Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Chinese fake +573001799730
Ierakstīts
On 9.08.2025. at 00:29, Camry1212 teica:

Sveiki kolēģi! Vai kāds arī mēģinājis sazināties ar šo meiteni? Sarunāju tikšanos un ierodoties Jūrmalā, sāka prasīt lai nopērku priekšapmaksas karti Narvesenā😀🙈 Vai kādam vēl ir bijis tāds appisiens?

IMG_2790.png

Žēl, ka vairs nav šeit tāds personāžs kā Kigas, tas Tev reāli iztāstītu, kas tu esi. Es tikai varu piešķirt tev dolbajoba sertifikātu. Vismaz Jurmalas budzetu papildināji par 3 Eur aizbraucot :DDDD

Алина (39) 271052**
Ierakstīts

Šodienas ceļi mani aizveda ciemos pie Aļinas. Durvis atvēra smaidīga, laipna Ukraiņu mature. Bildes 100 % viņas. Ko es vau teikt, ja man līdz šim nr.1 bija Zlata, tad Zlatai kopš šodienas sudraba medaļa un uz bronzu tiek nobīdīta Natali. Ņēmu uz stundu. Bija kātīgs GFE. Īsuma gadi 40, varbūt ar mazu astīti, pagara auguma, slaida, (sarunājoties atzina, ka pagājušo gad bija drusku uzēdusi kg, un bildes pie auto un brīvā dabā pagājušā gada), tākā fotošopa nav. krūtis patīkamas, dabīgas trijnieciņš. Minets labs, dziļš ar acu kontaktu. Sexā aktīva, patīkami paskaļa, procesu izbauda. Ja tēloja, tad viņai Oskars jāpiešķir. Man minets bija bez gumijas, kā citiem, nezinu. Zaudējumi 6 zili un es nenožēloju nevienu centu.

Tiem kam patika Zlata, patiks arī Aļina.

Последние 2 дня!!! (26 лет)
Ierakstīts
pirms 21 stundas, Duracell teica:

Bija kads ?

Šodien bija noskaņojums izdancināt zuti tieši ar kādu Ukainieti. Apsekotas un uzrakstīts watsap tika trijām Alinai 39 gadi, Viktorijai 36 gadi un nezkapēc arī šai - nosauksim - "brīnumam". Pēc pakalpojuma klāsta (man būtisks ir minets bez gumijas) cenas un bildes, izvēle sākumā krita uz Alinu, jo šis "bīnums" sākumā neatbildēja. Dodos ceļā pie Aļinas un saņemu atbildi no "brīnuma". Prasu foto, atsūta fantastiski skaistas sejas bildes, kur vienai vēl redzama spogulī atspīdoša figūra, kura noteikti nav resna, un pats galvenais, ka adreses sakrīt ar Alinu un viziens pareizs. Mainu plānu un duru pie šīs. Durvis atver labi pārbarots nevisai gara auguma begemots, izplūdušu seju, ar lieliem pupiem, un lielu vēderu - apmēram ja salīdzinātu lielo pupu (krūšturī) tālāko puntu ar vēdera tālāko punktu, tad tie būtu vienā līnijā. Kilogrami 100 točna uz augumu 1,60. Es pat parunāt īsti nevarēju ieraugot viņu un aizgāju. Vai smukā seja bija nenomāli pa pāris gadiem izplūdusi vai fake bildes, no gūtā šoka atbildēt nemācēšu, bet zināma līdzība sejai bija. Par cik esmu tikai pašā adresē, kur mitinās Aļina, bija skaidrs plāns ko darīt tālāk, un par to turpinājums sekos pie topika Aļina uz vakara pusi.

P.S. ielieku telefonu, lai meklētājs atrod 24928914 un pasagātu šejieniešus noierašanās šausmu istabā un viņu psihi.

P.P.S. Admin, šo vajag pārvietot pie importa. 

Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts
pirms 3 stundām, arnis777 teica:

Un, iespējams, labi, ka Olivia uzmeta, jo Natali patiešām foršs zaķis. Komunikācija viegla, pat uztaisīja mums brokastis pauzē starp reizēm. Droši ejat ciemos kamēr viņa pie mums. 

Tevi pacienāja ar brokastīm, mani ar vakariņām :) Es jau centos atteikties, kaut kā neērti un ne jau ēst biju nācis, bet Natali uzstāja, ka vajag kompāniju, līdz ar ko nācās pusburgeri nolocīt. Nu un pēc tam divus labus kociņus nolocīju :)

Вика (23) 279073**
Ierakstīts
On 2021.07.30. at 18:02, Rustand teica:

Tas tikai nozīmē, ka tev tika piedāvātas tūristu cenas. Vietējiem tās iz daudz, daudz zemākas.

Kāda jēga meitenēm braukt uz Rīgu un strādāt par 50/st, ja viņas varētu mājās to darīt pa 94?

Tak paskaties to meiteņu piedāvājumus arī. Lielākais daļai cenā iekļauts minets bez gumijas, dziļais minets, anālais, a pie mums visu šo uzskata par extru un grib piemaksu

Olivia (32) 28843452
Ierakstīts
pirms 23 stundām, Jezyps teica:

Sî taču bez preža dod. Uzmanaties.

+15 un var beigt rīklē bez gumijas. Es bik ahujā. Ja vel kads paņēmis opciju no no piržamā- vagīnā. Tad nākamais kunilingusa masters būs gan kaku pagaršojis, gan kolēģim atsūkājis.

bet nu ja ir jebanāti, kas maukām dod pa sāļo, tad ari pipeles garša mutē nav liela nelaime.  Protams par to vēl piemaksājot. Tas tāds bonusinš

Kārtīgi labi pārsmējos :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.