņa dara, kad kāds ierodas un uz vietas pasaka sorry, nepalikšu. Met ar dunčiem? 😅
bomber 361
bomber 361
bomber 361
Paldies, protams, par atsauksmi, bet kaut kas neiet kopā. Sākumā raksta, ka viņa bija pālī, bet pēc tam, ka uzreiz tā īsti nevarēja pateikt. Uz jautājumu kāpēc neprasīja atpakaļ naudu, sāk neskaidri rakstīt par razborkām un kautiņiem. Neviens jau nesaka ka jāsāk viņa sist, bet var taču pateikt sorry šitā neies cauri, atdod naudu un es eju prom. Tā vietā autors raksta ka stundu klausījies viņas runāšanā. Neticas, ka kāds tik ilgi gaidītu un nepateiktu vai nu seksu vai naudu atpakaļ. Domāju, kaut kas ļoti pārspīlēts.
Bet rezultātā sanāk, ka stundu arī pavadīja un piekrita parunāties par $ 😀
bomber 361
On 17.09.2022. at 23:04, Omnibuss teica:Nezinu par brunajām bet, bija sludinajums ar divām no šim
https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-new-call-girl-laila/6458515.html
https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-welcome-to-my-profi/6459205.html
https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-hope-youre-having-a/6442355.html
neaceros kuras, Lulu toč bij
Kura no viņām ir melnādaina? 🧐 Tēma ne tajā virzienā aizgājusi
-uhozhennaya-strojnay.jpg)
Ierakstīts
Gaumes jau dažādas.. Tomēr iesaku tos pašus 100 eur labāk iztērēt uz pusstundu ar melno Evu, janvārī atkal būšot. Pēc tam uz šādām vairs virsū neskatīsies.