Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Nina 24 (25390656)
Ierakstīts
18 hours ago, Duracell said:

Kāds bija? Izskatās kā trans, bet kas zin , var būt tomēr ne. Rakstiet, kas zin

Ņemot vērā mūsdienu medicīnu var paciemoties pie zaķa, kas agrāk bija čalis un pat to neuzzināt :D

Link to post
Melnādainās
Ierakstīts

Biju aizskrējis līdz Paolai 30min 2 sarkaniem + zilais, stunda 3 sarkanie + zilais. Izskatās pēz brazīlietes vai kolumbietes, vāveri aiztikt neļauj, angļu valodā saprot tikai standarta frāzes massage, dogy utml, tā ka baigā pļāpāšana nesanāks.

Ņēmu uz 30 min., rakstīja ka pieejams masāža, kopīga duša, aizvaidzis, klasika un 69, pēc fakta dušas nebija, par 69 notupīju, tikai tagad aizdomājos kā to var izdarīt nepieskaroties vāverei, masāža standarta 3min. paglaudīšana uzgāžot traki smaržojošu nivea zieķi, sūkāja labi un kompresijai arī nav ne vainas, vis vairāk patika skats ar mazo vidukli un brazīļu pakaļu. Bildēm atbilst, vai tās ir viņas bildes neņemos galvot, visas viņas man uz vienu ģīmi. Vai iešu vēl, domāju ka nē man tomēr patīk papļāpāt,  nevis tupa nodročīt ar melnu vāveri, ātrajam variantam ir OK, ja nav žēl naudas un gribās pa ātro izpuļķēt mello.

Link to post
Melnādainās
Ierakstīts
25 minutes ago, daredevil85 said:

Tak auksts tagad, gan jau ka atpakaļ mājās aizbrauca sildīties :D

tā izskatās, ka aizlaidušas uz Āfriku kopā ar stārķiem  Jeb sutenieri izlaidušies, nafig melnās un aziātes vest, ja bizis ier ar ukrainietēm un baltkrievietēm.

Link to post
Melnādainās
Ierakstīts

Tātad, šodien zinkāres dzīts nobaudīju šokolādīti.

Bildes atbilst, neizskatijās ka tur kaut kas šopēts. Cena standarta 9/6 zilie, komunikācija angļu valodā, meitene komunikabla, izskatijās ka pati izbaudīja procesu, masāža arī patika, krampis mellajai ir. Pupos silikons, uz kauliem ir gaļa, bet nekas nekarājas, liekā svara nav, bet arī sinny variants nav, ja ņem uz stundu var 2 šāvienus, nekur nesteidzina. Vāvere nav izdangāta ar mello anakondām, mans letiņu sportinieks jutās diezgan omulīgi, kompresija labāka kā vairumam vietējo, vienīgais preži viņai ir mēsli, ņēmu uz stundu, kad pēc pirmā šāviena izvilku ārā sapratu ka prezis ir lupatās, sanāca ka piešāvu meiču, īsti nesapratu viņa to pamanīja vai nē, bet nekā neteica, es arī stulbi sajutos, pārgribējās otro šāvienu, ielecu dušā un parāvu koferi. Tagad zīlēju kafijas biezumos noķēru ārzemju tripuku vai nē.

p.s.

Pirms braukšanas mājās ganeejiet, masāžas eļļa smaržo labi un spēcīgi un smarža ir noturīga.

22 hours ago, Leosexual said:

 

 

Link to post
Melnādainās
Ierakstīts
On 9/8/2022 at 12:56 PM, bomber said:

Kolegas, būtu lietderīgi izveidot atsevišķu topiku eksotiskām melnādainajām meitenēm ar mērķi saņemt kādu noderīgu atsauksmi no tiem, kas reāli ir bijuši un kurai no meitenēm ir kvalitatīvs serviss un kāda ir atbilstība bildēm. Iemetīšu šobrīd esošo piedāvājumu no puh.lv:

Paola - 202854**

 

Paola.png

Kungi nu tas ir pzc, PAOLA prasa 12 saraknie par pus stundu un 19 sarkanie par stundu, par klasiskiem priekiem, bet meitene apgalvo ka bildes ir viņas :)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.