I charge 130e💕 half an hour and 180e💕 an hour (you will really enjoy my company)
I’ll give you a relaxing and sensual full body massage, amazing blowjob, handjob, interbreast sex, all positions, striptease, incredible sex
Šī te uzreiz atbildēja un jau pēc 15 min biju vagonu ielā , jaunceltne , auto varēja novietot piemājas pagalmā. Vienistabas dzīvoklis ar svaigu remontu.
Sagaidīja smaidīga ,jauna meitene , no Ukrainas esot šeit līdz 13.datumam. Iepriekš jau bijām vienojušies par 30min un 60eiro. Piedavāja ūdeni un tad jau uz dušu , no dušas arā un uz gūltu.
Viņa noņēma dievili un uzkāpa virsū ,meitene nav slaida , bet nav arī resna , nekas nekarājas ,krūtis ir lielas un tvirtas. Sāka skūpstīt krūšu galus un kaklu uz brīdi jau nodomāju nevar būt , ka līdīs laizīties , bet nē...
Tad sekoja mutieski darbi viss bija ar atdevi ,nehaltūrēja , ņēma dziļi, intensīvi un līdz galam, ļāva arī satvert galvau ar rokām un palīdzēt ar ātrumu un dziļumu. Un tā kādas 10min...
Pārgājām un sexu teica , ka maināmies tagad , es no augšas esmu, seksa laikā patīkami stenēja , nezinu vai teloja , vai dabiski , bet darīja to ļoti organiski, brīžiem ar rokām satvēra muguru ciešāk, pēc kādām 15 min mudināja beigt , teicu , lai griežas četrāpus un tad jau pēc pāres minūtēm salutēju...
Velāk duša un uz redzēšanos , kopumā pavadīju kādas minūtes 40.
Kopsavilkumam dzīvoklis teicamā kārtībā, attieksme uz pozitīvas nots, duša dvielis viss kā pienākas. Nebija nekādas muguras glaudīšanas , bet uz to arī negāgu, mutiskie darbi teicami, un par par seksu neko sliktu nevaru pateikt ļava grozīt kā gribù , pieskarties , kur gribu un pats galvenais vai nu patika, vai vismaz radīja iespaidu , ka patīk tas ar ko dotajā brīdī nodarbojas...
Ierakstīts
Mani arī interesētu aktuālais sludinājums vai vismaz kontakts…