❗❗❗Азиатка 23 года доведет тебя до умопомрачительного оргазма, под гарантию 💯💯💯💯 ❗❗❗Делаю пары ❗❗❗ ❗❗❗Есть выезд Рига/Юрмала ❗❗❗ ❗❗❗Нахожусь в центре ❗❗❗
Varbūt kāds ir bijis un var pateikt kā bija. Rīt sarunāju tikšanos ar šo dāmu. Sludinās abos saitos. Stundā 8 zilie/ push 2 oranžie un iekļauts:
Что ты получишь 😉 🔥Горачий Секс 🔥минет без презерватива 🔥 Куни 🔥 69 🔥Фут фетишь 🔥Сексуальное нижние белье 🔥Массаж эротический
Labvakar, cīņu biedri! Neesmu ļoti aktīvs postu rakstītājs, bet pieņemiet atsauksmi:
Aleksandra
Sludinājums (no www.puh.lv):
Новенькая в Риге ❤️ На фото я! Много допов, есть анал😉 Поверь, тебе понравится 💋 Использую WhatsApp20322547
Foruma meklētājs neatrada citu tēmu kura varētu būt par šo meiteni.
Sarakstē caur Whatsapp ātri, operatīvi atsūtīja izcenojumu un piedāvājumu: 1h 6 zilie; push 3 zilie un 1 sarkanais. Iekļauts klasiskais, orālais ar gumiju, skūpsti pa ķermeni un kunilings
Ir "dopi":
Minets bez prezervatīva 1 zilais
Beigšana uz sejas 1 zilais
Beigšana mutē 1 zilais
Beigšana uz ķermeņa 1 zilais
Pirksti 1 zilais
Dziļais minets 1 zilais
Rimings klientam 1 zilais
Rimings fejai 1 sarkanais
Erotiskā masāža 1 zilais
Poza "69" 1 zilais
Anālais 1 oranžais
Foot fetish 1 zilais
Skūpsti 1 sarkanais
Kopēja duša 1 zilais
Apmeklējums:
Dāma pieņem dauddzīvoklenē centrā, Brīvības iela, netālu no Baznīcas ielas. Auto novietošana B zona. Sarunājām tikšanos 22:00. Ērti iekļūt mājā, kāpņu telpa kopta, pirmskara māja. Pieņem nelielā studijas tipa dzīvoklī. Durvis atvēra blonda, garmataina dāma, augstpapēžos, kaila, apmetusies ar caurspīdīgu drēbju gabalu. Augums ~ 165 cm. Bildes atbilst 1:1. Dotajā momentā nācis klāt kāds kilograms, bet nekas lieko nenokarājas. Krūtuis ir skaistas, lielas areolas, silikona. Vecums ~ 38 gadi. Uzpumpētas lūpas, bet pievilcīgas un patīkami skūpstīt. Dāmā smēķē, tāpēc var sajust Iqos smaržu. Neesmu eksperts, neprasīju viņas dzimšanas datumu, bet vecums virs 35, tuvu 40.
Smaidīga, nesteidzina, naudu uzreiz neprasa. Paprasīja vai palikšu uz stundu. Noliku oranžos uz galda (1h + duša + skūpsti). Iedod tīru, sausu dvieli, nav ļoti liels, bet nav miniatūras variants. Noģērbās un varēju novērtēt dāmas figūru dušā. Patiesi savai pieredzei figūra ir ļoti pievilcīga. Āda mazliet "+", bet zem tās labi attīstīta muskulatūra. Dušojoties patīkami vaid, kārtīgi izmazgā savu un manu kājstarpi, apņem un piespež sevi cieši klāt. Izkāpjot no dušas aši noslauka sevi un tad maigi, izjusti noslaucīja manu ķermeni. Aicināja uz gultu. Apguldīja uz muguras. Maigi glāsti, skūpsti un ar mēli palaizīja olas. Draugs jau sen gatavs. Uzlika mēteli un mutiskie darbi sākās.
Blowjob bija kaut kas interesants. Nebija paraistais galvas pendulum, bet gan ātras kustības uz augšu/leju kombinācijā ar mēles darbiem, kas bija patiesi patīkami un lika kulminēt man veicot apļveida kustības ar savu galvu uz riņki tā, ka mati plosījās riņķī. Ātri kulminēju un tad veica masāžu.
Dāma izmācījusies masāžu Kijevā un spēj izmasēt. Nav parastā glaudīšana, bet nav taizemiešu seanss. Patīkama pirkstu tehnika un sajūta, ka izmasē dziļākos muskuļu slāņus.
