Apmēram stādos priekšā kāda varētu tur klientūra būt Un ko tur uz vietas sagaidīt maybe meiča domāja, ka vairāk zelta klientu piesaistīs ar šādu piedāvājumu.
Nē,tas nav saistīts ar zelta klientiem,bet,gan ar tīro papildus ienākumu pašai meitenei apejot 50% atdošanu sutenierim,jārada ir,bet lielākajai daļai noteikti ir,
Biju ieplānojis nedēļas nogalē apciemot meiču.Taču norunātajā laikā uz sms un zvaniem neatbildēja.
Dusmīgs aizbraucu nodomājot- uzmetiens. Pēc stundām 4 meiča atsūtīja sms un atzvanīja whatsupā.
Esot bijuši "ciemiņi" divas policijas (pašvaldības- zaļajās vestēs un valsts) ntie darbinieki.
Kaut ko blefojuši par sodiem, ko tūlīt uzlikšot (visiem tak zināms, ka sodus no 01.07.20.dēļ LAPK atcelšanas, par prostitūcijas noteikumu Nr.32 pārkāpšanu, uzlikt nevar, pat ja meiča praktizētu cieši blakus baznīcai, skolai, PII, vai dotos pie klienta uz viesnīcu...)
Izbradājuši dzīvokli ar lietus laikā slapjajiem apaviem, rakājušies meičas personīgajās mantās, pētījuši mobilā tel.saturu un nav ticējuši meičai, ka "praktizē" kā "frilancere" (bez suteneriem un bez Aģentūrām).
Pēc meičas teiktā izturējušies pret viņu ne tā kā viņas iedomās/priekšstatos būtu bijis jāizturas ES dalībvalsts Latvijas policistiem, ja nekas no likumu normām netiek pārkāpts... Viss tas vilcies ilgāk par 3 stundām...
.... ar sāpošu galvu un Nervostrong tabletēm iešot gulēt un nevienu negribot redzēt... kādu laiku
Tas tā varētu būt,man arī blakus dzīvokļa begemotu vecenīte bija policijas darbiniekus izsūtījusi,taču,Es viņiem neatlavu pārkāpt dzīvokļa slieksni,parādot īres līgumu,un personu apliecinošu dokumentu,rokas nedevu, gribēja ienākt , paskatīties,taču,paludzu orderi,.. arī ar savu neizglītotību mēģināja pārliecināt,ka viņiem ir tiesības ienākt,bet tika aizsūtīti pēc ordera, neatgriezās!Meitenēm vajag sevi aizstāvēt!
devalvējošais krievu rublis izkastrēs visus latvijas politiķus,kuri te sapņo par klientu sodīšanu,jau tagad SPB ,meičas masveidā do par 1000-1500 rubli stundā,plus bezmaksas e-visa.
Rubļa kritums ir saistīts ar melnas pirmdienas naftas cenu kritumu,īslaicīgs notikums,tūlīt viss nomierināties,
Bet ir ļoti grezns dzīvoklis un tiešām tur orģijas var visās istabās ar papildus baudu izbaudīt...
(atsūti savu tel.nr. privāti vēstulē - pēc nedēļas būšu Rīgā,tad apskatīšos tavus apartamentus)
Ne, apartamenti nav mana stipra puse, man galvenais, lai ir gultā un duša, pārējais ir tikai mana meistarība, Es nejau ar dzīvoklīti peļņu naudiņu, bet ar labu, dziļu rīkli
Viņa jau pirms 2 gadiem Rīgā bija pieejama. Biju piekāpis atkal, bet nācās doties prom, jo tādu konveijera sajūtu nevēlējos baudīt. Tur viens pēc otra burtiskā nozīmē. Tikko ienācu pa durvīm, jau teica, ka pec 20 minūtēm būs nākamais, tipa maz laika. Paskatījos uz viņu un sapratu, ka šeit man vairs nav ko darīt. To dzīvokli abas ar draudzeni īrē pa 3000e
Cēzars iekarotājs ? ko tad tu iekaro mauku uz pusstundu par 70 eiro ?
Dzīvokli tur skaisti, taču, kad pazvanīju, man atbildēja, ka 70eiro diennaktī, plus drošības nauda 200
а ментам например можно еще шлюх на Vagonu iela 22 не штрафовать за то что они не задекларированы там где оказывают интим услуги , бесплатно ебаться и собирать доплату к маленькой зарплате тогда и 2000 и 3000 тысячи можно иметь!
Там же целый бордель на Vagonu iela 22 прямо щас почти вся 1-вая страница шлюх intim.lv на Vagonu iela 22 находиться!
Еще можно в каком нибудь RNP по знакомству быть оформленым и присваивать деньги на ремонт домов!По разному можно в поганой риге деньги мутить но точно не зарабатывать и не всем!
Так что хватит меня тролить! Шлюхи реально обнаглели в риге!мало того что цены завышеные так еще и пытаються выбирать клиентов !
Personigi arī Es izvēlos ar ko tikties, jo jābūt abpusējai simpātijai, nu vismaz minimalai, jo ja nē tad atstrādāt sanāks , bet izdarīt ts, lai ir labi vīrietim , būs diezgan problemātiski , bet, ja nebūs labi, tas nozīme, ka vairāk vīrietis nenāks !
+79819934776 Biedri! Visi sludinājumi ar šo Nr. ir pilnīgi garām! Uzķēros 2x trešo vairs nemēģināšu! Bildes visas zagtas un nav patiesas!!! UZMANATIES!!!
A jums tiesham neviena nedod ka jus skrienat pie vecenem kuras foto nevar paradiit?Es pat par brivu neskrienu no soc tikliem tikties kniebienam ja vecene nevar paradiit foto.
Tas maukas visu sachakaree ar foto neradishanu un savam feik bildeem,negribas nemaz tur laiku tereet.naakaas iet ciemos pie only free.
Iebraucejas izskatas vel daudzmaz labas,vietejaas gan psc.
Labak pist ir kadas no soc tikliem kuru esi pierunajis,vai vinja devusi majienu par finansiaalu palidziibu,aizbrauc,nopisies lidz bezspekam,parunajies,paguli,nomaseets utt un cena jau ar ir 100-150 euro,nekaa aizbrauc pie konveijera atver durvis kas neatbilst bildei,gaida katik atraak tu izshausies un lasiisies prom Tas profesionalas foto ko vinjas liek ir suuds,realitaate ir pavisam savadaaka.
izklausas pēc importa dāmām , pietam meitenes viņas bija 10 gadus un 15 kg atpakal , Matisa iela divas darbojas , pastāvīgi dzirdēju gaiteni , ka vīrieši bļauj, ka tas taču nav jūsu foto, utt
Ar sūtam strāda bārdains latvietis- sutenieris, šis man konkrēti piedraudēja, kad gribēju tiesi šajā adrese ilgāk īrēt dzīvoklīti !
Pilnīgs ieberziens, nez kapēc paliku, nebija citu variantu uz sitiena pieejamu, cerēju uz labāko, aplauzos konkrēti. 1h 120 eur. Bilde neatbilst, izskats galīgi, galīgi garām. Attieksme un viss pārējais arī nekam neder.
Vagonu iela 22
Сексуальная и страстная зделаю минетик и секс.Воплощу твои мечты в реальность
Ierakstīts
Nē,tas nav saistīts ar zelta klientiem,bet,gan ar tīro papildus ienākumu pašai meitenei apejot 50% atdošanu sutenierim,jārada ir,bet lielākajai daļai noteikti ir,