Kāpēc neviens nepiemin briesmīgos zobus ar kariesu un smaku no mutes?😒 Augums,krūtis labas,kaunuma lūpas palielas ar vieglu smacinieku... vaipu kvēpina visu laiku un par telefonā sēdēšanu piekrītu. Vienreizējs pasākums.
On 29.11.2025. at 03:32, garais1134 teica:
Meitene ir glīta, ar stingru, jaunu ķermeni, tvirtu dibenu un pilnām krūtīm. Skaistākā, kā uz bildēm. Tur ir zināms fotošops, bet dzīvē tas skaistums ir dabiskāks.
Izskats: 10/10
Runājot par attieksmi, tīri lietišķa, veipo, ieslēgts televizors, skatās telefonā. Sagaidīja caurspīdīgajā halātiņā un sarkanajā apakšveļā. Izģerbies, uz dušu, uz gultu. Īsti nerunā. Līdz GFE šeit ir kā līdz zvaigznēm.
Attieksme: 5/10
Seksa plānā ļauj ar sevi darīt visu, ko vēlies. Bet pati iniciatīvu neizrāda. Patīkami, klusi stienē, nezinu, vai tā bija aktiermāksla (laikam jau). Minetu kaut kā izlaidām, nu baigi biju nogribējies.
Sekss: 7/10
Meitene ir ļoti skaista un jauna, nehalturē, bet GFE negaidiet. Vietējie guru noteikti spēs labāk izprovēt visu meitenes arsenālu.
Sveiki biedri. Lūdzu atsauksmes par šo meiču? Gribu pie viņas tikt kamēr nav aizbraukusi. Atbraukusi uz pāris dienām. Whatsup atsūtīja pāris bildes. Izskatās ok, bet kā nezz ir ar visu pārējo? Lokācija vagonu 22, par pus h ņem 4zilos un 1 sarkano.
VIP cena nav pārspīlēta,ja tirgū bez šī akcentētā statusa cenas ir pat augstākas!😁 Gaidām atsauksmi no Tevi!
Esmu bijis šajā adresē, un zinu kādu servisu tur piedāvā. Pārsvarā tur ir sašpricetas narkomānes. Viens biedrs arī ir bijis un teica kā bildēm neatbilst, tas tāpēc kā tur ir dažādas meitenes. Secinājums ir tāds, kā ātri atrastā kāda cita meitenē, kas "aizvieto", bet tā kā viņa drīz brauks projām, serviss tāpat būs bēdīgs.
Lasot šīs atsauksmes esmu pārsteigts kas notiek šajā biznesā ...
Diemžēl aizgāju, nepaskatoties pirms tam atsauksmes. Uzreiz bija redzams, ka nebūs labi. Bet kā pieklājīgs cilvēks nevarēju arī saņemties, lai pagrieztos un aizietu. (Viena kļūda pēc otras)
Liek apgulties, pasūkā 1-2min, un tad liek viņu drāzt. 👎
Noliku pozā, bet pie sevis nodomāju "man tak uz viņu nekad nenoies..."
Drāžu, drāžu, un kātad - jūtu, ka paliek tikai mīkstāks. Sāku stresot, domāju, kā izglābties no situācijas... Aizvēru acis, un sāku fantazēt par vienu dāmu īsā kleitā, ko pirms 10min redzēju uz ielas. Drāžu, drāžu, paliek uz mirkli cietāks, bet tad atkal jūtu, ka mīksts.
Kļūst skaidrs, ka situācija nav glābjama. Nav kur likties, ķeros pie pēdējā salmiņa - sāku stenēt un vaidēt, tā it kā man būtu orgasms. Fiksi izvelku, pats novelku tukšo prezervatīvu, tā lai viņa neredz kas tur ir vai nav, un ietinu salvetē. No gultas ārā un pa durvīm prom.
Jā, arī vīrieši var notēlot orgasmu.
Kaut kādas šausmas.
