Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts
pirms 1 stundas, cucispeps teica:

Здесь время от времени появляется один пользователь, который активно рекламировал свой опыт с эскорт-девушками в Великобритании. Мне раньше казалось, что это перебор, но посмотрев на местное предложение и соотношение цены и качества, волей-неволей начинаешь думать, что идея о секс-турах не такая уж и абсурдная.

150 за какое-то конкретное время?

Да всё понятно, девочки приезжает чтобы заработать, всё можно понять, но цены у не которых сильно высокие, если так посмотреть! При том что они растёт быстрее чем наши зарплаты 😂😂

Я не в плане того что типа ппц как дорога стала и не позволить, а за то что в среднем цены уже 170 за час, хотя в прошлом году ещё была в районе 120

Link to post
Сабринка (30 gadi) - 22368433
Ierakstīts

Спрос есть, значить цену можно повысить! В любом случае, я конечно всё понимаю, но цены на эскорт становиться всё выше, а уровень падает, тем более за каждую доп услугу надо доплатить. 170 за час уже как то многовато кажется 

Link to post
Olivia (32) 28843452
Ierakstīts
On 5.12.2023. at 14:30, MMMM teica:

Pirms pāris gadiem bija labs variants, bet vajadzētu svaigu atsauksmi. Toreiz nebija problēmas ko vairāk sarunāt, atceros ka ņemu MBR un izšāvu mutē. Jebkurā gadījumā nekas negatīvs.

Drīz būs, dosimies testēt! 
Piedāvājumā viss ko sirds vēlas, dopi ir, MBR un A level arī piedāvā

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts

Sludinājuma links- https://www.gribu.lv/eskortpakalpojumi-masaza/natalie-riga-7085982

 

Sludinājuma teksts - Голубоглазая худышка приглашает в гости, таже которая была кандидатом в мастера спорта по боям под одеялом. Только уже имеются медали в прыжках на стоящую цель)))

 

Atskats par tikšanos - Tikšanās notika vakarā, baigais spiediens bija, bet atrast ko labu nesanāca, paņēmu uz 1h. Maksa: 1H-6 zilie un 2 šāvieni vai 30min-7 sarkanie un 1 šāviens. Pakalpojumā ietilpst, Klasika, minets, kinilings un masāža. Atrašanās vieta, visiem zināmā V22. Tad nu tā, sarakste Whatsapp, ātri un viegli tiku, 10 min laikā. Attieksme whatsapp lietišķa, nosauc cenu un atsūta reālās bildes. Satika īsos svārkos un krūšturī. Nauda uz galda, neliela iepazīšanās un uz dušu. Duša sausa par brīnumu. Pēc dušas uz istabu, glāsti, maigums, krūšturis nost, uz gultu, tad seko minets, diezko dziļš, neaizmirsa arī par olām un pats patīkamākais bija tas, ka gumiju mauc virsū ar muti, kas ir retums. Tālāk jau pats process, jātnieciski virsū, nedaudz misionārs, no aizmugures un līdz beigām. Patīk viņāi nedaudz kad piešņaudz pie kakla, pati procesā likās, ka iekarsa, nebija nekāda pagale, arī skaņas izdvesa un iekodās savās lūpās pie stiprākiem grūdieniem. Tālāk sekoja atpūta, neliela masāža, bet vairāk jau kā paglaudīšana. Otrais piegājiens līdzīgs, minets un misionārs līdz beidz. No ierašanās lidz prom iešanāi 55min ar diviem piegājieniem un divām dušām. Neko sev, ātrais šāviņš. 

Par izskatu, nav ne vainas. Slaida, glīta seja, ieliktas krūtis, kas man ne īpaši patika, jo tādas riktīgi nedabiskas, slaids dibens un dabīgas lūpas. 

Tad nu rezumē!!!

Apartamenti - 9

Process - 10

Izskats - 8, tikāi krūšu dēļ, nedaudz nosit visu apetīti. 

Attieksme - 9, dzīvespriecīga, laipna, tāds ļoti ļoti labs GFE, Bet patstāvīgi zvanīja telefons, kā arī Salt klātbūtne. Kā arī, man likās, ka nedaudz alko bija lietojusi, bet normas robežās. 

Vai iešu vēl? Iespējams, jo pišas labi. Seito līdz ~20.07

Tad nu, neko sev sarakstīju! 

Screenshot_20230709_222624_Chrome.jpg

Screenshot_20230709_223903_Chrome.jpg

Link to post
Sasha, 31, 28929353
Ierakstīts
pirms 5 minūtēm, daredevil85 teica:

Reālais vecums ~35-37, fotogrāfijas atbilst. Pīrsings vāverē ir, bet ar aiztikšanu ļoti uzmanīgi - pēc kopējās reakcijas nospriedu, ka iepriekš ir gadījies kāds idiots, kurš ir bijis neuzmanīgs un nodarījis pāri. Biedri pisēji, lūdzu, esam saprotošāki!

Ķermenis, kopskats - 9, dabīga sieviete manā gaumē, ja kaut kas ir uztaisīts, tad neuzkrītoši, tieši kā vajag. Seja - 6, izskatās nogurusi. 

Procesam un attieksmei nav kur piekasīties, sarunas laikā ir ļoti atsaucīga, pasmaida, paflirtē. Kopā aizvadīju 1h 10/15min.

Vai iešu vēl? Nē, interesē svaigākas. Varbūt biju trāpījis nelaikā. Tā jau sliktu neko pateikt nevaru. Slaidu, naturālu MILF cienītājiem noteikti iesaku aiziet vismaz 1x.

