Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Юлия 28704888
Ierakstīts
pirms 19 stundām, jonasxxx teica:

Esmu bijis pie Jūlijas vairākas reizes un visam iekriekš minētajam varu piekrist!dāma augstākā labuma!pēc pirmā apmeklējuma zināju ka atgriezīšos vēl un plānoju arī turpināt apmeklēt viņu!Viņa ir ļoti simpātiska, inteliģenta, vienmēr ir par ko parunāt!sajūtas ka esi pie mīļākās!

Kàda cena tagad?

Link to post
SWEET.CAT (25) ( Angela ) 26982856
Ierakstīts
pirms 23 stundām, lidaka876 said:

Meitene atbilst foto. Atrodas netālu no Braslas stacijas. Draudzīga, runīga un lieki laiku nekavē - pēc dušas uzreiz metas virsū, daudz grib skūptīties un dīvains fetišs laizīt ausis. Ja kādam patīk, ka ar mēli izlaisa ausi, tad jūs esat atraduši jackpotu. Process kā process, nekas baigi īpašs, bet pakaļa šai ļoti labi. Vienīgais mīnuss bija tas, ka meitene pārjāta, jo no aizmugures pie dziļākiem bāzieniem stenēja (ne no uzbudinājuma), kas kopumā strauji samazināja procesa izbaudīšanu. Vienvārdsakot laipns konveijers. Standarta naudiņas par pusstundu.

Ne no pārjašanas parasti sāp, bet no pagara peņa. Metās bučoties izklausās aizdomīgi😏 Lielu dupšu ar celulītu cienītājem varētu ieteikt. Bet tiem kam nepatīk vēsa, asa, konvejera attieksme neiesaku. Glamūrīgas bildes reālitāte liks vilties. Odziņu tur neatradu. Par auss laizīšanu varētu būt taisnība. Prieks, kā kāds guva labas emocijas, bet kopumā visi parēji nav sajusmā😏

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.