Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Соломия, 22 (Kristina, 20, 21), 28305395, (25591981; 26247285; 26166889; 28794966 )
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 9. jūnijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 9. jūnijs - Iemesls nav norādīts
14 hours ago, Sharp said:

Nu nezinu, atsauksmju vadīts apmeklēts. Jā, runāja labi, attieksme laba, telpas līmenī, bet nu tas super mazais augums apvienojumā ar seju (pareizāk zobiem), nu nedeva prātam palikšanu ilgāk par 30 min. Kāds kurš apciemojis Danu, arī viņa ir tik maza kā šī daiļava ?

Dana ir stipri kaulainaka

Link to post

Šeit viss labi ka jau iepriekš aprakstīts.  Tikai neviens nepiemineja ka smaržo spēcīgi,  sajūta kā ieiet douglas veikalā un izejot ārā tā smarža nekur nav palikusi,  tā ka uzreiz uz māju braukt nevarēs 😉 

Nu īsumā, man pašam nebija daudz laika ko arī teicu viņai,  bet tik cik pabiju tik viss bija labi,  tīrs dvielis,  skaists augums,  seja pēc gaumes ka jau minēja,  man nebija iebildumu.  Krūtis Nav lielas,  bet uz viņas auguma viss proporcijā. Ir smalka bet galīgi nav kaulaina.  Atbildeja wpp.  Ja citreiz būs vairāk laiks ņemšu uz stundu un pārbaudīšu ko spēj

Link to post
ANNA (~26) 25357363
Ierakstīts

Izskatās ka šo postu var pārvietot uz masāžu sadaļu,  jo tiešām piedāvā tikai masāžu,  arī sludinājuma teikts ka masāža.  Varbūt tas ir tikai jauniem klientiem? Ja kādam ir pēdējā laika update tad vari mani apstrīdēt. Bet par pašu procesu,  masāžu var saņemt stingru un diezgan labā līmenī arī uz kusetes,  bet nu tur īsti erotiska nesanāks.  Attieksme laba,  ir iespēja arī kafiju dabūt ko šoreiz neizmantoju.  Viss tīrs un kārtīgs,  svaigs dvielis.  Tajā ziņā viss labi, tikai žēl ka esmu nokavējis tos laikus kad varēja saņemt ko vairāk par masāžu. 

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts

, Piekrītu visam labajam ko šeit raksta.  Paldies jums vīri,  jo bez jums nebūtu šo apmeklējis.  Tātad sāksim ar to, ka sajūta kā pie sen zināmas mīļākās pie kuras iegriezies reizi mēnesī.  Viss tik brīvi un vienkārši.  Augums ir gluži manā gaumē.  Tieva,  ne kaulaina. 

Minets ka jau minets, nav ne slikts ne baigi kaut kas tāds,  dēļ kā būtu baigi japriecajas.  Seksā ļoti aktīva visās mēģinātas  pozās, izskatās ka pati diezgan izbauda. Cena,  jā pret sniegumu ļoti adekvāta. Nezinu ko šobrīd vērtētu ieteikt vēl mūsu platuma grādos šīs vietā.  Būs vēl 10 dienas.  Lūdzu nenogurdinat. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.