Nav nemaz tik kritiski, kā te vairāki pasniedza.
Ļoti slaida un skaista sieviete. Gara auguma. Jā pasīvāka, bet nebija nemaz tik slikti.
Vienīgais, ko neļāva bija kājas augšā miss. laikā. Pārējo visu ļāva apčamdīt un darīt.
Seanss gan sanāca īsāks nekā gribēju, mazie zaldāti izskrēja ātrāk, jo esmu kritis uz slaidām sievietēm, bet nu iesaku un labprāt arī otreiz aizietu.
Bonuss par spoguļskapi.
Man slaidās patīk. Uzraksti privāti kādu ieteikumu,lūdzu!
Es biju Merķeļa ielā pēdējo reizi- ļoti apaļīga, ka pazīt nevarēja! Dzīvoklis ļoti labs bija! WhatsApp ļoti viegi sarunāt tikšanos.
On 5.05.2025. at 10:19, gorga teica:
Pēc 2 gadu pārtraukuma, biju šogad iebraucis uz atpūtu, salasījos šeit izmaiņas svarā un biju patīkami pārsteigts. Meitene tagad izskatās daudz sievišķīgāka un pievilcīgāka. Manuprāt tie papildus kilogrami viņai nākuši labumā. Paņēmu uz stundu, vairs neatceros cik prasīja, liekas trīs oranžos. Sagaidīja apakšveļā. Jaunā vietā daudz spoguļu, var pavērot visu no malas. Cītīgi darbojas ap aparātu, un ja esi kopts, sagādās paris pārsteigumus. Pēc orālā un daudz mēles darbiem, sēžas virsū. Ļoti šaura, daudz emociju, bet ne pārspīlētu. Dupsis lielāks un patīkami vingrs. Labi ieķēros. Beidzu diezgan ātri. Otrā reize sākās līdzīgi kā pirmā. Šoreiz noturējos ilgāk un ļāva darbināt kā vien proti. Meitene laba un nav nomocita, ka varētu likties par citām darbonēm. Noteikti nākšu vēl.
Ierakstīts
Man slaidās patīk. Uzraksti privāti kādu ieteikumu,lūdzu!