Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anna 25391062 ( 22348237 )
Ierakstīts

Sveiki!

Biju aizgājis šovakar pie šīs dāmas. Jāsaka, ka burvīgs apmeklējums, nenožēlou nevienu centu, ko samaksāju. Nopirku arī nelielu prezentiņu pa ceļam, šampi, torti un nelielu vibratoru. Par to pateica lielu paldies. Kopā iedzērām šampi. Atļāva uztaisīt kunilingu, pēc tam sūkāja bet es viņu no aizmugures darbinājju viņu ar sevis nopirkto vibratoru. Pēc tam pats drāzu no aizmugures. Pretī liels spogulis, dāma tik seksīga, tā uzbudinājos, ka diemžēl ilgi neizturēju. Ņēmu uz pusstundu. Pastāstīju par šo saitu. Viņa atbildēja, ka atceras posta autoru, bet par viņa teikto, ka ieliks atsauksmi šī bijja domājjusi, ka viņš joko. Iesaku! Ejiet un nenožēlosiet. Starp citu pateica, ka ļoti patīk latviešu vīrieši. Tikai lūgums neapbižot meitēnu.

Lolita (27) 20499735
Ierakstīts

Labs vakars cīņubiedriem!

Šodien nebija ko darīt, ņēmu un aizgāu pie šīs dāmas. Ņēmu uz stundu par sotaku. Pieņem Vagonu ielā.  Gara auguma ar lielām krūtīm un feinu dirsu. Tik seja na ļubiķeļa. Vismaz es pēc sejas īsto vecumu noteikt nespēju. Cenā ietilpa divi šāvieni. Ļoti patīk misionāra poza. Tā, kā sen nebijju nevienu drāzis tad šeit ieguldīju visu savu enerģiju. Pēc tam smējās un teica, ka esmu kā mašīna. Ar viņu var arī labi papļāpāt. Vai iešu vēlreiz, nezinu.

Bez nosaukuma.jpg

Evita 31 26963787
Ierakstīts

Sveiciens cīņubiedriem!

Šodien pēc parādes ievajadzējās nopisties un puhā uzraku šīs dāmas sludinājumu. Pieņem slavenajā 13 janvāra ielas namā. Ņēmu uz pusstundu + anālais.  Sanāca 130 kopā. Atverot durvis secināju, ka vecumam klāt ir 10 gadi. 31 viņai nav. Augums kaut kur ap 170, bet liekā svara nav.  Figūra atbilst tam, kas redzams sludinājumā. Komunikācijā mazliet bikla. Vispirms dušā  un tad sākām procesu. Labs minets, tad dogijs pežā un tad dibenā no aizmugures. Jāsecina, ka process bija labs un patīkams. Tas ka dod pakaļā ir šīs dāmas lielākais pluss. Pulkstenī neskatījās. Tiem kuriem interesē MILF tipa sievietes iesaku. Rīgā būs nedēļu. Pats arī aizskriešu.

1.jpg

Alisa / Kira 29593014 25392970
Ierakstīts
On 21.07.2022. at 23:17, Derek teica:

Vakar biju! Paņēmu uz 30min par 6zilajiem. Patīkami pārsteidza, jo pirmoreiz bija 3some ar 2ām meičām. Bildēs protams nedaudz labākas kā dzīvē, krūtis abām mazas, bet attieksme patīkama. Procesa laikā izlietoju 3gumijas, jo kad pārslēdzas pie otras tad jāmaina. Kamēr stumda vienu, tikmēr kkas jādara ar otru - tāpēc pluss ka ar abām varēja bučoties ;D

Lesbi show nav?

Viktorija 23 +371 261 55 4**
Ierakstīts

Sveiciens visiem!