Price iepriekšējais? Nekas nav mainījies? Dopi?

Link to post
Anastasia 281024**
Ierakstīts
pirms 6 stundām, John0405 teica:

Kāds pašlaik ir aktuālais price?

Pirms pāris mēnešiem bija 8 sarkanie par 30min un 12 sarkanie par stundas priekiem. Vēl bija opcija 2 oranžie par stundu ar 1 šāvienu tā teikt sliņķiem 

Link to post
Viki 25370636
Ierakstīts

Īsti vairs nesaprotu, apspriedīsim meitenes vai tomēr politisko biznesu? 

Veči jums darīt nav ko? Tad ir vakcīnas sekas vai vienkārši stulbums? Ko lien kur nevajag?!

Adminiem derētu ieviest stingrākus mērus it īpaši šādiem tipiem, kas raksta beztēmu

Link to post
Viki 25370636
Ierakstīts
pirms 10 minūtēm, Reno5 teica:

 

Teksts par Krieviju bija tieši vietā! Orku agresija Ukrainā un noziegumi ir jāsauc īstajā vārdā!

Un nevajag atgremot putinistu propagandu - ukraiņi nekad nav bijuši krievi, un nekad nebūs krievi!

Ak dievs. Nopietni? Šeit ir vispār portāls kur apspriest meitenes nevis to kas un kur notiek. 

Samierinies, nevajag jaukt politiku ar meitenēm. Un nevienu reāli neinteresē kas tur notiek. 

Link to post
Viki 25370636
Ierakstīts
pirms 13 stundām, Telefons11 teica:

Vika (Ukr). Nozarē (Latvijā), darbojas jau ilgus gadus. Forša, maza auguma, tieva meitene. Agrāk bildes lika savas, tagad, šķiet, no sludinājumā redzamajām, ādas jakā - tā varētu būt viņas. Pēdējo reizi biju pērn, neilgi pirms okupanti no terorisma atbalstošās valsts bija sākuši kara darbību Ukrainā. Tieši tad bija "sagājusi ragos" ar savu, kā pati teica, tuvāko draudzeni Zlatu :) Nezinu, kāds bija iemesls, bet teicās, ka lielā draudzība ir beigusies. Pēcāk, kad Zlata parādījās Rīgā, apliecināja, ka draudzība ir cauri un, ņemot vērā, ka abas mājo V22, uz Rīgu braucot pamīšus, lai nesatiktos :) Varbūt tagad "kara cirvji" ir norakti.

Teksts par Krieviju gan bija lieks un nevajadzīgs ar kautkādu muļķīgu uzsvaru. 

Neaizmirsti, ka Ukrainietes jau principā ir tās pašas Krievietes. Komunikācija un process arī krieviski, vai arī Tu speciāli mācies ukrainiski ? 

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts

Tad nu arī es apmeklēju šo darboni. Kautkā pārāk bieži jau pa maukām sāku staigāt, bet nu labi. 

Tad nu sākās mans stāsts ar to, ka mans favorīts Anastasija bija brīvdienā, bet spiediens biksēs darīja savu un izlēmu doties pie šīs dāmas. 3x zvanīju un necēla, aizsūtīju sms un pēc 1h saņēmu atbildi, ka būs brīva pēc 1h. Man tas derēja, respektīvi 12:15. Okey, adresi zinu un dodos uz turieni. Tā kā esmu punktuāls tad tieši 12:15 esmu klāt un dodu viņai ziņu uz ko saņēmu atbildi pēc 40 min, respektīvi 12:55, kad es jau nolēmu doties prom, bet tā kā viņa man uzreiz uzzvanīja un atvainojās nolēmu palikt. Tad nu dodos augšā, nogaidu vēl pie durvīm kādas 3min un man atver durvis šī te dāma, apakšveļā un caurspīdīgā halātā. Dodos iekšā, piedāvā dušu ko arī pieņemu. Iznākot no dušas uzreiz gultā bez priekšpēles, apguļos, šī uzreiz pie locekļa, aplaiza nedaudz, uzmauc gumijnieku, 2 reizes paņem mutē un kāpj virsū. Tad nu 3 minūtes virsū pelēkā, pēc tam 3 minūtes misionārs līdz viss, gatavs. Pēc kā seko pāris vārdi un viņai iezvanās telefons kuru viņa paceļ un jau norunā tikšanos ar nākošo klientu. Es, nu okey, duša un prom. 

Tad nu rezumē. 

Dzīvoklis - 8,  bija neaudz nekārtība. 

Labierīcības - 6, slapja grīda, stringi žāvējas, dūšā tiko kāds bijis, jo viss slapjs, vienīgais labums sauss dvielis. 

Minets - 5 nu neiešu spriest, nekā diži nebija, es nepaliku apmierināts. 

Sekss - 8 nu te labi, kompresija itkā ir, sten pie dziļākiem grūdieniem, patīk izteikt dažus neķītrus vārdus. 

Attieksme - 5 jo kavējās un vēl tas telefons.

Izskats - 9 nu te nav ko pienemt vai atņemt. Pilnīgas lūpas, skaistas krūtis, slaids augums, viss smuki. 

Tēriņi - 6 sarkanie par 30 minūtēm vai precīzāk par 20 minūtēm 

Vai iešu vēl? Ļoti šaubos, ja nu vienīgi ātri izšaut. 

Screenshot_20220726-131652_Chrome.jpg

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.