Vērtējums 0 no 10.
Es domāju gada labākā atsauksme 2025 esi nr1.pēc šī šedevra! Lai piedod lielmeistars😁
Izskats ne tuvu vairs nav līdzīgs, toties svars, salīdzinot ar tām foto, varētu būt pieaudzis par 30 kg. Var jau būt, ka kādreiz tās bija viņas foto, bet nu no smukuma tur vairs ne vēsts un viss slikti. Žēl, to mīligo meitenīti sludinājuma foto labprāt būtu saticis...
Ko atbildēja par vecajām (-30kg) skaistajām bildēm?
Bildes nav īstas - vai vēl kaut ko nepieciešams komentēt. Strādā uz Alfrēda Kalniņa ielas, dzīvoklis foršs ar plašu dušas telpu. Dvieli iedeva sausu, bet turpat vannas istabā mētājās čupa ar mitriem. Dāma ar citu formu nekā bildēs. Vēders nokarājas un redzamas dzemdēšanas pēdas. Toties krūtis lielas un dabīgas. Seja arī ne visai.
Attieksme nekāda, lai tik ātrāk beigtu un dotos prom. Pašai ar muti un augšā strādāt negribējās. Noteikti neiesaku.
Kāpēc paliki? Jo bildes sludinājumā izskatās ļoti ņemama!😁
Biju, nepiekritīšu par daudziem komentāriem, runātīga un draudzīga - Jā, bet nu nav tās naudas vērta. Krūtis ļoti lēts, ļoti ciets silikons. Atbilstība bildēm ir uz kādiem 60-70%, dzīvē noteikti neizskatās labāk, manuprāt tieši bildēs labāka izskatās, uz tikšanos burtiski uzlikts pat taimeris, maz ko labu varu pateikt, ir labāki varianti daudz draudzīgākās cenās.
BJ 5/10
Sekss 5/10
Noteikti neietu vēlreiz, domāju pamēģināt, jo "venecuēliete", bet beigās izrādās pat tas neatbilst, pati teica Spāniete un tālāk sarunā jau pēkšņi Portugāliete kad sāku jautāt no kurienes Spānijā.
Kāda starpība portugāliete, spāniete vai venecuāliete,ja ir tumšāka kā slāviete 🙄
Ja būtu pamanījis pirms iespraudu būtu viens, bet tākā viss notika procesa vidū, tad darbs jāpabeidz līdz galam pabeidzu ar domu, ka es tak pisu džeku. Kr4 laikam šitas bikiņ wakeupcall jaiet uz kādu gadu celebātā...
Nav nemaz tik kritiski, kā te vairāki pasniedza.
Ļoti slaida un skaista sieviete. Gara auguma. Jā pasīvāka, bet nebija nemaz tik slikti.
Vienīgais, ko neļāva bija kājas augšā miss. laikā. Pārējo visu ļāva apčamdīt un darīt.
Seanss gan sanāca īsāks nekā gribēju, mazie zaldāti izskrēja ātrāk, jo esmu kritis uz slaidām sievietēm, bet nu iesaku un labprāt arī otreiz aizietu.
Bonuss par spoguļskapi.
Man slaidās patīk. Uzraksti privāti kādu ieteikumu,lūdzu!
Diemžēļ neattaisnošu dažu biedru cerības - viņa ir viņa (nav ts, shemale etc.)
Īsumā par maniem piedzīvojumiem šodien.
1. Sarakstījos - diezgan OK instrukcija, var saprast kā atrasu, lokācija ērta pie pašas Galleria Riga (no Blaumaņa ielas)
2. Cena 12 sarkanās rozas / 30min ; 18 sarkanās rozes / 60min
3. Meiča - atsķirās no bildes uz sliktāko pusi tomēr ~70% sakrīt
4. Apartamenti - vairākas istabas, ļoti daudz vietas (pēc tam būs skaidrs kāpēc)
Piedzīvojums
Iedeva mitro dvieli, saus nav (wtf?). Var prasīt, var neprasīt sauso - nihrena nesaprot, tikai Espaņol, EN vispār ne vārda.