Pagulējām un sākāk otro reizi. Uzlika gumiju un mutiskie no jauna sākās. Bija ļoti patīkami un teicu, lai sēžas virsū.
Ar ceļiem neatbalstījās pret gultu, bet tupus uzsēdās virsū. Skats patiesi skaists: lielās silikona krūtis un plati pavērtās kājas un MILF uz daikta. Burvīgi. Pēc tam viņa apgūlās un es no augšas. Damā pavēra kājas špagatā. Patīkami vaid, uzmundrina, saka mīļus vārdus. Tad doggy - tas bija viņas mīļākais - pati atzina un visskaļāk vaidēja. Teica, lai drāž viņu stiprāk, jo patīkot. Figūra nav nekas super "WOW", bet patīkami pieskarties un sajust muskuļus zem mīkstas ādas. Jutu, ka nebūs otro reizi un devos uz dušu.
Dāma paziņoja, ka būs šeit tikai līdz 13.septembrim un varbūt atgriezīsies vēlāk.
Vērtējumi:
Dzīvoklis: 7/10: Ir kopts, bet kāpņu telpā bija satiksme no random ārzemnieku studentiem.
Labierīcības: 8,5/10. Duša bija tīra, grīda sausa un dvielis svaigs. Esmu bijis labākās feju dušās.
Attieksme: 10/10. Nekur nesteidzināja, ļoti smaidīga un pozitīvi orientēta dāma. Dara to, kas patīkot.
Izskats: Man kā MILF cienītājam: 9/10 (Imperatore mana TOP MILF pēc izskata)
Minets: 9/10. Ātri sanāca beigt, bet gods godam dāma centās un labi sanāk.
Sex: 9,5/10 Patīk, ka viņu enerģiski ņem priekšā. Nekautrējās no pozām un ir ļoti lunkana. Kājas prot špagatā izcelt.
Biju pie Ruslanas, bildes ir viņas, tur nav šaubu, bet tās, kuras izliek apskatei/operātors atsūta, ir pavisam cita pasaule.
Apartementi - viss ok, nav kur piekasīties, labs rajons.
Sasapu augumā maziņu bruneti, kas patiesi ir sievišķīga būtne, bet man nebija pa gaumei, vēl jo vairāk, tas, ka bildēs izskatās ievērojami labāk.
Meitene no Ukrainas, tieviņa.
Takse 1h 2 oranžie/ push 3 zilie. Es paņēmu stundu, jo ko tur, pulkstens 22 jau gandrīz un rīt uz darbu. Piemetu 1 zilo pa virsu - duša kopā. Nav nekas wow, bet Tevi nomazgā, pati sevi nomazgā, ļauj pieskarties un pati ar dibena vaigiem atstuējās pret daiktu.
Process - nepiekrītiet uz masāžu - velta glāstīšana, citas Rīgā to dara daudzas reizes labāk. Process - gumija pa virsu, mutiskie darbi un ja baigi nemētāsi pa istabu, tad ar pozām nav problēmu. Skaita laiku, tāpēc kolīdz palikušas piecas min līdz beigām duša gaida Tevi.
Vai es ietu vēl? Nē!
Vai es ietu vēl, ja tā būtu vienīgā vēlā vāverē Rīgā? Jā!
Шикарная модель хочет скрасить твой день (или ночь 😏). Живу одна в самом центре города, буду очень рада видеть тебя у себя в гостях 💦 Whatsapp и звонки: +37128759344💋 Все фото 100% мои.
Foruma meklētājs neatrada citu tēmu kura varētu būt par šo meiteni.
Bildes sludinājumā es teiktu, ka ir viņas no fotosesijas, jo sejas vaibsti ir ļoti līdzīgi, pīrsings nabā tas pats, figūra atbilst. Tās bildes, kuras sūta caur whatsapp - ir viņa pati tagad Rīgā. *Pluss ir tetovējums kreisās puses gūžas locītavas apvidū.
Saziņa no sākuma caur whatsapp. Labāk meitenei zvanīt. Takse 2 oranžie par stundu + 1 zilais, ja vēlas kuni.
