Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lika (33) 26860826
Ierakstīts

Varbūt kaut kas pēdējā pusgadā stipri mainījies, bet kādreiz, manuprāt bija samērā adekvāta un responsīva, respektīvi gan normāli strādāja, gan normāli izturējās, pieņemot, ka pret viņu arī adekvāti izturās.

Link to post
Lika (33) 26860826
Ierakstīts
On 7/11/2022 at 6:00 PM, Justfollowme said:

Varu, protu.. nu tas ir liels jautājums. Man īsti nesanāca ar viņu. it ka jau centās, bet kaut kas nav. Kāds dzirdēja kā viņa dzied karaoke? :)

ir no UA ja kādam tas ko maina

Manuprāt ir no RUS, vismaz kādreiz senāk tā stāstīja, šķiet Krievijas dienvidi.

Link to post
Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts

Strādā it kā centīgi, skaņas efektus uztur visu laiku, sarunā intonāciju arī spēj noturēt draudzīgā līmenī, t.sk. kaut kādus +/- sakarīgus tekstus uz atvadām, ja pievērst uzmanību - cauri "sit" diezgan spēcīgu nogurumu, ko cenšas maskēt, manā vērtējumā ne visai veiksmīgi. Respektīvi - attieksme no centības viedokļa - visu cieņu. Kopējais izpildījums - ne visai. Tā ka no cilvēcīgā momenta varētu vērtēt ar 8, kopējā pakalpojumā, 6/7.

Bildēs seja īsta, tikai labāk nošpahtelēta un piekrāsota, bet nav slikti, jūtams dabiskums. Pozas un caur to augums kopumā vēl ar photoshop bildēs relatīvi jūtami uzlabots. Līdz izcili - stipri patālu, bet no otras puses - ja patīk dabiskums bez izteiktām dabas dāvanām, varbūt kādam būtu pozitīvāks vērtējums.

Kustības un stāja - vidējas.

Krūtis - kokerspaniels, dabiskas.

Kā teiktu izbijis finanšu ministrs "nasing spešal" :-). Domāju, ka cilvēki ar +/- augstām prasībām atkārtoti neies un tā īsti arī nerekomendētu pirmo reizi, kaut gan baigi ko nožēlot arī nav. Cilvēks strādā.

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.