OK - ienācu dušā (kurā BTW ir caurējama garām no vienas istabas uz otru), sāku mazgāties. Šī beibe ienāca un apsēžās uz tualetes un sāka vai nu čurāt, vai dirst vai hz UN (tas nav viss) tajā pašā brīdī uzpīpēja zāli (wtf?).
Ok labi tālāk - mazgājās dušā pati vismaz 5-7 min (+man vēl kādi 2-3min). Tātad pagāja jau ~10min.
Ienāca istabā, sāka kaut-kādus video zvanu, rakstīt audio message utt (wtf, murgs)
Pēc ~15min sākam procesu. Izvilka gumiju, elpa smird pēc mariuannas, orālais 3/10. Kad apskatījas ka "draugs" ir liels (pat pirms nepacēlās) uzreiz sāka muldēt ka ir "too big, oh too big". Jau zināju ka nekā laba nebūs.
Tātad kaut kā sacēlās, ienācu petenē 1/3 no garuma, šitā sāka bļaut ka pārāk dziļi. Virsū "lēkāja" amplitūda ~1-2 centimetri, tēloоa ka tipa ļoti izbauda procesu, viss maksimāli samāksloti. Es vispār ohreņel 0/10 piša. Tādā tempā viņa virsū pagāja kādas ~3 minūtes un sāka lai es beidzu. Mana reakcija - WTF?!?!?!
Ok, noņēmu prezi, nodročīju viņai uz vēdera. Šī skrien dušā un mazgājas tur ~10min (stratēģija - kavēt laiku). Kad ģērbjos durvī pazvanīja un ienāc kādas 2 latino ģerevņas vecenes, sāka staigāt pa dzīvokli itkā manis tur nav un nekas nenotiek, viss "as usual" 😁
Beigās kad meiča iznāca no dušas, es jau saģērbjos un no Whatsapp message laika ar instrukcijām līdz galam 27 minūtes. Svarīgi (!) - es ņēmu stundu un nauda uz priekšu.
Biju principiāls - paprasīju atgriezt naudu par 30min jo nu pezģec, nav godīgi, pats process ilga ~5min, pārējo laiku viņā mazgājās un dročīja savu telefonu ar videozvaniem.
Šī saka ka neko neatgriezīs, lai eju nafig. Beigu beigās pateicu ka zvanīšu policijau un viņu un viņas draudzenes izdrāzīs menti bez maksas tā ka uz ilgu laiku atcerēsies. Atdeva par pus h un nācu lejā. Kad nācu druškas nāca man pretī un apsaukāja Espaņol ka esmu mudaks. Pizģec. Sliktākais piedzīvojums dzīvē, tāda vēl nebija un cerams ka nebūs.
1. Потому что некоторые девушки лично не договариваются с клиентами, за них это делает оператор.
2. Некоторые из тех, что без операторов, предпочитают переписку через whatsapp, так как это значительно для них быстрее, чем звонок. В whatsapp девушка копирует всем написавшим ей потенциальным клиентам одно и то же сообщение с условиями.
3. В случае пропущенного звонка во время «работы» девушка не станет сама перезванивать, а написавшему ей в whatsapp рано или поздно может ответить.
Ti takoj umnij!👍
p.s. uz neatbildētu zvanu var sms uzrakstīt!
Watsup izmanto,jo lētāko sim karti var nopirkt,netērēt naudu zvaniem un mājās izmanto wifi saziņai watsup.
Bildes jau vinai loti izteiksmigas un skaistas, sodien jaunaas arii 👌 bet @Martins Majors mineja, ka seja vinai ne parak, kas mani visu laiku attur no apmeklejuma... 🤷♂️😣
Ierakstīts
Zobus redzēji? Kāds tur smaids var būt?