Могу только подтвердить, что Маша искрине и очень глубоко переживает за свою родину. Ни на секунду не сомневаюсь, что она отдает всё (и даже больше) в помощь соотечественникам. Я уважаю то, сколько она делает ради помощи.
А то, как каждый проявляет свою гражданскую позицию в свободное время, по-моему должно быть за рамками этого форума.
Vai jūs zināt, kāpēc Ukrainā notiek karš?
jo mēs esam brīvi un mēs vērtējam brīvību, es iešu kur gribēšu un kad gribēšu.
īpaši tur, kur ir "Ukraina".
tāpēc aizver muti))
tas ir kraapnieks un stukachs: izmaaniija meichas Ukr.maajas adresi, jo vajagot luuk rekviziitus paarskaitiijuma veikshanai, bet naudu nepaarskaitiija, plus veel cik saprotu maatei stuchiija ar ko luuk meita nodarbojoties LV... vispaar ozh peec shantaazhista un iespeejamaa izspiedeeja piedevaam arii, vai nu kaads nu ljoti apbizhots klients
Nekad neesu ticies! Un arī netaisos! Netaisijos! Nekādām mammām un tetiem nesu rakstijis! Nauda tika aizskaitīta!!! Un tādām kā viņa nav jābūt rīgas ielās publiski! Tas kā viņa pelna naudu, lūdzu! Lai to dara! Nav problēmu!
Ja tas ir domāts konkrētajai meitenei, tad atļauties runāt šādas lietas vari tikai tad, ja tavā rīcībā ir viņas grāmatvedība. Ja tev tik smalkas informācijas nav, tad tu cel šai meitenei neslavu uz savu pieņēmumu pamata. Tavai zināšanai, forša meitene pāris gadu laikā var nopelnīt labu dzīvokli, kur nu vēl dažas lidmašīnas biļetes un viesnīcu. Ja viņa vāc ziedojumus Ukrainai, tas nenozīmē, ka viņa turp nosūta arī visu savu nopelnīto naudu. Starp citu, vai labi zini ko viņa darīja izklaižu laikā? Varbūt arī strādāja??? Esi padomājis par to? Un vispār, cepuri nost par uzņēmību sākot ar ziedojumu vākšanu un beidzot ar protestu aktivitātēm! Malacis meitēns un slava Ukrainai!
A tu padomā, pirms raksti, citādi kļūsi šeit persona non grata.
Vēreiz uzsveru - tas, ka pēc/pirms vai ziedojumu vākšanas laikā cilvēks ceļo, nenozīmē neko!!! Ieslēdz loģiku un izslēdz sazvērestības teorijas!
Tev viņa laikam par brīvu dod, tapēc aizstāvi! Lai tā būtu!
Kāda ir tā patiesība, kuru tu zini? Jeb tu domā, ka strādājot par 100 whatever eur stundā cilvēks pats nevar sapelnīt naudu aizbraukt uz Berlīni?
Mēsls tu esi.
Jā, man ir šis meitenes vārds uzvārds, bankas konts, adrese ukrainā. To viņa man atsūtija privāti ar lūgumu ziedot. Pēc ziedojuma sekoja ceļojumu tūre kuras laikā turpināja vākt ziedojumus atpakļ ceļam uz rīgu.
Gribēju es tevi ,Esvietējais, kāda dzīvnieka vārdā nolamāt. Bet padomāju, nav tāda radījuma, kurš būtu tik smirdīgizemsgļotains, lai art tevi salidzinātu.....smirdi vien tālāk...
Redz kā ir! Es neatbalstu ne karu, ne kādu citu vardarbību!!!! Bet konkrēti šī attēlā redzmā būtne jau vairākus gadus nodarbojas ar prostitūciju rīgā. Protams lai to dara. Katram savs. Bet kad sākās karš ukrainā, tad šī pati būtne aicināja soc tīklos ziedot ukrainai. Protams ar savu bankas kontu vārdu un uzvārdu. Kā redzams ziedotāji bijuši daudz, jo meitene pēc tam izklaidējās berlīnē, parīzē, spānijā. Tā teikt ceļojumu tūre pa eiropu! Forši! Tagad visi ziņu portāli ar viņas pakaļu. Un mūsu valdiba tik slavina meitenes, nemaz nezinot patiesību! Stulbi ne!?
Ierakstīts
Lai tā būtu! 👍