Bildes nav īstas - vai vēl kaut ko nepieciešams komentēt. Strādā uz Alfrēda Kalniņa ielas, dzīvoklis foršs ar plašu dušas telpu. Dvieli iedeva sausu, bet turpat vannas istabā mētājās čupa ar mitriem. Dāma ar citu formu nekā bildēs. Vēders nokarājas un redzamas dzemdēšanas pēdas. Toties krūtis lielas un dabīgas. Seja arī ne visai.
Attieksme nekāda, lai tik ātrāk beigtu un dotos prom. Pašai ar muti un augšā strādāt negribējās. Noteikti neiesaku.
Kāpēc paliki? Jo bildes sludinājumā izskatās ļoti ņemama!😁
Biju, nepiekritīšu par daudziem komentāriem, runātīga un draudzīga - Jā, bet nu nav tās naudas vērta. Krūtis ļoti lēts, ļoti ciets silikons. Atbilstība bildēm ir uz kādiem 60-70%, dzīvē noteikti neizskatās labāk, manuprāt tieši bildēs labāka izskatās, uz tikšanos burtiski uzlikts pat taimeris, maz ko labu varu pateikt, ir labāki varianti daudz draudzīgākās cenās.
BJ 5/10
Sekss 5/10
Noteikti neietu vēlreiz, domāju pamēģināt, jo "venecuēliete", bet beigās izrādās pat tas neatbilst, pati teica Spāniete un tālāk sarunā jau pēkšņi Portugāliete kad sāku jautāt no kurienes Spānijā.
Kāda starpība portugāliete, spāniete vai venecuāliete,ja ir tumšāka kā slāviete 🙄
Ja būtu pamanījis pirms iespraudu būtu viens, bet tākā viss notika procesa vidū, tad darbs jāpabeidz līdz galam pabeidzu ar domu, ka es tak pisu džeku. Kr4 laikam šitas bikiņ wakeupcall jaiet uz kādu gadu celebātā...
Nav nemaz tik kritiski, kā te vairāki pasniedza.
Ļoti slaida un skaista sieviete. Gara auguma. Jā pasīvāka, bet nebija nemaz tik slikti.
Vienīgais, ko neļāva bija kājas augšā miss. laikā. Pārējo visu ļāva apčamdīt un darīt.
Seanss gan sanāca īsāks nekā gribēju, mazie zaldāti izskrēja ātrāk, jo esmu kritis uz slaidām sievietēm, bet nu iesaku un labprāt arī otreiz aizietu.
Bonuss par spoguļskapi.
Man slaidās patīk. Uzraksti privāti kādu ieteikumu,lūdzu!
Es biju Merķeļa ielā pēdējo reizi- ļoti apaļīga, ka pazīt nevarēja! Dzīvoklis ļoti labs bija! WhatsApp ļoti viegi sarunāt tikšanos.
On 5.05.2025. at 10:19, gorga teica:
Pēc 2 gadu pārtraukuma, biju šogad iebraucis uz atpūtu, salasījos šeit izmaiņas svarā un biju patīkami pārsteigts. Meitene tagad izskatās daudz sievišķīgāka un pievilcīgāka. Manuprāt tie papildus kilogrami viņai nākuši labumā. Paņēmu uz stundu, vairs neatceros cik prasīja, liekas trīs oranžos. Sagaidīja apakšveļā. Jaunā vietā daudz spoguļu, var pavērot visu no malas. Cītīgi darbojas ap aparātu, un ja esi kopts, sagādās paris pārsteigumus. Pēc orālā un daudz mēles darbiem, sēžas virsū. Ļoti šaura, daudz emociju, bet ne pārspīlētu. Dupsis lielāks un patīkami vingrs. Labi ieķēros. Beidzu diezgan ātri. Otrā reize sākās līdzīgi kā pirmā. Šoreiz noturējos ilgāk un ļāva darbināt kā vien proti. Meitene laba un nav nomocita, ka varētu likties par citām darbonēm. Noteikti nākšu vēl.
Ierakstīts
Kāpēc paliki? Jo bildes sludinājumā izskatās ļoti ņemama!😁