Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Даша (28) 257142**
Ierakstīts

Pāris dienas atpakaļ biju un tikai tāpēc, ka vienīgā meitene atsaucās ko tajā vakarā uzrunāju.

Iespējams, dažās lietās ieviesīšu skaidrību. Duša maza un piepipēta, un nejau Dasha tur pīpē, bet gan pa ventilāciju nāk iekšā smaciņš. Pirms gultas dušā varēja nedaudz just, bet pēc tam smirdēja pa riktīgo. (Dlja asobo tupih - nē, negājām uz tup tūzi zilīt :D )

Meitenei super jauka dvēsele un procesu arī pati izbauda un pietiek dabīgā slapjuma. Beidza pirms manis, pulkstenī neskatījās un turpināja par mani parūpēties. Tikai gandrīz pārmīzu jēgu, kad sāka strādāt automātiskais gaisa atsvaidzinātājs, jo skaņa 1:1 kā viestnīcās digitālās durju slēdzenes. Bet nu uz humoru izgājām, ka nāk trešais dalībnieks un pitons atkal bija gatavs dienesta pienākumiem :D

Istabā nebija gaišs kā pie paradīzes vārtien, bet nekādas pumpas uz muguras nemanīju, varbūt kādi rētu nospiedumi bija, bet nu absolūti netraucēja. 

Gaumes lieta, bet dupsis bomba, seja tiešām glīta un krūtis.. nu kā jau te minēja. Boob job nesaņemsi, bet ja gribās ir ko paspaidīt. 

Attieksme kopā ar procesu manai gaumei bija super. Nav mana top 1 dāma, bet noteikti atgriezīšos.

Link to post

Beidzot saņēmos atstāt savu zīmogu.

Dzivē meitene izskatās labāk kā attēlos, bet modele nav. BET meitene kopumā ir skaista, vismaz mani ar savu šarmu paņēma. Par rupjo balsi... man likās ok 🤷‍♂️

Meitenei patīk ķircināt ar mutisko ... un kā vēl! Protams labā ziņā - sadusmojos un nometu viņu uz muguras tālākajām darbībām un bija sajūta, ka viņai tas patika. Kopumā viņa ir dominants gultā, bet patīk kad sagrāb ciešāk. :)

Procesā viņa uzbudinās, it īpaši kad sāc skūpstīt viņas ķermeni. Sarunā pirms vizītes apgalvoja, ka skūpstīšanās nav opcija, bet laikam davedu līdz tam, kad pati sāka skūpstīties. 

Modeļu meklētāji ņemiet vērā, ka nav žurnāla vāku modeļu smaids (zobi)

To ka smēķētāja man kā pašam tādam netraucēja. 

Mutiskais man ļoti patika. Ļoti aktīva ar maigu zobu pieskārienu, bet ja jāvērtē tad 7/10, bet tadēļ ka manā dzivē ir bijušas meitenes, kurām šis process laikam bija hobijs :D

Klasiskais man ne pārāk ar to, ka bija pārāk cieša! Bet nelieto lubrikantus, tikai dabīgo ;)

Nepārprotiet tikai, process labs, bet katram savs... man patik, kad ir biš brīvāks un var ar spēku grūst. Varbūt viņai tas patiktu, bet ātri beidzu.

Es noteikti atgriezīšos pie šīs meitenes vien attieksmes dēļ.

Mana top 2 😇

Ja kādam ko izsaka... mana top 1 ir viestrādniece Mira, par kuru bija komentāri "kaut kāda ēde kājstarpē" utt. Uhh... kas tur bija par klikšķi katru reizi 😏😏

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.