Apstiprinu visu augstāk minēto - labs minets, ar rokām, bez rokām, dažādās pozās. Var arī parunāties. Piedāvā arī minetu bez gumijas par papildu 30 rozēm. Neiebilst pret pozām, minetu tiešām taisa ļoti ilgi. Piedāvāja arī masāžu starplaikā, kura nebija tik slikta, bet nav profesionālā.
Izdevās apmēklēt šo meiteni, un kā solīts - mans subjektīvs apskats. Un teikšu, ka manā skatījumā tas ir labākais variants pēdējo 2-3 gadu laikā (protams, subjektīvi). Bildes ir viņas, bet manuprāt dzīvē izskatās labāk, nekā bildēs. Strādā caur operatoru, ko pati atklāja. Meitenei tiešam ap 20-22. Augums manā redzējumā - ideāls. Skaistākās krutis, ko esmu redzējis pēdējo 2-3 gadu laikā. Krutis stingras, ļoti patikamas, bet man šķiet ka tomēr bez silikona, retu neredzēju un nav tvirtas kā silikona lellēm. Var droši čamdīt. Iedeva tīru un sausu dvieli. Pēc dušas pati aizgāja uz dušu. Izgāja no dušas, sāka bučot ķermeni, stavēja uz celišiem un sāka laizīt olas, paņēma mutē. Sūkaja labi, gan leni, gan ātrāk, gan ar rokām, gan bez rokām, dažādās pozās. Viņa neiebilda ne pret vienu pozu, pamēģinājām gan jātnieci, gan doggy, gan no saniem, misionārā. Skats ir ļoti labs jebkurā pozā. Viņai nav lieka svara, bet nav arī kauli. Es teiktu ideāli. Pēc pirmā šaviena pati noņema prezi un ar mitrām salvetēm visu sakopa. Aizgāju uz dušu, izgājot, teicu, ka kādas 5-10 minūtes vajag atpusties. Parunājamies par dzīvi Kazahstānā (pašam bija interesanti). Pēc kādām 5 minūtēm viņa pati turpināja, atkal paņemot mutē. Pavadīju precīzi stundu. Es teiktu, ka viennozīmīgi bija GFE. Bija daudz komplimentu no viņas puses. Ne vienu reizi neteica, ka kaut ko nedarīs, ka esot nogurusi vai vēl kaut ko līdzīgu Pati uzņemas iniciatīvu. Kad atbraucu (laicīgi), nevajadzēja gaidīt, uzreiz tika saņemti visi norādījumi, kā tikt pie viņas. Par pašu dzīvokli nestāstīšu, jo man pašam tas nav tik svarīgi, galvenais, lai nav bomžatņiks. Adrese visiem zināma - K20. Meitene būs šeit vēl 10-14 dienas. Labi runā krievu, turku un kazahu valodā. Rets gadījums, kad vēlos apmēklēt vēlreiz. Manuprāt, 16 sarkanos šajā gadījumā nav žēl.
Kolēģi, droši vien neviens negrib dalīties ar labu pieredzi 😄 Es padalīšos ar savu. Teikšu uzreiz, ka mānā vērtējumā - tā bija labāka pieredze ar fejām, bet ar vienu niansi. Pati ir no Ukrainas. Sazinājos un sarunāju tikšanos ļoti ātri un vienkārši. Norunājām laiku, atbraucu laicīgi, gaidīt nevajadzēja, nosūtīja norādes, kā tikt pie viņas - pie Tallink viesnīcas (jārēķinās ar autostāvvietu trūkumu). Satika ļoti seksīgā apakšveļā un halatiņā. Seja - manā gaumē. Bildes ir viņas un aktuālās - kas ir redzams bildēs, to arī ieraudzīju uz vietas. Cik sapratu, strādā pati, bez operatoriem. Komunikābla - pozitīvajā nozīmē. Pēc viņas teiktā - tiekas ar 1-2 klientiem dienā. Dzīvoklis ir labs, dušai nav ne vainas, kārsts un auksts ūdens ir, dvielis sauss. Naudu uzreiz neprasīja. Sākumā bija sajūta, ka viņai ir bail, bet pēc nelielas aprunāšanas saprata, ka nav ko baidīties. Pēc dušas nebija