Kuras no hoholbeibēm vēl darbojas tajā zv ielas mājā?
Nezinu kas tagad notiek.
Bet pagājušajā vasarā tur vispār bija kaut kāds murgs ar tām meitenēm.
Pēdējā laikā nesanāk pat zvanīt problemātiskām meitenēm, pateicoties "kluba" biedriem, kuri aicīgi aiziet un uzraksta ka uzmetiens.
Konkrēti par šito meiteni - nevaru saprast par ko ir strīds? Sludinājumā nav ne miņas par dupsi.... Tīri intereses pēc pajautāju, uzreiz pateica ka nē.
Īstenībā pajautāju tikai un vienīgi dēļ visādiem komentāriem , ko lasu šeit.
Vai iešu vēl? Jā.
Vai iesaku VISIEM ? Drīzāk ka nē.
Katram tīk dažādas lietas. Man piemēram nepatīk micīt meiteni pēc kārtīgas skursteņa tīrīšanas! Jo vairāk ja tas nebiju es!!! 🤣
Rekur reālas cenas! Tur vis tas pats! Tikai x2 lētāks.
Ko var tik daudz runāt par tām cenām?
Tur meitenes reāli pelna x2 mazāk, bet man tas vispār neinteresē.
Ja man kaut kas nepatīk (tajā skaitā cena) es vienkārši to neņēmu, un skraidīt pa visiem stūriem un bļaut ka griķi tagad maksā 5 euro kilogramā arī netaisos.
Ja mēs runājam konkrēti par šito meiteni, ir būts. Man nepatika. Bildes reālas, bet sen taisītas .
Reāli izskatās , ka Covids daudzām meitenēm ir sapumpeis pilnu vēderu un ciskas.
Bija vietējā pastāvīga meitene (ir apspriesta) kas ņēma tikai un vienīgi pastāvīgos. Pēc karantīnas apciemoju , un reāli aplauzos, + iedomigas cenas palika + vēl vairāk lecīga palika un svarā kādi +20... Pazaudēja mani kā klientu, a es viņu kā mīļāko .
Vienvārdsakot vis ir vienkārši - ja es negribu, vienalga kāda iemesla dēļ, es arī neiešu. Brīvajā tirgū katrs pats domā cik ņemt lai nepazaudēt klientus, un katrs pats lamj ko pirkt, jo izvēle rodas no pieprasījuma. Ja vairāk cels cenas meitenes, jo vairāk brauks ciemos citas. No tā veidosies konkurencē, kas saliks visu pa plauktiem.
Nu gan jūs esat skarbi, kolēģi. Lai arī bildes kaut kur internetā salasītas, viņa izskatās līdzīgi - labs augums, smuks iedegums, lūpas uzpūstas. Attieksme ir laipna, bet GFE nebūs. Orālais ir un dziļš, bet ar gumiju, kas, manuprāt ir ok, es bez gumijas ar fejām nespēlējos. Saka, ka atbraukusi viesizrādēs no Ukrainas. Dzīvoklis zolīds, atrodas Vecrīgā, tā ka tas ērtais parkings gan ir samelots. Ja kādam par dārgu, to man ir grūti komentēt, katrs lai pats izvērtē priekš sevis, kas ir adekvāta cena.
Neviens jau nesaka ka ir dārgi, vaj lēti!
Vajag konkrēti rakstīt kas un kā.
Izteikšu pieņēmumu, ka tā "stunda - vienā reizē" ir nav īsti pieņemams pie mums.
Labāk rakstīt 20sarkanie - stunda vai 12sarkanie - viena reize.
Ir te viena darbone , ka sadala darbu ar rokām, ar vai bez gumpija, un pasākums sākās ar 15 eiro un beidzas ar tiem pašiem 4oranžiem par pilnu komplektu.
Lidz ar to tada nesaprašanā notiek.
Un tēmas iesācējs uzrakstīja ka kopējais vērtējums - NAV TĀ VĒRTS!
Ir būts arī pie krietni dārgākam darbonem. Un gribu pateikt ka sākot no 5 ziliem par vienu reizi sākas jau perfekta apkalpošana un tur ja pēkšņi sagribas , tad dabū absolūti visu kas sagribas - piemaksajot.
Te ir konkrēts fufelis! Pa tādu naudu, vēl kaut ko nedrīkst!
Varēja uzreiz rakstīt - kārtīga stunda 20 sarkanie !
Savādāk nevar saprast kas notiek.
Cik var saprast no sludinājuma nav orālā BEZ gumijas... parastais gan jau pieejams.
Laikam gaida kādu jākli kas tiešām stundu kurbules , tad arī laikam tāds cenniks būs adekvāts.
Savādāk par pašu procesus - pirmais šāviens (neņemot varā priekšspēles , dušu un laiku ko patērē lai atrast dzīvokli) 10-15 nu labākā gadījumā 20 minūtes par ko tur 12 sarkanie????
Meitene jauna, simpātiska, augums labs. Atbilst iepriekš rakstītajam. Bet! Kā tik ātrāk un uz redzēšanos.
Viegla muguras paglaudīšana. Griežos riņķī. Un instanti tiek uzvilkts aizsarglīdzeklis, uz vēl mīkstu draugu......... Es sāku, Paga vēl nav gatavs. Uz ko seko atbilde, gan jau būs. Protams ka dabūja cietu.
Process bez izdomas, bez patikas - mehānisks. Acu kontakts nav, nebija, domāju ka jums arī nebūs.
Ātrām variantam der, baudai nē.
Viens oranžais. Vai iešu vēl, domāju ka nē.
Kaut kā tā.
Varu piekrist tam, ka aizsardzības līdzekļi tiek lietoti pa agru...
Bet! Ņemot vērā , ka pieņemsim man, patīk aktīvi maigoties un t.t. un vis notiek ļoti tuvu.... Varētu būt ka tā ir pareizi.
Ja mēs runājam par emocijām un baudu kas ir saistīta ne tikai ar tiešu kontaktu, tad varētu būt ka jūs vai kāds cits var to nedabūt.
Kā jau jebkurš cilvēks darbone arī ir cilvēks un viņai ir savi tarakāni galvā.
Ierakstīts
Bļaaaa.
Tas kantoris pilnīgākais murgs!
Kantoris ved visu , ko vietējie negrib pist pat bezmaksas. Kādi tik murgi nav atvesti. Pa tādu naudu! Ir dzirdēts ka tur arī nav vis labi ar veselību.
Biju ciemos, "izbaudiju", sapratu ka vairs to pārdzīvot negribu.