Apmeklējums:
Meitene pieņem daudzdzīvokļu mājā, centrā, Barona 2X. Mājas kāpņutelpa tīra, māja nav nolaista, dzīvoklis tīrs un sakopts. Pats dzīvoklis - 1-istabas apartaments ar vannasistabu (duša). Durvis atvēra meitene, kas 1:1 kā whatsapp bildēs - gara, slaida ar brūnganiem matiem, skaistā blūzē, īsos svārkos un augstpapēžu kurpēs. Naudu pa priekšu noliku uz galda, devos uz dušu. No dušas iznākot viņa jau ir apakšveļā. Maza priekšspēle, meitenei ir ļoti skaistas, dabīgas pirmā izmēra krūtis, kas ideāli ieguļ plaukstā, dibens tvirts. Minets nav ļoti dziļš, nav par īsu - iederās tieši, lai rastos vēlme turpināt. Procesā viņai nav iebildumu pret pozām, pati no augšas atspērusies darbojas. 2 šāvieni. Meitene smaidīga, atvērta interesējas, kas šeit notiek pie mums LV. Tāds jauks GFE variants. Meitene ļoti skaista. No UA uz 2 nedēļām te. No durvīm līdz durvīm ~ 1h. Skaistule ir patiesi jauka, tāpēc esam paši jauki, cienījami izturamies, lai atbrauc vēl ciemos pie mums!
Vērtējumi:
Dzīvoklis: 8/10
Labierīcības: Ir un viss kā pienākas.
Attieksme: 9/10 (Smaidīga, komunikabla)
Izskats: 9/10 Ja patīk tievas, garas (170cm) meitenes ar skaistu seju.
Minets: 8/10 Nav dziļais, bet izjusti.
Sex: 9/10 Ļauj pašam izvēlēties pozas un pati darbojas.
biju piekāpis šeit , teiksim tā bildē ļoti safotošopēta dzīvē izskatās nedaudz pelēcīgāk. Augums smuks man patika dupsis smukai krūtis 3 izmērs ir mazzzs puncīts kas netraucē it nemaz . Laipni sagaidīja atieksme laba pozitīva. Gūltā nedaudz sāka steigties bet kad piebremzēju viss itka aizgāja labi un nesteidzīgi . Biju panēmis uz 1/2h par vienu orange no ienaksanas līdz aiziešanai bij 40 pāri minūtes. Kopumā neslikts variants no ārvalstniecēm.
Dzīvoklis, vannasistaba un dvielis jautājumus nerada, viss ok. Dzīvokli dala uz pusēm ar vēl kādu, līdz ar to, satiksme uz vannasistabu tiek regulēta.
Jā, foto atbilst, BET bildēs ir pro. makeup un skuķis ir pamatīgi sapucēts. Realitātē nu ļoti, ļoti parasta meitene. Tas ir kā salīdzināt glīti pasniegtu ēdienu uz šķīvja restorānā ar pelmeņiem kopmītnēs no pannas. Iespējams garšīgi ir abi varianti, bet skats atšķiras ļoti būtiski. Vecums atbilsts.
Draudzīga attieksme, par katru nieku (darbību) maksā papildus - viss kā bankā. Skrupolozi skaita laiku. Mana 1h pēkšņi pārvērtās par 45 min, jo redz "tev arī dušā ir jāieiet.."
Izmaksas - stunda 3 oranžie, pusstunda četri zilie. (+ par pašsaprotamām lietām "dopos" var nokurināt 50-100 eur) papildus.
https://puh.lv/lv/cat-girls-looking-for-sex/ad-privet-ya-krasivaya/5338293.html
Caur whatsapp (25566906) atsūtīja Taņas video no fotosesijas. Cenas uzpūstas 0.5h - oranžais pluss 2 zilie un 1h- 3 oranžie pluss 2 zilie.
Neesmu bijis pie Taņas uz doto brīdi, tīri ar info padalījos, lai biedri caur to numuru atrod best price/performance Taņu.
Biju pie Natali maija mēneša 20tajos datumos. Komunikācija notika caur whatsapp, kur arī tika sniegta informācija par to, kāda veidu atpūtu sniedz: "Klasika, saldais minets, 69, kuni, orālie glāsti, apskāveni un skūpsti. Masāžiņa dāvanā".
Takse: Piedāvā uz 1h vai 0.5 h, attiecīgi 2 oranžie un 1 oranžais.
Lokācija: Vagonu iela.