uzreiz kaila, paņema manu roku un pavadīja uz guļamīstabu, kur sāka glastīt ķermeni, skūpstīties. Tik daudz komplimentu sen nebiju dzirdējis. Piedāvāja iedzert šampanieti, no kā atteicos, jo pie stūres. Paņemu uz stundu, kas izmaksāja 3 orandžos. Ļava sevi grozīt kā gribi, pati ļoti aktīva, skatās acīs, iniciatīva vairāk bija viņas pusē. Stenēja - biju domājis, ka samaksloti, bet galu galā viņai kājas trīcēja, teica, ka pati arī kulminēja. Minets arī bija viens no labākajiem - nebija vienkārši mehāniskās kustības, ar izdomu. Neaizmirsa arī par olām. Taisīja minetu tik ilgi, kāmēr pats nepiedāvāju tikt pie nākamā posma. Ķermenis viņai ir labākais no pēdējo gadu laikā redzētajiem (manā vērtējumā) - viss ir stingrs, nekas nekarājas, āda ir patīkama, viss gludi noskūts. Krutis nu ļoti skaistas! Doggy pozā skatījās spogulī, kas ir blakus gulatai, un sev palīdzēja ar roku. Pēc nelielās pauzes (masāžas) - otrais raunds, kurš nebija sliktāks par pirmo. No mīnusiem - tieši tajā brīdī, kad kulminēju otro reizi, nostrādāja modinātājs, pēc kā pieklājīgi aicināja doties uz dušu. Tiešām bija GFE, procesam vispār nevaru piekasīties. Iespējams, ka vienkārši bijām uz viena viļņa. Vai iešu vēl - noteikti! “Atzīmes/vērtējumus” nelikšu, jo viss познается в сравнении, katram ir sava skala galvā, un katram ir sava gaume un prasības.
Kolēģi, vai Jūs tiešām nevarat atšķirt, kur feiks, kur nav? Ja prasa priekšapmaksu, tad 100% feiks. Ja nav kur sūtīt naudu, privati iedošu kontu. Nepiesarņojiet forumu ar šadiem feikiem, lūdzu 🙂
Kāds apmēklējis pēdējā laikā? Visu laiku sludinajas, bet nekad neatbild. Lasa un klusums. No viena numura viņai jau kādas 6-7 reizes rakstīju, pēc tam no cita numura vēl kādas 3-4 reizes. Iegādājos jaunu numuru un atkal lasa un neko neatbild. Uz zvaniem arī neatbild. Priekš kam tad sludinājas 😄 Viņai ir jauns numurs - 28692109
Biju apciemojis. Neko īpaši labu pateikt nevaru. Sarakstījos, sarunāt tikšanos nebija problēmu, laicīgi atbraucu, gaidīt nevajadzēja - tas plusiņš. Cenu norādīja 7/12 sarkanie par 0,5/1h. Bildes ir viņas, bet nav aktuālās, pavisam nav aktuālās. Whatsapp sarakstē teica, ka bildes esot aktuālās. Tagad viņai ir lieks svars, jātnieces pozā pat ar rokām var just celulitu. Gumiju jau mēģināja uzvilkt uzreiz uz vēl mīksto… Minets nav tik slikts, bet ne ilgāk par 2 minūtēm. Jātnieces poza viņai patīk, stenēja, elsoja, bet, manuprāt, vairāk samaksloti. Skupstīja man ķermeni un kaklu. Silikons asimetrisks, kā jau minēja citi kolēģi. Turpinājām ar kājas uz plēciem, jau tā kārtīgi viņu paņemu, bija ļoti skāļi, dāžas reizes teica: как же хорошо, как же хорошо! Bet nu ļoti samaksloti. Kompresijas tur nekādas nav. Smēķē dzīvoklī, kas man traucē, jo pats nesmēķēju. Masāžu nepiedāvāja, bet man arī nevajadzēja. Pēc procesa parunājām dažas minūtes, kam sekoja atgādinājums par to, ka jau ir laiks. Mēģināja iedot buču, bet nu nebija vēlmes sabučot citu kolēģu pipeles, tāpēc šis pasākums viņai nebija veiksmīgs. Manuprāt, nav tās naudas vērta.
