Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Карина (35) 26171533
Ierakstīts

Tikos ar Karīnu oktobra vidū. Neatkārtojot iepriekšējo kolēģu minēto vēl atzīmēšu, ka cilvēks pozitīvs, jautrs un dzīvespriecīgs. Vagīna patīkami stingra, teicams orālais. Anālais nav pieejams, bet visus labumus vienlaikus nevar gribēt. Telpas, kā jau atzīmēts, pieticīgas, mīnuss manā skatījumā ir novietojums - ēka Zvaigžņu ielā kopumā nešķiet simpātiska. 

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts
4 hours ago, Porzingod said:

Atskats par tikšanos šodien pēc puh sludinājuma

Симпатичная брюнетка с пышными формами пригласит в гости обеспеченого мужчину на расслабляющий массаж с продолжением... Только звонки
 
Informāciju deva whatsapp sarakstē. Takse bija pieci.nulle eur pa 0,5h. Sludinājuma foto atbilst. Vizuāli pusmūža sieviete ar maz krunkām un krokām, palielinātām lūpām un silikona krūtīm. Attieksme laipna un draudzīga. Vieta netālu no Matīsa ielas un Vagonu ielas krustojuma ēkā, kur ir arī citas ārzemnieces. Telpas ar visām minimālām ērtībām. Pirms dušas naudu atstāju telpā, pēc dušas pie gultas un vēlāk uz tās maigošanās. Tālāk nedaudz mutiskais. Pēc tam dažādos leņķos jātniece, no aizmugures un misionāras, kamēr bija pagājis laiks. Procesā stenēja patīkami, bet vairāk samāksloti. No ierašanās līdz prom došanās brīdim sanāca apm. 30min.

Kopumā teiktu, ka tikšanās bija zināšanai, jo interesē sievietes bez silikoniem.

Vērtējums 10 baļļu sistēmā (kopumā vieta, tēriņi, attieksme, vizuālais, sniegums): 7.

Izmaksu / snieguma attiecība: 1 / 0,7.

Capture5.JPG

Tā kā šoreiz netika minēta Jūsu bieži redzētā piezīme par “nedošanu dupsī” - vai no tā, lūdzu, varam secināt, ka šī opcija ir iespējama?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.