Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
ANNA (~26) 25357363
Ierakstīts

Biju ciemos kaut kad aprīlī.

Vecums atbilst, bildes arī ir viņas pašas

Meitene slaida, labā formā, foršs dupsis, kā redzams bildēs. Krūtis gan diezgan mazas, bet man personīgi tas netraucē. Pēc sejas, es teiktu vidēja (varbūt mazliet virs) izskata, t.i. 6 - 6.5 / 10.

Tajā pašā Porzingod topicā citi raksta, ka esot bijusi slikta attieksme, ka sēdējusi telefonā u.t.t. Taču mana pieredze ar to ļoti kontrastē, jo ar meiteni atradām kopīgu valodu, forši parunājām gan pirms, gan pēc procesa, kopumā bija sajūta, ka esmu ciemos pie kādas Tinder meičas, nevis pie pērkamas meitenes. Kopā tur pavadīju ap 1h, un nevienā brīdi netiku mudināts doties prom. Tā kā šis, šķiet, ir kārtējais pierādījums tam, ka attieksme, kuru saņemsi no meitenes nav atkarīga no viņas pašas vien, bet gan lielākā vai mazākā mērā atspoguļo paša klienta attieksmi un/vai enerģiju (ne visos gadījumos, protams).

Cena: 50 EUR / 30 min

Kopsavilkums: Pat neņemot vērā ļoti draudzīgo cenu, šis ir ļoti labs variants, taču pēc price/performance es teiktu 9/10.

Mazliet sasmējos par to, ka Porzingod viņu novērtēja uz 1/0.7 savā izmaksu/performance skalā, tai pašā laikā augstākas atzīmes dalot visādiem pusmūža mikrorajonu krokodiliem :D No disrespect, katram savs, vienkārši šķita smieklīgi. 

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.