Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Melnādainās
Ierakstīts

Gribēju arī atstāt atsauksmi par piedzīvojumiem šokolādes fabrikā lai pārējie biedri adekvāti novērtētu experience.

Apmeklēju darbinieci 3 reizes martā un 1 reizi šonedēļ.

Tagad pieņem vienu ielu tālāk par iepriekšējo atrašanās vietu, un dzīvoklis ar dušu ir ļoti mazs(iepriekšējā bija labāka), bet mēs taču ejam turp ne jau tāpēc, vai ne? :)

Piekrītu kolēģim mango_, viss bija tieši tā. Bet, tā kā šī bija mana ceturtā reize, kad izmantoju pakalpojumu, varu mēģināt veikt salīdzinājumu.

Ārējais izskats, bamperis un kaut kāds pozitīvs 'vibe' no darbinieces tiešām 10 no 10 visās 4 apmeklējuma reizēs.

Tomēr process toreiz un tagad bija atšķirīgs: Pirmajās trīs reizēs tas bija kā tāds Disnejlends pieaugušajiem – ļoti erotisks sākums ar ar spēli un klienta iesaisti, deep BJ ar visu grīdu slapju no siekalām un skaņām kā no labākajām filmām, procesa laikā bija kāds traks skatījums un maigs čuksts ausī spāņu valodā(kas lika prātam aizrauties), kas deva papildus iedvesmi.

Vienu reizi beigās viņa uz mani paskatījās tā, ka es biju pilnīgā šokā un paralizēts ar melnu mambu. Joprojām varu novērtēt 100 no 10, un tas bija viens no labākajiem piedzīvojumiem manā intīmajā dzīvē(Pat salīdzinot ar parastām attiecībām).

Kad ieraudzīju, ka darbiniece atgriezusies, priecājos un domāju, ka šovs turpināsies. Tomēr liels pieprasījums un darba apjoms dara savu :). Domāju aiziet trīs reizes, bet beigās apstākļi lika aprobežoties ar vienu. Kā minēja kolēģis, vairs nebija tās maģijas un GFE (Girl Friend Experience). Ļoti viduvējs un parasts BJ, aizvērtas acis procesa laikā, ne tāpēc, ka es būtu slikts, bet gan tāpēc, ka klientu pārslodze – nav iespējams ar tik lielu apjomu nodarboties(jutu, ka viņa centās, bet vienkārši nespēja tik daudz nodarboties ar seksu).

Tāpēc domāju aiziet 3–4 reizes, bet beigās aprobežojos ar vienu. Vai vēl aiziešu? Protams, bet nākamreiz kad darbiniece ieradīsies. Tomēr pēc tā Disnejlenda ir grūti atgriezties realitātē. 

Vai iesaku pamēģināt vismaz vienu reizi? Protams! Vizuāli – kāda neticami skaista meitene ar labu attieksmi, apakšējā daļa ir lieliska — katram kolēģim vajadzētu uzlādēt no aizmugures šajā fantastiskajās pakaļā. Bet nesagaidiet vairāk GFE brīnumus.

Anais (24) 24922285
Ierakstīts

Nu nezinu, viena no worst experience, kas bija. Bijū mēnesi atpakaļ. Bet varbūt man nepaveicās ar dienu — jo viņai balss bija no mega paģirām (laikam tusēja visu nakti), attieksme arī bija atbilstoša.

Dzīvoklis un izskats bija labs (un patika, ka atbilda bildēm), bet attieksme un tas sekss kad tur tavu device... Proti, katram ir sava gauma, bet pēc pāris stundām nolēmu aizbraukt pie melnās Evas no Palmas, lai kompensētu, un tas bija 100/10(starp citu, paldies par rekomendāciju JB).

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.