Krūtis lielas un dabiskas. Ir vēderiņš, bet nav liela. Vairākus piegājienus atļauj, ja par vairākiem piegājieniem samaksā. Ar komunikeišen viss ok, es gan runāju krieviski un citas valodas nemēģinàju
Pareizi sapratu, ka samaksājot par stundu 14 sarkanos, tev vēl ir jāpiemaksā par to, ka stundas laikā vēlies izšaut 2 reizes? 😄
ximist atsauksme diezgan atbilstoša. Attieksme meičai laba, atmosfēra atbrīvota. Process baudāms. Man tomēr škiet, ka foto atšķiras no oriģināla. Meiča izskatās ļoti sīciņa augumā~162, tievām kājām, bet kādi pāris kg viduklī varbūt par daudz klāt nākuši. Cik zinu, šīs Aģentūras specifika ir nelikt foto, kurās var atpazīt meičas. Bet oriģināli ir labi, nedaudz savādāki kā foto, bet labi. Piebilstams, ka pāris simtus metrus garā Alfr.Kalniņa iela sāk pārvērsties par meiču visai iecienītu vietu (šī jau ir 6.meiča, kas šajā ielā praktizē(ja): pirms tam- Maša, Viktoria, Lada, Samanta, Luna, māju numuri gan atšķirīgi: no 1 līdz 8)... Es gan neteiktu, ka variants ir tik ideāls, ka "nav jēgas pat salīdzināt" ar citām labākajām ua meičām, kādas ir bijušas un vēl šobrīd ir Rīgā sastopamas.
Kopumā vērtējums: 8/10
Nu es tā arī minēju, ka pāris kg ir klāt. Viena bilde, kur viņa esot sarkanajā halatiņā 100% viņas, tur pēc sejas var atpazīt. Ja pameklēt googlē vecās bildes, vienā no tām ir labi redzama seja. Jā, taisnība, pāris kg ir klāt, par to es jau arī teicu. Runājot par ukrainas darbonēm, ar kurām “nav jegas salīdzināt”, runāju tieši par 6/10 sarkano kategorijas variantiem, kas pārsvarā satiekamas vagonu ielā. Starp citu, Lunu es vairāk attiecinātu tieši 6/10 sarkano kategorijai, nevis Mašas kategorijai.
Pievienošu arī savu atsauksmi. Nesen esmu apciemojis. Sarakstē likās, ka nekas labs tur nebūs - ļoti īsas atbildes, tā teikt, bez bučiņām un sirsniņām, bet nu tomēr, sarunāju tikšanos (pamanīju tādu lietu, ka, ja ilgu laiku meitene strādā, bet maz atsauksmju, tad visticimāk neviens negrib dalīties. Par sliktu variantu uzreiz visi raksta😅). Sarakstē norādīja, ka pusstundas takse ir 3 zīlie un 1 sarkans, par stundu 2 oranžie un 2 sarkanie. Adrese - A.Kalniņa iela. Atbraucu laicīgi, piezvanīju, uzreiz atbildēja. Satika mani tajā pašā apakšveļā, kas bildē (ar sarkano halatiņu). Bildēs ar sarkano halatiņu ir viņa 100%, bet kādu laiku atpakaļ, jo ir kādi +2-3 kg max. To pat uzreiz var nepamanīt, pamanīju jau gultā. Bet kopumā ļoti smuka meitene, krūtis patīkamas, stingras. Kad atnācu, viņa precīzēja, uz cik ilgu laiku esmu atbraucis. Teicu, ka uz pusstundiņu, viņa aizdomājās un atbildēja, ka takse būs 3 zīlie (sarakstē minēja, ka 3 zīlie un 1 sarkans). Sākums jau bija labs. Parādīja vannas īstabu, iedeva tīru, sausu dvieli. Noskalojos, atstāju naudu un uz gultu. Sākumā sāka skūpstīt manu ķērmeni, kaklu, vederu, slidinot ar krūtīm pa locekli. Tālāk gumija un orālie darbi. Šo vingrinājumu paveica ļoti veiksmīgi - sūkāja gan maigi, ar acu kontaktu, gan aktīvi, cenšoties maksimāli dziļi, ar rokām / bez rokām, vienvārd sākot, tas nebija mehānisks darbs pēc viena un tā paša scenārija. Tālāk sekoja jātnieces poza visos iespējamos izpildījumos. Jātnieces pozā pamanīju, cik viņai skaistas apakšejās lupiņas 😏 Pēc jātnieces pati palūdza padrazt viņu no aizmugures. Šī poza viņai viennozīmīgi patīk. Stenēja patīkami, nepārspilēja (gandrīz). Tālāk misionārs, atkal jātniece, nobeidzu doggijā stāvot kājās. Meitene pati iesaistās procesā, ļoti aktīva. Viss apmierināja, bet tomēr drusku atšķiras no bildēs redzētas (kāds pat var nepamanīt atšķirību). Teica, ka esot no Ukrainas, no Dņepras. Uz pusi ukrainiete, uz pusi, laikam, gruzīniete. Pēc procesa vēl mazliet parunājām gultā. Masāžu neprasīju, tāpēc nezinu, vai taisa. No durvīm līdz durvīm pagāja +-40 minūtes. Kopumā aizgāju apmierināts. Salīdzinot ar pārējām ukrainas darbonēm ar taksi 6/10 sarkanie, tas ir ideālais variants, nav jegas pat salīdzināt. Nav īsts GFE, bet kaut kas līdzīgs.
