Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anna 25391062 ( 22348237 )
Ierakstīts

Sveiki!

Biju aizgājis šovakar pie šīs dāmas. Jāsaka, ka burvīgs apmeklējums, nenožēlou nevienu centu, ko samaksāju. Nopirku arī nelielu prezentiņu pa ceļam, šampi, torti un nelielu vibratoru. Par to pateica lielu paldies. Kopā iedzērām šampi. Atļāva uztaisīt kunilingu, pēc tam sūkāja bet es viņu no aizmugures darbinājju viņu ar sevis nopirkto vibratoru. Pēc tam pats drāzu no aizmugures. Pretī liels spogulis, dāma tik seksīga, tā uzbudinājos, ka diemžēl ilgi neizturēju. Ņēmu uz pusstundu. Pastāstīju par šo saitu. Viņa atbildēja, ka atceras posta autoru, bet par viņa teikto, ka ieliks atsauksmi šī bijja domājjusi, ka viņš joko. Iesaku! Ejiet un nenožēlosiet. Starp citu pateica, ka ļoti patīk latviešu vīrieši. Tikai lūgums neapbižot meitēnu.

Link to post
Lolita (27) 20499735
Ierakstīts

Labs vakars cīņubiedriem!

Šodien nebija ko darīt, ņēmu un aizgāu pie šīs dāmas. Ņēmu uz stundu par sotaku. Pieņem Vagonu ielā.  Gara auguma ar lielām krūtīm un feinu dirsu. Tik seja na ļubiķeļa. Vismaz es pēc sejas īsto vecumu noteikt nespēju. Cenā ietilpa divi šāvieni. Ļoti patīk misionāra poza. Tā, kā sen nebijju nevienu drāzis tad šeit ieguldīju visu savu enerģiju. Pēc tam smējās un teica, ka esmu kā mašīna. Ar viņu var arī labi papļāpāt. Vai iešu vēlreiz, nezinu.

Bez nosaukuma.jpg

Link to post

Čau visiem!

Ir atpakaļ, pieņem Vecrīgā slavenajos Kungu ielas apartamentos. Nebija ko darīt ņēmu aizkātoju. Biju uz stundu, samaksāju 120 , ņēmu dopu, kunilingu. Tāda pati, kā bildēs, liekā svara nav. Atvēra durvis seksīgā apakšveļā. Meičuks foršs pēc dabas, laipna smaidīga. Uztaisīja labu minetu, tad es viņai kunilingu. Pišanās laikā ir aktīva, vispirms jātniece, tad dogijs un beigās misionārs. Cenai atbilst. Prasīja vai nezinu kādu, kas viņu šeit oficiāli darbā paņemtu. Grib dabūt uzturēšanās atļauju. Pateica, ka ne man ne tam cilvēkam parādā nepaliks. Paši saprotat kādā veidā. Pulkstenī neskatījās, aiztikt varēja visu. Redzas ka no seksa gūst baudu, patīk. Vienīgais no kā jāuzmanās ir slidenā grida dušā. Pirms iešanas prom iegāju vēlreiz un vienā brīdī negaidīti paliku uz dirsas. Pamatīgi sasitu, tagad iet grūti. Bet visādi citādi bija nice. Iesaku

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.