Komunikācija notika ļoti viegli un ātri norunājām tikšanos pēc 40 min uz 0.5h. Piebraucu, zvans Natali un pēc neilga brīža esmu pie viņas. Meitene sagaida pievilcīgā apakšveļā, smaidīga, gaiši mati, runā krieviski, bet ar izteiktu UA akcentu. Pēc bildēm viņai nav 26 gadi, būtu jāpieliek +5. Liekā svara nav. Nauda pa priekšu, dvielis un duša, dzīvoklis pēc kosmētiskā remonta, nav kur piesieties par apartamentiem: vienistabas dzīvoklis. Izejot no dušas, viņa ir guļamistabā. Patīk skūpsti, bet garšo pēc pelnu trauka. Gumija virsū un mutiskie darbi. Šoreiz nebiju nācis pēc orālā, vairāk pēc paša procesa, tāpēc īsumā - orālais OK, bet nav full programma izieta. Pašā procesā aktīva. Viņas mīļākā poza, ko pati atklāja, ir jātnieces, ja nu kādam tas interesē. Šāviens no mugurpuses un duša. Kamēr dušojos piedāvāja uztaisīt ko padzerties. Apskāviens, smaids, buča un devos prom. Laiks no durvīm līdz durvīm ~40 min.
Attieksme - 8/10
Apartamenti - 8/10
Minets - 7/10, bet full programma netika iztestēta
Process - 7/10 (Bija jautri, bet tas asums kaut kā nebija)
Figūra - 7/10 (Nav izplūdusi, bet citas darbones ir labākas figūrā)
Price/performance - 0,7.
Vai es iešu vēl? - nē, bet slikts iespaids nepalika, meitene ir kopta un ja ir vēlme nolaist tvaiku, bet roka pašam neceļās, tad ir ok variants.
Kā ar TālavasTaurētāja komentu: "visuprieku nosita tas, ka meitene bik masīva ar nokarājušos vēderu un ļenganām krūtīm..., hmmm..., pēc bildes biju gaidijis ko labāku"..
Otrkārt, naivs Tavs jautājums bija meičai par reidu un sameloja Tev viņa, jo viņa ir viena no tām 9 meičām (Yliana, Lilia, Anetti, Viola, Luna, Samanta, Sasha, Diana, Karina), kuras līdz svētdienas vakaram strādāja ar aizturēto "1981.g dzimušo policijas redzeslokā agrāk nenonākušo vīrieti". No šī devītnieka nav atpakaļ tikai Diana un Karina
Vēders meitenei nebija tik ļoti nokarājies kā pie citām, un krūtis ir lielas un mīkstas, bet kā jau zināms izskats ir gaumes jautājums.
Varbūt sameloja, nenoliedzu tādu faktu. Būtībā tā bija mana pirmā atsauksme šeit un pirmā reize, kad devos uz turieni arī ar domu, ka dalīšos ar savu pieredzi šeit.
Tikos ar Sashu šonedēļ.
Bildes ir viņas. Meitenei patiesi varētu būt 20 gadu kā sludinājumā. Vieta ir Brīvības ielā 14x, mašīnu atstāju Cirkle K stāvvietā. Takse - viens, o, o, jeb 2 oranžie par vienu stundu. Nosauca durvju kodu un devos uz augšu. Meitene atvēra durvis apakšveļā. Naudu laipni palūdza pēc tam, kad novilku virsjaku. Iedeva dvieli, pajautāja, ko vēlēšos padzerties un devos uz dušu. Dzīvoklis tīrs, sakpots.
Pēc dušas meitene jau gultā gaidīja mani. Skūpstās ļoti izjusti, bet nepārspīlēti. Pārgājām uz mutisko ar prezervatīvu. Minetu taisa dziļi, izjusti un spēlējas ar debesu zvaniem. Tā pirmo reizi beidzu. Devos atpakaļ uz dušu.
Atnākot paprasīju vai ir veikusi erotisko masāžu pirms tam? Atbildēja, ka nav, bet paglāstīt muguru varot - Tā kā nācu pie viņas uz minetu/sex - glāstīšana bija patīkama. Pēc tam uzkurināja mani, uzvilka prezervatīvu, atkal minets, pēc kura izdrebināju viņu no muguras līdz kulminēju. Sekss ir labs, samāksloti nesten, pat ja samāksloti, tad dara to labi. Pozas - kādas grib, ir dīvāns arī blakus, kur var darboties. Devos uz dušu.
Atnācu un paprasīju, kas viņām ar to policiju te? Atbildēja, ka ne pie viņām, bet pie citām meitenēm, kas bija zem Aģentūras. Paprasīja, ko apskatīt Rīgā, jo pirmo reizi pie mums.
No durvīm līdz durvīm - 1h 20 min. Jāpiemin, ka biju īsi pirms 22:00 pie viņas
Ierakstīts
Paldies Tev! Izglābi!