Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Eva (+33788801371)
Ierakstīts

Biju pirms gada. Atver durvis un uzreiz atspīd lielie zobi un naiva teļa skatiens. Es uzreiz rādu šai bildes no reklāmas. Saku, kaut kā neatbilst realitātei. Šī man rāda, ka esot īstā, tērpi esot un utt. Pa cik tajā vakarā jau krējums bija nosmelts, alternatīva nebija, paliku. Nu nez, ja šitāda var patikt, ok dlja ljubitjelja, bet nez nez, man viņa šķita kā liels darba zirgs ar lieliem zobiem. Pie tam labi pabraukts pa prērijām. Šitādas var vilkt kaut vai briljantiem apšūtu ņieburu, skaistākas nepaliks. 

Link to post
Алёна (25 gadi)
Ierakstīts
On 22.08.2022. at 13:23, Teng teica:

jā nakts tauriņš, lai gan es biju trāpijs 7dienā vakarpusē. Bet bija jauzgaida, jo nāca no veikala. lieki piebilst ka no itimprecu veikala un visadus vibratorus radija un lielijas :D

Šādi viņa stāsta katram piektajam, arī man. Pēc sexšopa apmeklējuma biežuma, viņai mājās vajadzētu būt veselai divīzijai ar gumijas pipelēm. 

Link to post
On 3.05.2022. at 08:48, traxer said:

Ja, sanāca. Bija vēl viena problēma, bija par daudz smērvielas. Un tā es ar nejūtīgu galu un modinitaju tomēr beidzu. Un Vinja man vēl pēc tam prasa, kāpēc es ilgi beidzu 😂

Te lasām, kādi visi te sexa giganti, var pusstundu, stundu, prieks kur Tu rodies. Kad prasi lēdijām, tad viens no desmit labo ja 10min var. Pārējie beidz jau pie piektā grūdiena. Es speciāli esmu veicis aptauju, kad esmu pie dāmām, ir interesanti salīdzināt. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.