Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Соломия, 22 (Kristina, 20, 21), 28305395, (25591981; 26247285; 26166889; 28794966 )
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 18. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 18. februāris - Iemesls nav norādīts
1 minute ago, Voblačs said:

Sapisos ..no šejienes izzīdu ka ķungu iela,  tur arī biju 8 min pirms tikšanās  bet bija aiz Galeria Centrs ,Teātra ... dabūju fiksi skriet ...pa to sūda laiku ...(un atrast bij viegli kods un trepes).

Krievu valoda man sūdīga izrunā (laigan viņa teica ka tas akcents sexīgs)un lasīt nemāku.

istenībā man te tagad nav nevienam jaatskaitās  !!!👊

 

Link to post
11 hours ago, Martin Major said:

Paldies, par jauko atsauksmi, viss ir tieši tā kā raksti...

Meičas attieksme pret Tevi ir Tavas attieksmes spogulis, un kā savulaik teica Agents87: "izturaties ar cieņu un pieklājību, tad viņa būs perfekta."...

Tikai 2 neatbilstības: 1) nu neatrodas viņa Kungu ielā šoreiz, Vecrīgā gan, bet ne Kungu, (Kungu ielā bija pagājušoreiz- dec., bet vēl pirms tam pirmoreiz- Kr.Barona) , 2) divus postus iepriekš raksti, ka krievu val.Tev "stipri sūdīga", tik ar google tranlate, ka baidies meiču neatrast, nolohoties, biedriem pat palīdzību lūdz (ielu, durvju krāsu, utt.), bet te pēkšņi, ka īstenībā labi runā RU...hmm..

Sapisos ..no šejienes izzīdu ka ķungu iela,  tur arī biju 8 min pirms tikšanās  bet bija aiz Galeria Centrs ,Teātra ... dabūju fiksi skriet ...pa to sūda laiku ...(un atrast bij viegli kods un trepes).

Krievu valoda man sūdīga izrunā (laigan viņa teica ka tas akcents sexīgs)un lasīt nemāku.

istenībā man te tagad nav nevienam jaatskaitās  !!!👊

Link to post

Biju vakar ciemos , nu ko lai saka .... skaisti apartamenti Kungu ielā ( salīdzinot ar V22) .Sagaidīja skaistā veļā ... kad novilku jaku apķēra iedeva buču - teica ka izskatos nosalis - kā arī bija ..... Tālāk nauda uz plauktiņa un dušā iekšā .Pēc dušas glāsti un pamaigošanās ,tad aicināja gultā ...tad paskūpstīja mani , slidināja krūtis gar krānu,minets (varēja dziļāk)  .....tad gumija ar mutes palīdzību virsū nedaudz padarbojās un prasīja kā vēlos - teicu misionārs .Spraužot iekšā  biju uzmanīgs( jo meitene smalciņa ) uzjautāju vai nesāp un ir ērti , par ko saņēmu čuksienu ausī " ti očeņ milij" ....Tad jātniece , dogijs finišs.Dāma visu sakopa apgūlās blakus piespiedās - viegli abpusēji glāsti .Viņai ir fantastiska āda , mati - smaržoja perfekti .Tas augumiņš ... mazie smukie pupiņi un super dupsis . Parunājām ( istenībā labi runāju RU ) .Viņa māk uzturēt sarunu , ir forši parunāt.Prasīja cik man gadu kad pateicu ka drīz 40 , bija uz pauzes -izteica komplimentu par manu augumu ,teicu ka sportoju .Arī viņa ejo turpat blakus Galerijā .Tad nu dāma sāka lēnām skūpstīties ( ko nebiju ne prasījis ne maksājis ) .Un tad jau otrs aplis ...abas reizes sanāca tāda lēna maiga  pamilēšanās ko arī gribēju jo meičuks ļoti mīlīgs attieksmē, smalka ...nav no tām klapējamajām karbonādēm.Procesā patīkami elsoja ...likās ka kulminēja jo drebēja un jutu kā savelkas un atlaižas vagīnas muskuļi . Pie 50 minūtes bija modinātājs .Bez steigas viss ... duša , smaids , apskāviens buča un prom.

