Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Майя (35) 262422**
Ierakstīts

Te jāsaka ka viss ir ļoti skaisti. Sarunājām visu vienkārši un ātri, piebraucu, atsūtīja vārtu un durvju kodu, pie durvīm satiku viņas kaimiņus kas skatījās uz mani ar "shit eating grin" un biju klāt. Durvis man atvēra simpātiska sieviete vidējos līdz vēlajos 30tos, ar ļoti skaistu figūru, tik tieva un muskuļota kā bija agrāk viņa vairs nav, figūra ir palikusi vairāk tāda "sievišķīga", bet tas ka viņai ir laba muskuļu masa joprojām ir acīmredzami un izskatās vienkārši skaisti. Pietiekami lielas (ne īsti b cup, ne īsti c cup), tvirtas un glītas krūtis. Par dzīvokli un dušu pretenziju nav. Šajā visā labākais ir tas kā viņa uzvedās, sajūta bija kā to visu darīt ar ļoti mīlošu un jauku tanti, izmasēts, sabučots, apskauts, apčubināts un saglaudīts (kas priekš cilvēka kuram nevardarbīga fiziska kontakta ar cilvēkiem ir ļoti maz jutās tik pat labi kā pats dzimumakts). Tad pie lietu darīšanas, BJ ļoti labs, pastāv iespēja to darīt bez gumijas, ko izmantoju, prasmīgi un nedaudz vardarbīgi. Par savu performanci palagos šoreiz viennozīmīgi nevaru lielīties, tur lejā viss bija tik stingrs ka spēju izvilkt veselas 3 minūtes... divos piegājienos. Pēc otrās reizes, devos uz dušu, kurā galvā ienāca baisa doma "Savos gandrīz 30 gados tu šodien pirmo reizi dzīvē juties mīlēts un tādos apstākļos", papildinājis savus iemeslus pusmūža krīzei, devos atvadīties un prom. Izgājis apskatījos pulkstenī un sapratu ka ir pagājušas nepilnas 40min, pats sevi apkāsu, varēju tikt pie vēl viena BJ vai ietaupīt 50€.

Link to post
Даша (28) 257142**
Ierakstīts

Pirms kāda laika biju ciemos, pateicoties tam ka bolts ieradās daudz ātrāk kā gaidīts biju norādītajā adresē 20min agrāk kā plānots, nolēmu ka pagaidīšu 15min un tad rakstīšu, stāvu, pīpēju, no kāpņu telpas iznāk jauns čalis ar slapjiem matiem, smaidīdams kā pajolis, saskatamies, es uzsmaidu ar savu labāko ''shit eating grin'' un pamāju, viņš pasmaida, nokar galvu un raitā solī dodās prom, domāju ka satiku iepriekšējo viesi.

Sazvanījos, noskaidroju durvju kodu un devos līdz durvīm, mazs, tīrs un glīts dzīvoklītis, gulta diezgan liela un ērta, vienīgais mīnuss tas ka duša šaura un kāds tikko bija kārtīgi aizlējis.

Bildes viņas un tapušas tajā pašā dzīvoklī, gan nedaudz apstrādātas, bet nav kā dažai pašmāju fejai, ka dzīvē ir aplauziens. Augumā +/- 170cm un +/-70kg (rupjš minējums), ir nedaudz puncītis, bet ne tāds lai tas īpaši skatu bojātu, dupsis liels, bet nav tik formīgs un muskuļots kā bildēs, bet par spīti tam foršs, krūtis gan galīgi mazas (uz aci b cup), kas uz viņas figūru proporcionāli izskatās ļoti mazas. Tipiska Baltkrievu sievietes seja, ar pelēkām acīm, palielu degumu, skaistu smaidu, kopumā diezgan glīta, vecums atbilstoši sludinājumā norādītajam.

Runā Krieviski un labi saprot Angliski, uzvedībā draudzīga un patīkama, nav šaurākais caurums ko savā dzīvē esmu redzējis, bet gultas priekus māk pietiekami labā līmenī, acu kontakta nav, un par masieri tik drīz nekļūs. Tikšanās laikā bez apstājas zvanīja telefons, teicu lai paceļ, nākošo ''randiņu'' sarunāja uz mirkli kad tikko būšu izgājis pa durvīm, izrietoši konveijers tur ir riktīgs, bet uzvedība par to neliecināja un nekur mani nesteidzināja. Kopumā pieredze diezgan laba, pēc aiziešanas nebija sajūta ka esmu lieki izniekojis naudu.

 

Link to post
Zlata (30) 25322901 ( Эля , Sweet Girl )
Ierakstīts

Atskats par tikšanos :

Sarunāju tikšanos caur whatsapp ar nelielu google translate palīdzību, sarunāt vienkārši bez liekiem jautājumiem, cena un kas ietilps piedāvājumā bez jautāšanas tiek atsūtīts.

Ierados norunātajā vietā (Lāčplēša ielas sākums) un pēc tā ka garām ejošās tantes sūdzās par to ka mūzika cauru dienu un nakti skan un ka atkal joberi sabraukuši sapratu ka esmu pareizajā vietā, uzkāpu līdz dzīvoklim un tur, plašā, tīrā, glītā dzīvoklī mani sagaidīja tieši tas ko gribēju : glīta Ukraiņu MILF'a ģērbusies garā greznā kleitā (bez maz vai kā bordeļos no vesterniem), izgāju no dušas un kleita jau bija pazudusi, tās vietā glīta apakšveļa, figūra laba, ir maziņš puncītis (kā redzams pašā pirmajā postā), bet tas kopējo skatu īpaši nebojā, krūtis smukas, tvirtas, dupsis tāds pats. Bet labākais visā tā neķītri rotaļīgā attieksme un dabīgais seksapīls. Tikām līdz gultai un te mans ķermenis izlēma mani brutāli appist, vēl nesasniedzis 30 gadus atklāju to ka var vienkārši atteikties strādāt, pie velna ir stāvējis priekš visādiem nīlzirgiem un krokodīliem, bet te nekā. Ar mokām 2x tika izšauts un duša, tās laikā apdomāju dzīvi un sapratu ka zemapziņa man cenšās kaut ko pateikt, vai nu to ka tas kas dvēselei trūkst nav atrodams bordeļos un zem fejiņu svārkiem vai to ka vajadzētu pārstāt maukt steroīdus.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.