Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Юлия 28704888
Ierakstīts
On 3/17/2023 at 1:21 PM, Rimtais said:

 

Es te(xtra.lv) nemitīgi cīnos ar savu egoismu. Nu negribas ar labu sievieti dalīties. Bet tā kā pats vēlos no šī portāla labumu gūtu citu vīru komentārus lasot, tad nu sakostiem zobiem un greizu sirdi rakstu šo atsauksmi par lielisko meiteni Jūliju.

Esmu bijis pie Jūlijas vairākkārt. Jūlija ir gudra, skaista un eleganta. Nezinu kā tas viņai izdodas- bet sajūtas ir kā pie mīļākās, pie tam pie tādas, kurai tu esi vienīgais(protams tā ir spēle, bet varen patīkama spēle).Jūlija katrreiz ir dažāda, bet nekad nogurusi, steidzīga vai garlaicīga. Jūlija ir izglītota (var runāt gan par speķi, gan adīšanu, gan digitālajiem rīkiem, programmēšanas valodām, politiku un dažādiem seksa veidiem un pozām)

Un ar katru tikšanās reizi viņa kļūst vēl skaistāka.

Sekss ar viņu ir spilgts un radošs.

Bet nekas nav ideāls, tā kā esmu ļoti objektīvs un aprakstīšu arī trūkumus.

Viņai ir viens varen liels trūkums-proti-viņa pieņem arī citus ļaudis (ne tikai mani)😄

Tagad vērtējumi (kā jau foruma noteikumos prasīts)

Vērtējumi:

Dzīvoklis:10

Labierīcības:10

Attieksme:10

Izskats:10

Minets:10

Sex:10 (ja būtu paredzēti plus punkti, tad visi 100%)

Jā!!!...-un bidlām, un HomoSovetikus ieeja aizliegta!!!

Galvenais ka laiciigi

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts
On 11/18/2020 at 11:07 PM, MDMA said:

Atskats par tikšanos :

Sarunāju tikšanos caur whatsapp ar nelielu google translate palīdzību, sarunāt vienkārši bez liekiem jautājumiem, cena un kas ietilps piedāvājumā bez jautāšanas tiek atsūtīts.

Ierados norunātajā vietā (Lāčplēša ielas sākums) un pēc tā ka garām ejošās tantes sūdzās par to ka mūzika cauru dienu un nakti skan un ka atkal joberi sabraukuši sapratu ka esmu pareizajā vietā, uzkāpu līdz dzīvoklim un tur, plašā, tīrā, glītā dzīvoklī mani sagaidīja tieši tas ko gribēju : glīta Ukraiņu MILF'a ģērbusies garā greznā kleitā (bez maz vai kā bordeļos no vesterniem), izgāju no dušas un kleita jau bija pazudusi, tās vietā glīta apakšveļa, figūra laba, ir maziņš puncītis (kā redzams pašā pirmajā postā), bet tas kopējo skatu īpaši nebojā, krūtis smukas, tvirtas, dupsis tāds pats. Bet labākais visā tā neķītri rotaļīgā attieksme un dabīgais seksapīls. Tikām līdz gultai un te mans ķermenis izlēma mani brutāli appist, vēl nesasniedzis 30 gadus atklāju to ka var vienkārši atteikties strādāt, pie velna ir stāvējis priekš visādiem nīlzirgiem un krokodīliem, bet te nekā. Ar mokām 2x tika izšauts un duša, tās laikā apdomāju dzīvi un sapratu ka zemapziņa man cenšās kaut ko pateikt, vai nu to ka tas kas dvēselei trūkst nav atrodams bordeļos un zem fejiņu svārkiem vai to ka vajadzētu pārstāt maukt steroīdus.

Vai esi bishk MDMA paarlietojis :D 

Link to post
Olivia (32) 28843452
Ierakstīts
1 hour ago, aspirin777 said:

Kto u nej bil v poslednij raz? Etot nomer kotorij v objalvenie ne rabocij. Podelitesj kontaktami

Ее уже почти год как нету. Следи за обьявлениями на сайтах, как вернется, ты полюбому ее там увидешь ))

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.