Par visu dodu 9/10 

Tā seja ir tāda ne skaista ne neskaista = savdabīga.

Link to post

Rīt sarunāju ar (google translate) palīdzību randiņu. Rakstīja ka atrodas Vecrīgā ... tālākus norādījumus dos kad būšu klāt... negribu lohoties ( jo mana krivvaloda stipri sūdīga ) varbūt kāds var palīdzet ar norādēm- iela , durvju krāsa utt varbūt grūti attast ? Paldies 

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts

Vakar biju piebraucis ...Barona onkuls sarunāja uz H.Ar bolt skuteri( kādi 400 grami visīša bija asinīs) pebraucu laicīgi ,garām pekēkajai mājai ap stūri. Tuvojos kāpņu telpai ,skatos kautkāda žube( tā tīri neko ) pīpe. Zvanu ...un šamējai sāk skanēt ,neko saskatījāmies ,sasmaidījāmies.Drusku parunājām ( bija ļoti grūti jo kr valoda man f līmenī) .Neko gājām augša.Dibens no aizmugures smuks .Iegājām iekšā ,pats tiecu ka iešu dušā ,jo biju nosalis gribējās sasildīties.Komunikācija ļoti viegla no meitenes puses,daudz smaida,un viņai ir ļoti interesanti Goofija ,vai ScoobyDoo smiekliņi.Iznācu no dušas dāma jau gaidīja atsēdusies uz gultas - mugurā īss topiņš ,zeķturi ,zeķes un skolnieču svārciņi .Kopskats woww !!! .Izteica komplimentus par manu augumu ,prasīja cik daudz sportoju.Teicu ka patīk nūjot 😃.Sāka skūpstīt mani un tā pa vēderu uz leju ...apkārt krānam....Tālāk iegrūda mani gultā tad mutiskais ,no lēna līdz ļori ātram..ok varēja bik dziļāk .Teicu ka sākam ar jātnieci,man ja godīgi gribējās sākumā tādu maigo pamīlēšanās variantu .Standarta 3 pozas un doggijā šāviens.Es dušā noskalot.Nācu arā kafija bija uztaisīta,piedāvāja arī vīnu ,papļāpājām par dzīvi .Ejam uz iztabu dāma noģērbās kaila ...  un fak davai 69.... ( nevajadzēja piekrist, 3x zobus mazgāju un par to ir besis)nu smuks tur dāmai viss ,garšoja pēc ziepem.Tālak atkal jātniece...nu tādu ātrumu dāma prot attīstīt šajā pozā ,tā gulta tā čikstēja.Bija paskaļa un likās ka viņa drāž mani iespējams ka kulminēja ,jo elsa un tad cieši piespiedās.Tad atkal 3pozas un aidā.Uz atvadām apskāviens ,buča un es viņai buču uz krūšu galiņa 😁.Vērtējums ... nu esmu bijis pie Lunas,Zlatas ,vel Yljas vai kā tur viņu...Bet šī bija pati foršākā.Nezinu viņai ir kautkāda sexuāla enerģija...nez.Nenožēloju ne centu no iztērētā.Teica ka drīz braukšot prom un atpakaļ tik pavasarī.

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts

Biju.Viss ok ,attieksme ,izskats ,pupeļi gan drusku velk uz raķetēm un riepiņa ,bet piekritīšu viņa ir sexīga . Pirms dušas palūdza naudu ,pecāk sagaidīja zeķēs un veļā .Neliela dejas imitēšana un tad jau uz zoba,laizīja stobru ,olas un nemanāmi jau gals bij mutē bez gumujas ,fak!!!!( vajadzēja raut arā )  . Tad standarta pozas un finišh.Duša ,kafija ,saruna ...un masāža - salīdzinoši ļoti laba ,lēna pārdomāta un vidēji stingra .Tad sevis aiztikšana un atkal pie gala - šoreiz daudz siekalu un krāns jau dziļāk ,ar otru pirkstu bakstījās pa manu šokoladņiku .Pa laikam "sūca no gala " un starplaikos lūdza "pakormi menjā" .Norija .

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.