Dažas dienas atpakaļ apciemoju šo dāmu. Komunikācija viegla, caur Whatsapp, sarunājām laiku, laicīgi atbraucu. Pieņem A.Kalniņa ielā. Meitene ir ļoti laipna, palīdzēja novilkt drēbes, piedāvāja tēju/kafiju/ūdeni/colu. Naudu iedevu pirms dušas (6 sarkanie par 0,5h / 10 sarkanie par 1h). Dvielis tīrs un sauss. Izgāju no dušas, teica, ka seksīgi izskatos, un ka vēlas sajust manu locekli sevī. Piedāvājumā bija masāža, mutiskie darbi un klasika jebkurā pozā. Viss ar gumiju. Pirms procesa pajautāja, ko un kā es gribētu. Sākumā bija masāža, tā nebija erotiskā, bet salīdzinoši stiprā, nevis vienkārši glaudīšana. Pēc masāžas paspēlējās ar roku, uzvilka gumiju un sāka kārtīgi sūkāt, ar tādu ļoti maucisku noskaņojumu, skatoties manās acīs. Palaizīja olas. Nebija vienkārši mehānisks darbs. Tālāk jātniece visās iespējamās izpausmēs. Bija nu ļoti aktīvā. Krūtis lielas, 3. izmērs, bet manuprāt mazliet nokarājušās, bet tomēr stingras. Seja “na ļubiteļa”. Bildes ir viņas, BET ir uztaisītas kādu laiku atpakaļ, jo nav tik tieva šobrīd kā bildēs, parādījās vēderiņš (man ļoti patīk skinny girls - Maša onelove), aizgāju pie šis meitenes, jo pēc bildēm izskatījās pēc skinny, bet ar lielām krūtīm. Viņu par skinny šobrīd nosaukt noteikti nevar. Skūpstīja ķermeni visu laiku. Pēc jātnieces sekoja doggy. No aizmugures bija baigi labs skats - dibentiņš stingrs, smuks. Stenēja patīkami. Vēl mazliet parunājām un aizgāju uz dušu. Pēc dušas atkal piedāvāja padzerties un uzdāvināja šokolodi, teicot, ka tas ir par labu seksu (to viņa laikam visiem saka), gaidīšot mani atkal. Attieksme laba (kaut kas līdzīgs GFE), seksā ļoti aktīvā, noskaņojums pozītīvs. Dzīvoklī smēkē IQOS. Kopumā dzīvoklī pavadīju 40 minūtes par 0,5h cenu. Atkal neatgriezīšos, apmēklējums bija vairāk zināšanai.
А почему тогда некоторые шмары стали договариваться о встрече только через WhatsApp?
1. Потому что некоторые девушки лично не договариваются с клиентами, за них это делает оператор.
2. Некоторые из тех, что без операторов, предпочитают переписку через whatsapp, так как это значительно для них быстрее, чем звонок. В whatsapp девушка копирует всем написавшим ей потенциальным клиентам одно и то же сообщение с условиями.
3. В случае пропущенного звонка во время «работы» девушка не станет сама перезванивать, а написавшему ей в whatsapp рано или поздно может ответить.
Хороший вариант для любителей классики и маленьких девочек.
Все фотографии её и не очень хорошо сняты.
Реально девочка более стройная худенькая и красивая.
Работает на вагону иела.
