Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Aleksandra 20322547
Ierakstīts

Labvakar, cīņu biedri! Neesmu ļoti aktīvs postu rakstītājs, bet pieņemiet atsauksmi:

 

Aleksandra

Sludinājums (no www.puh.lv):

Новенькая в Риге ❤️
На фото я! Много допов, есть анал😉
Поверь, тебе понравится 💋
Использую WhatsApp 20322547

 

Foruma meklētājs neatrada citu tēmu kura varētu būt par šo meiteni.

Sarakstē caur Whatsapp ātri, operatīvi atsūtīja izcenojumu un piedāvājumu: 1h 6 zilie; push 3 zilie un 1 sarkanais. Iekļauts klasiskais, orālais ar gumiju, skūpsti pa ķermeni un kunilings 
Ir "dopi":

  • Minets bez prezervatīva 1 zilais
  • Beigšana uz sejas 1 zilais
  • Beigšana mutē 1 zilais
  • Beigšana uz ķermeņa 1 zilais
  • Pirksti 1 zilais
  • Dziļais minets 1 zilais
  • Rimings klientam 1 zilais
  • Rimings fejai 1 sarkanais
  • Erotiskā masāža 1 zilais
  • Poza "69" 1 zilais
  • Anālais 1 oranžais
  • Foot fetish 1 zilais
  • Skūpsti 1 sarkanais
  • Kopēja duša 1 zilais

 

Apmeklējums:

Dāma pieņem dauddzīvoklenē centrā, Brīvības iela, netālu no Baznīcas ielas. Auto novietošana B zona. Sarunājām tikšanos 22:00. Ērti iekļūt mājā, kāpņu telpa kopta, pirmskara māja. Pieņem nelielā studijas tipa dzīvoklī. Durvis atvēra blonda, garmataina dāma, augstpapēžos, kaila, apmetusies ar caurspīdīgu drēbju gabalu. Augums ~ 165 cm. Bildes atbilst 1:1. Dotajā momentā nācis klāt kāds kilograms, bet nekas lieko nenokarājas. Krūtuis ir skaistas, lielas areolas, silikona. Vecums ~ 38 gadi. Uzpumpētas lūpas, bet pievilcīgas un patīkami skūpstīt. Dāmā smēķē, tāpēc var sajust Iqos smaržu. Neesmu eksperts, neprasīju viņas dzimšanas datumu, bet vecums virs 35, tuvu 40.

Smaidīga, nesteidzina, naudu uzreiz neprasa. Paprasīja vai palikšu uz stundu. Noliku oranžos uz galda (1h + duša + skūpsti). Iedod tīru, sausu dvieli, nav ļoti liels, bet nav miniatūras variants. Noģērbās un varēju novērtēt dāmas figūru dušā. Patiesi savai pieredzei figūra ir ļoti pievilcīga. Āda mazliet "+", bet zem tās labi attīstīta muskulatūra. Dušojoties patīkami vaid, kārtīgi izmazgā savu un manu kājstarpi, apņem un piespež sevi cieši klāt. Izkāpjot no dušas aši noslauka sevi un tad maigi, izjusti noslaucīja manu ķermeni. Aicināja uz gultu. Apguldīja uz muguras. Maigi glāsti, skūpsti un ar mēli palaizīja olas. Draugs jau sen gatavs. Uzlika mēteli un mutiskie darbi sākās. 

Blowjob bija kaut kas interesants. Nebija paraistais galvas pendulum, bet gan ātras kustības uz augšu/leju kombinācijā ar mēles darbiem, kas bija patiesi patīkami un lika kulminēt man veicot apļveida kustības ar savu galvu uz riņki tā, ka mati plosījās riņķī. Ātri kulminēju un tad veica masāžu.
Dāma izmācījusies masāžu Kijevā un spēj izmasēt. Nav parastā glaudīšana, bet nav taizemiešu seanss. Patīkama pirkstu tehnika un sajūta, ka izmasē dziļākos muskuļu slāņus. 
Pagulējām un sākāk otro reizi. Uzlika gumiju un mutiskie no jauna sākās. Bija ļoti patīkami un teicu, lai sēžas virsū. 

