Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts
9 часов назад, Svetka Sokolova сказал:

Кто там эти комментарии пишит !!! Вы что за процент работаете,подстава такая !!! Вообще ни о чем !!! Устанешь от них уходить…

Можно подробней?

Anna (20) 26987165
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 22. novembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 22. novembris - Iemesls nav norādīts
19.09.2021 в 21:55, Kit Kat сказал:

Горячая малышка , доставит тебе незабываемое удовольствие , жду в гости!Vip eskort , не фейк пиши what's app 26-98-71-65

image.png.2829061d60236e2eafab44756275ebea.png

Ir sanācis būt pie šī jaukuma. Sazinājāmies caur watsap, vienojāmies uz klasiku&BJ 0.5 par 6s (1 = 12s).

Meitene pieņem pie sevis zināmajā Brīvības ielas namā. Norunātajā laikā esmu klāt pēc kā seko instrukcijas līdz mīlas miteklim. Sapratu, ka vajadzēs šo minci darbināt uz tās pašas gultas, uz kuras jau esmu darbinājis iepriekš viņas tautieti - tā, kurai patīk kad pažņaudz ;)

Duris atver meitene ar gariem tumšiem matiem, 22-24gadi, simpātisku sejiņu, tērpusies erotiskā halātiņā. Vidējas miesas būves. Bilžu atbilsība šķiet nav uz tām viņa, bet meitene man patika.

Pāris vārdi, pateicība nolikta uz galdiņa, dodos uz dušu. Kopš iepriekšējās reizes dzīvoklis nav mainīsies. Nebijas piepīpēts. Fonā skan muzoniņš - krievu popiņš.

Pēc dušas meitene mani sagaida apakšveļiņā. Apsēžos uz gultas malas, viņa man virsū uz celīšiem, ģērbju nost ļifonu, skūpstu ķermeni, krūtis, viņa patīkami kunkts, elso. Par to "+".

Noliekamies guļus, viņa novel sev biksītes, manam rīkam virsū gumija un mutiskā sadaļa. Patika, tehnika, temps. 

Sākām ar jātnieci, mainījam aktivitāti periodiski, kādā brīdī abi kopā. Glāstīju/spaidīju viņas skaistās formīgās krūtis. Pocesā vaidēja, elsoja.Bija acu kontakts. Tas arī viss turpinājās pie pārējām pozām.

Tālāk pārgājām pie misinoāra dažādās variācijās no klasikas, līdz kājas uz pleciem.

Pēc tam dogins, ņēmu tā, ka atkal atpazinu šīs gultas čīkstēšanu, bet arī šoreiz tas netraucēja. Nobeiguma etapā atļāva arī paņemt aiz matiem. Dažas min. un procesu pabeidzu.

Biju galīgi slapjš, tāpēc vēlreiz iegāju dušā. Bija forši ar viņu par daudz ko papļāpāt.

Vērtējums:

Dzīvoklis: 8/10 (copy-paste)

Labierīcības: 8/10  (copy -paste)

Attieksme: 9/10 (pēc dabas ļoti atvērta un komunikabla meitene, prot arī pajokot)

Izskats: 8 / 10 (simpātiska, labs augums ar seksīgiem apaļumiem. Varbūt nedaudz pārfosēts ar kosmetikas lietojumu)

Minets: 8.5 / 10 (izbaudīju. Varbūt pietrūka vēl darbības ap un zem instrumenta)

Sex: 9 / 10 (teicami - viss tas kas un kā man patīk)

Overall: viens labs pisiens. Šī meitene iekļūst manu favorīšu sarakstos. Cerams, ka atgriezīsies.

Пиздит товарищь!🤣

Diana (20), 200632**
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 27. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 27. oktobris - Iemesls nav norādīts
3 часа назад, Trolis123 сказал:

Kā jau minēju bija uznācis nepārvaramas dabas apstāklis kur pie špprices lēmumu pieņemšanā sākumā bija pirmā stāva galva, nevis otrā😂😂

Un kas tu esi pēc visa? Debīls vai psikiski nestabīls🤔 vajag pie ārsta.

Anna (25), +549116**768**
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 18. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 18. oktobris - Iemesls nav norādīts
11 часов назад, Koba сказал:

Nav fake. Tās kas te iekopētas ir uzlabotas, bet sludinājumā ir arī 100% dabiskas. Sludinājumā ir viena bilde kas tikko taisīta istabā Stabu ielas tālajā galā kur arī biju ciemos. Whatsapp foto 100% atbilst. Izskats un augums ļoti labs, krūtis 3+ dabiskās.

Saka ka ir no Dānijas. No kurienes eksotisks tel. nr neuzprasīju. Numurs nav viņas tiešais numurs. Chatosana whatsappā ļoti savāda, chats notiek caur citu personu, saka ka ar draudzeni. Dzīvoklī ir vēl viena persona, dzirdēju bet neredzēju.

Dzīvoklis ir sētas mājas pēdējā stāvā, lifta nav. Kāpņu telpa briesmīgā stāvoklī. Dzīvoklis normālā stāvoklī.

Process labs, visas vēlmes pozas izpilda. Minets labs, bet sludinājumā rakstītais "real deep throat" nebija. OWO par papildus maksu. Tā kā vienojaties laicīgi par dopiem. 

5 zilie pusstunda, 3 oranžie un 1 zilais stunda. 

Rīgā būs 2 nedēļas.

Iesaku.

Ko tu stulbenis iesaki?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.