Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Margo (30 gadi) 25232803
Ierakstīts

Kolēģi, droši vien neviens negrib dalīties ar labu pieredzi 😄 Es padalīšos ar savu. Teikšu uzreiz, ka mānā vērtējumā - tā bija labāka pieredze ar fejām, bet ar vienu niansi. Pati ir no Ukrainas. Sazinājos un sarunāju tikšanos ļoti ātri un vienkārši. Norunājām laiku, atbraucu laicīgi, gaidīt nevajadzēja, nosūtīja norādes, kā tikt pie viņas - pie Tallink viesnīcas (jārēķinās ar autostāvvietu trūkumu). Satika ļoti seksīgā apakšveļā un halatiņā. Seja - manā gaumē. Bildes ir viņas un aktuālās - kas ir redzams bildēs, to arī ieraudzīju uz vietas. Cik sapratu, strādā pati, bez operatoriem. Komunikābla - pozitīvajā nozīmē. Pēc viņas teiktā - tiekas ar 1-2 klientiem dienā. Dzīvoklis ir labs, dušai nav ne vainas, kārsts un auksts ūdens ir, dvielis sauss. Naudu uzreiz neprasīja. Sākumā bija sajūta, ka viņai ir bail, bet pēc nelielas aprunāšanas saprata, ka nav ko baidīties. Pēc dušas nebija uzreiz kaila, paņema manu roku un pavadīja uz guļamīstabu, kur sāka glastīt ķermeni, skūpstīties. Tik daudz komplimentu sen nebiju dzirdējis. Piedāvāja iedzert šampanieti, no kā atteicos, jo pie stūres. Paņemu uz stundu, kas izmaksāja 3 orandžos. Ļava sevi grozīt kā gribi, pati ļoti aktīva, skatās acīs, iniciatīva vairāk bija viņas pusē. Stenēja - biju domājis, ka samaksloti, bet galu galā viņai kājas trīcēja, teica, ka pati arī kulminēja. Minets arī bija viens no labākajiem - nebija vienkārši mehāniskās kustības, ar izdomu. Neaizmirsa arī par olām. Taisīja minetu tik ilgi, kāmēr pats nepiedāvāju tikt pie nākamā posma. Ķermenis viņai ir labākais no pēdējo gadu laikā redzētajiem (manā vērtējumā) - viss ir stingrs, nekas nekarājas, āda ir patīkama, viss gludi noskūts. Krutis nu ļoti skaistas! Doggy pozā skatījās spogulī, kas ir blakus gulatai, un sev palīdzēja ar roku. Pēc nelielās pauzes (masāžas) - otrais raunds, kurš nebija sliktāks par pirmo. No mīnusiem - tieši tajā brīdī, kad kulminēju otro reizi, nostrādāja modinātājs, pēc kā pieklājīgi aicināja doties uz dušu. Tiešām bija GFE, procesam vispār nevaru piekasīties. Iespējams, ka vienkārši bijām uz viena viļņa. Vai iešu vēl - noteikti! “Atzīmes/vērtējumus” nelikšu, jo viss познается в сравнении, katram ir sava skala galvā, un katram ir sava gaume un prasības.

Link to post
ANNA (~26) 25357363
Ierakstīts
21 hours ago, Nikolas0102 said:

Посещал девушку несколько раз.

Хороший вариант для любителей классики и маленьких девочек.

Все фотографии её и не очень хорошо сняты.

Реально девочка более стройная худенькая и красивая.

Работает на вагону иела.

Pilnīgi piekrītu, dzīvē izskatās labāk, nekā bildēs. Bet šobrīd jau pārvākusies uz sapieru ielu. Dzīvoklis nu ļoti labs, logi no grīdas līdz griestiem, dzīvoklis ir divstāvu studio tipa. Pie gultas liels spogulis, baigi foršs skats spogulī :)

Link to post
ANNA (~26) 25357363
Ierakstīts

Pievienošu arī savu atsauksmi.

Sarakstījos ar meiteni pēc 22:00 apmēram mēnesi atpakaļ. Teica, ka takse ir 1 oranžais/ 2 oranžie par 0,5h/1h attiecīgi. Teicu, ka par 2 zīliem esmu gatavs atbraukt pēc 10 minūtēm uz 0,5h. Piekrīta. Piems atbraucu pajautāja, vai esmu piedzeries. Nezinu, vai visiem jautā, rakstīju un atbildēju krieviski bez kļūdām (tā ir mana dzimtā valoda). Atbraucu, uzreiz pamanīju, ka viņai uzlabojās garastāvoklis. Nezinu kāpēc, vai nu viņa bija pārsteigta, ka atbauca jauns puisis (man ir 28 gadi, izskatos uz 25-26), vai nu kāda cita iemesla dēļ. Bija ļoti laipna, daudz runāja, jo pats arī daudz viņai jautāju. Pastāstīja par Ukrainu, par to, ka iepriekš dzīvoja Ungārija, tagad jau ilgāk par gadu dzīvo Latvijā, un par to, ka viņai te pat ir darbs. Dvielis bija tīrs. Izgāju no dušas, viņa mani jau sagaidīja bez apakšveļas. Bildes atbilst, man pat liekas, ka izskats nedaudz labāks. Krūtis mazās. Mazo krūšu cienītājiem patīks. Acu kontakts bija visu laiku. Orālais bija ar olu laizīšanu. Jātniece, misionārs, no aizmugures. Skats no aizmugures ļoti labs bija. Skinnygirl cienītājiem noteikti patīks. No ierāšanas līdz prom došanai pagāja 35 minūtes. Toreiz lokācija bija Vagonu 22. Teica, ka bija priecīgā satikties un gaidīs mani vēlreiz. Vai iešu vēl? Jā, iespējams. Kārtējo reizi pārliecinājos, ka meiteņu attieksme pret tevim ir tavas attieksmes spogulis.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.