Pilnīgi piekrītu, dzīvē izskatās labāk, nekā bildēs. Bet šobrīd jau pārvākusies uz sapieru ielu. Dzīvoklis nu ļoti labs, logi no grīdas līdz griestiem, dzīvoklis ir divstāvu studio tipa. Pie gultas liels spogulis, baigi foršs skats spogulī
Neskatoties uz to, ka esmu tinny meiteņu cienītājs, apskatoties visus komentārus un atsauksmes, nolēmu paviesoties pie Polinkas. Komunikācija viegla, sarunājām mītiņu caur whatsapp. Atbraucu laicīgi (Vagonu 22), pat mazliet ātrāk, nekā vienojāmies, atrakstīju, ka esmu uz vietas, uzreiz atbildēja, ka gaida mani. Nepaspēju ieiet dzīvoklī, uzreiz teica, ka esmu smukākais, ko viņa bija redzējusi (laikam to visiem saka 😄). Seja, manuprāt, nav ne simpatiska, ne nesimpatiska, tīri OK, bet ne WOW. Nepaspēju novilkt virsjaku, viņa jau sāka čamdīt manu kājstarpi. Palūdzu dvieli, iedeva tīru, sausu. Palūdza, lai pasteidzos, jo grib mani jau tūlīt. Dzīvoklis labs, duša laba. Izgāju no dušas, viņa jau mani gaidīja smukā apakšveļā. Atstāju naudu uz galda, uz ko viņa teica, ka nevajadzēja uzreiz. Meitene ļoti laipna, runātīga. Palūdza viņu izģerbt. Tālāk sekoja masāža pēc mana lūguma, pamasēja ar rokām, ar krūtīm. Tālāk sekoja locekļa masāža ar rokām, krūtīm (tit fuck), olu laizīšana. Cik sapratu, ir arī opcija bez gumijas, jo pajautāja, vajag vai nevajag, piebilstot, ka pati gribētu bez gumijas. Minets bija tiešam labs! Pēc mutiskajiem darbiem sekoja jātniece. Pati bija ļoti ieinteresēta procesā, jātnieces pozā palīdzēja sev ar pirkstiem. Skūpstīja manu ķermeni. Gribēja arī skūpstīties, bet biju pret. Pēc jātnieces teica, ka grib, lai paņemu viņu no aizmugures, tā esot viņas mīļākā poza. Nu ko lai dara, man arī tā ir mīļākā 😄 Stenēja skaļi. Pēc dažu pozu maiņas viņa palūdza viņai uztaisīt kunilingu, kas mani pārsteidza (pirmo reizi darbone palūdza viņai palaizīt), no kā arī atteicos. Noņema gumiju, apgulējās un sekoja tit fuck, bet jau esmu virsū. Nobeigums uz krūtīm un nedaudz uz sejas. Laiks jau itkā beidzies, bet teica, ka vēl varu palikt. Paglaudīja locekli, vēlreiz uztaisīja masāžu. Parunājām, pastāstīja, ka esot no Ukrainas, bet viņas tēvs ir no Polijas. Bet šobrīd vispār dzīvo Čehijā. Pastāstīja par krūšu samazināšanas operāciju, ko taisīja Turcijā, lai samazinātu izmēru par 1,5. Krūtis ļoti lielas, pat stingras. Viņa pati esot ļoti liela, bet visi apaļumi ir stingri. Ņemot vērā to, ka pie tādām meitenēm nekad iepriekš neesmu bijis, domāju, ka liela izmēra meitenes vienmēr nozīmē celulits 😄 Mani pārsteidza, ka celulīta nav, bet nu tomēr viņa nav manā gaumē. Beigās teica, ka nelaidīs mani ārā, kāmēr nedošu viņai būčiņu. Pat neskatoties uz tādu attieksmi, neatgiezīšos. Pie Mašas pret mani bija vēl labāka attieksme, un tādas ir manā gaumē. Bet tiem, kam patīk chubby meitenes, noteikti Polinka patīks. Un ceņņiks viņai par pusstundu ir zemāks nekā pārējām no Vagonu ielas - 5 sarkanie, un 5 zīlie par stundu. No durvīm līdz durvīm sanāca 55 minūtes.
Ierakstīts
Apstiprinu visu augstāk minēto - labs minets, ar rokām, bez rokām, dažādās pozās. Var arī parunāties. Piedāvā arī minetu bez gumijas par papildu 30 rozēm. Neiebilst pret pozām, minetu tiešām taisa ļoti ilgi. Piedāvāja arī masāžu starplaikā, kura nebija tik slikta, bet nav profesionālā.