Tikko biju pie šīs darbones.Bija aizņemta diena un ar priekšniecības rīkojumu pienācās sabraukāt uz Ventspili. Vakarā kad atgriezos Rīgā gribējās atslābināties. Atradu šīs darbones sludinājumu. Par pusstundu paņēma 60 eiro + kunilings un minets bez preža. Sanāca sotaks. Domājiet ko gribat par mani man vienalga. Domāju aiziešu atpūtīšos kā cilvēks. Noberzos kārtīgi pēc ceļa, iztīrīju zobus, sasmaržojos lai nevilktu pēc cigaretēm un devos ceļā. Pieņēma 13 janvāra ielā blakus avalona. Katrai tādu lokāciju. Dzīvoklis ar labs. Pa ceļam nopirku nelielu dāvaniņu. Šampi un ieskrēju Galerija centra sexy style nopirku vibratoru par 30 eiro. Vecumam +- atbilst, bet attieksme briesmīga, augstprātīga. Kad iznācu no dušas sāka nervozēt vai esmu pietiekami labi noslaucījis muguru jo būs mitrs palags uz gultas. Normāla vecene būtu ielējusi šampi un būtu kopā ierāvuši tā tas vienmēr bija iepriekš un normāla mauka būtu pārbaudījusi to vibratoru. Uz rokas uzstādīja pulksteni ar taimeri laika atskaitei, kas jau raisīja nepatīkamas izjūtas. Minets bija labs un pēc tam pišuks no aizmugures. Diemžēl biju tā pārguris ka nesanāca beigt. Šī gan žēlojās ka jau paspēja beigt un ir nogurusi Piedāvāju ar roku uz pupiem. Sākumā izbolīja acis bet piekrita. Pārdzīvoja lai tik nebeidzu uz palaga vai uz sejas. Tad kad izšāvu vajadzēja redzēt, kā viņa no gultas bizoja uz dušu mazgāties. Domāju, ka noskrietu Useinu Boltu labākajos gados.  Pēc tam aši pārklāja palagu gultā. Stāstīja, ka darbojas šādi jau pusotru gadu. Kaut gan normālas maukas ļauj izšaut uz pupiem un vēlāk pašas tos vēl iezieš ar spermu. Pašam gribējās ātrāk prom. Kamēr atnācu līdz Āgenskalna tirguma kur dzīvoju aiz dusmām paspēju izsmēķēt 7 cigaretes. Tagad gribas piedzerties, ko ari darīšu. Neiešu pats un neiesaku citiem. Ietaupīsiet laiku un naudu. PIZDU ŠITO PEŽU

2.jpg

1.jpg

Alina
Ierakstīts

Sveiciens ciņubiedriem drāzēju frontē. Vakar vakarā radās vajadzība pautus izšaut. Puhā atradu šo beibi. Pielikumā ir gan sludinājums gan tas, ko viņa man uzrakstīja. Pēc teksta izlasīšanas galīgi pārgāja vēlme pisties. Prasa priekšapmaksu uz bankas kontu un pišas bez preža. Varbūt kāds drosminieks tomēr ir šo notestējis un es lieki baidos?

2.jpg

1.jpg

Čau visiem!

Ir atpakaļ, pieņem Vecrīgā slavenajos Kungu ielas apartamentos. Nebija ko darīt ņēmu aizkātoju. Biju uz stundu, samaksāju 120 , ņēmu dopu, kunilingu. Tāda pati, kā bildēs, liekā svara nav. Atvēra durvis seksīgā apakšveļā. Meičuks foršs pēc dabas, laipna smaidīga. Uztaisīja labu minetu, tad es viņai kunilingu. Pišanās laikā ir aktīva, vispirms jātniece, tad dogijs un beigās misionārs. Cenai atbilst. Prasīja vai nezinu kādu, kas viņu šeit oficiāli darbā paņemtu. Grib dabūt uzturēšanās atļauju. Pateica, ka ne man ne tam cilvēkam parādā nepaliks. Paši saprotat kādā veidā. Pulkstenī neskatījās, aiztikt varēja visu. Redzas ka no seksa gūst baudu, patīk. Vienīgais no kā jāuzmanās ir slidenā grida dušā. Pirms iešanas prom iegāju vēlreiz un vienā brīdī negaidīti paliku uz dirsas. Pamatīgi sasitu, tagad iet grūti. Bet visādi citādi bija nice. Iesaku

POLINOCKA, Polinka (26) 267359**
Ierakstīts
pirms 14 stundām, Agent87 teica:

Vakar ar vēlreiz biju aizlaidis pie Poļinkas, pievienošos pēdējo biedru comentiem, ka joprojām viss līmenī 😉!!padzērām kafiju, papļāpājām, teica ka 7. vai 9.tajā laidīs prom. Parunājām par konveijera tēmu, tās ir pilnīgas muļķības, vienkārši viņa bieži velta laiku sev, tādēļ viņai ir savas djelas darāmas, taka nevajag uzreiz domāt ka konveijers. Jābūt ķertai, lai tādu apkalpošanu saglabātu visu laiku līmenī, ja ņemtu visus nepārtraukti, bet viņa neizskatās ar "putniem", plus ja būtu konveijers tad noteikti būtu viss steigā, tādēļ secinat paši....🤷‍♂️

Noteikti gaidīšu viņu atgriežamies 😉

Man viņa stāstīja to pašu, par to ka velta laiku sev. Diemžēl problēma ir tā ka ne visiem ir dots to saprast.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.