Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kristina (23) 29276709
Ierakstīts

Spriežu pēc sevīm.. Dažreiz tā ir, ka ilgu laiku paļaujos uz citu pieredzes un eju testēt.. ne vienmēr sakrīt ar to, ko sagaidi, bet dažreiz tik tiekšām ir tā, ka gribās bļaut un padalīties ar “negatīvo” piedzīvojumu.. iespējams šeit ir cits gadījums 😁

Link to post
Your Dream (23 gadi) 20451985
Ierakstīts

Sveiki.

Šodien pabiju pie šīs meitenes. Pieņem vecrīgā, Alderu ielā. Takse 80/130 kas liekas jau standarta. Atbraukusi no Ukr pirmo reizi, pārliecināts, ka caur aģentūru, jo komunikācija nav ar viņu. Bildes arī neatbilst patiesībai, bet ir mēģināts piemeklēt maksimāli līdzīgi. Brauc prom 14. Vai 15.08. 

Augums ap 1.6, diezgan plats dupsis un fantastiskas krūtis izmērs noteikti 2-3 Neesmu baigais profs, bet silikonu nesataustīju. Lūpas mazliet uzpumpētas, ir daži tetovējumi uz ķermeņa, tipa blondīne ar gariem matiem. Apartamenti tīri ok, dvieļa izmērs arī labs.

No visa pasākuma likās, ka meitenei maza pieredze šajā jomā, jo bija tādas iesācējas piegarša. Mutiskais tāds nekāds, galiņa pasūkāšana un darbs ar roku. Grozīt var kā gribi, bet no pašas aktivitāti sagaidīt pagrūti. Vāverīte diezgan šaura un skats gan no priešpuses, gan no aizmugures bija labs. Galīgi nav petit, bet tvirta, svars varētu būt 55-58. Gadi domāju neatbilst, man pašam likās varētu būt 26-28. 
Vai iešu vēl? Noteikti nē, jo šobrīd tirgū ir labāka izvēle. 

IMG_2385.jpeg

IMG_2386.jpeg

IMG_2387.jpeg

IMG_2388.jpeg

Link to post
Яна (20) 27167535
Ierakstīts

Tāda arī ir, ar labu figūru, kas nav ne tieva, ne resna, ķermenis tvirts, augums līdz 1.6.. Par bildēm, ja saspiest to augstumu, tad būs viņa 😁 Uz aci svaru noteikt diezgan pagrūti, varētu būt kādi 52 kg. Acis zaļgan pelēkas, mati tumši, daudz špakteles uz sejas, āda maiga, kā jau visām 20-it gadniecēm.
Aizej un iečeko, neviens tak nespiež palikt, ja nepatiks. 

Link to post
Яна (20) 27167535
Ierakstīts

Biju uz pus stundu. Takse 80/130 ir arī visādi dopi. Gadi aptuveni 20-22, var teikt atbilst. Pie mums jau bija, bet sen nav redzēta. Pieņem Merķeļa ielā, ir arī draudzene kaut kur blakus. Bildēs izskatās slaida un gara, bildēs viņa, bet fotogrāfam 10 balles vai nu kaut kā izstiepa tās bildes. Faktiski maza auguma, līdz 1.6, noteikti nav tieva, viss savās vietās, ļoti tvirta. Orālais vidējs, nav nekā īpaša, kompresija laba, var just, ka meitene māk arī ar to operēt.. Sākuma diezgan kautrīga, vizuālā var teikt ka nav, acis ciet, bet figūra gan laba. Līdz GFE viņai tālu, diezgan steidzās. No plusiem, laba vieta, dvieļu izmērs beidzot ok, figūra ļoti laba, punktuāla, bez operatora. No mīnusiem, nav tik atvērta cik gribētos, steidzās visos procesos, nav acu kontakta, 8 sarkanie par pus stundu ir vairāk, nekā piedāva tirgus šobrīd. Šajā nedēļā noteikti ir no kā izvēlēties un šis variants no visām nav tas labākais, bet pieredzei ir ok 😁

Būs pie mums vēl ilgi, tāpēc tuvākajā laikā jāpaspēj apciemot arī citas. Ja nebūs līdzīgu, tad var arī atgriezties.

IMG_2363.png

IMG_2362.jpeg

IMG_2361.jpeg

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.