Ar ceļiem neatbalstījās pret gultu, bet tupus uzsēdās virsū. Skats patiesi skaists: lielās silikona krūtis un plati pavērtās kājas un MILF uz daikta. Burvīgi. Pēc tam viņa apgūlās un es no augšas. Damā pavēra kājas špagatā. Patīkami vaid, uzmundrina, saka mīļus vārdus. Tad doggy - tas bija viņas mīļākais - pati atzina un visskaļāk vaidēja. Teica, lai drāž viņu stiprāk, jo patīkot. Figūra nav nekas super "WOW", bet patīkami pieskarties un sajust muskuļus zem mīkstas ādas. Jutu, ka nebūs otro reizi un devos uz dušu.

Dāma paziņoja, ka būs šeit tikai līdz 13.septembrim un varbūt atgriezīsies vēlāk.

Vērtējumi:

Dzīvoklis: 7/10: Ir kopts, bet kāpņu telpā bija satiksme no random ārzemnieku studentiem.

Labierīcības: 8,5/10. Duša bija tīra, grīda sausa un dvielis svaigs. Esmu bijis labākās feju dušās.

Attieksme: 10/10. Nekur nesteidzināja, ļoti smaidīga un pozitīvi orientēta dāma. Dara to, kas patīkot.

Izskats: Man kā MILF cienītājam: 9/10 (Imperatore mana TOP MILF pēc izskata)

Minets: 9/10. Ātri sanāca beigt, bet gods godam dāma centās un labi sanāk.

Sex: 9,5/10 Patīk, ka viņu enerģiski ņem priekšā. Nekautrējās no pozām un ir ļoti lunkana. Kājas prot špagatā izcelt. 

 

Vai iegriezīšos ciemos vēlreiz: Noteikti. Price/performance (neikļaujot dzīcokli) 0,92.

Aleksandra_import.jpg

Link to post
Natalie (29), 20455201 ( 25377524 )
Ierakstīts

Sveiciens cīņu biedriem!

Biju pie Natali maija mēneša 20tajos datumos. Komunikācija notika caur whatsapp, kur arī tika sniegta informācija par to, kāda veidu atpūtu sniedz: "Klasika, saldais minets, 69, kuni, orālie glāsti, apskāveni un skūpsti. Masāžiņa dāvanā".

Takse: Piedāvā uz 1h vai 0.5 h, attiecīgi 2 oranžie un 1 oranžais.

Lokācija: Vagonu iela.

Komunikācija notika ļoti viegli un ātri norunājām tikšanos pēc 40 min uz 0.5h. Piebraucu, zvans Natali un pēc neilga brīža esmu pie viņas. Meitene sagaida pievilcīgā apakšveļā, smaidīga, gaiši mati, runā krieviski, bet ar izteiktu UA akcentu. Pēc bildēm viņai nav 26 gadi, būtu jāpieliek +5. Liekā svara nav. Nauda pa priekšu, dvielis un duša, dzīvoklis pēc kosmētiskā remonta, nav kur piesieties par apartamentiem: vienistabas dzīvoklis. Izejot no dušas, viņa ir guļamistabā. Patīk skūpsti, bet garšo pēc pelnu trauka. Gumija virsū un mutiskie darbi. Šoreiz nebiju nācis pēc orālā, vairāk pēc paša procesa, tāpēc īsumā - orālais OK, bet nav full programma izieta. Pašā procesā aktīva. Viņas mīļākā poza, ko pati atklāja, ir jātnieces, ja nu kādam tas interesē. Šāviens no mugurpuses un duša. Kamēr dušojos piedāvāja uztaisīt ko padzerties. Apskāviens, smaids, buča un devos prom. Laiks no durvīm līdz durvīm ~40 min.

Attieksme - 8/10
Apartamenti - 8/10
Minets - 7/10, bet full programma netika iztestēta
Process  - 7/10 (Bija jautri, bet tas asums kaut kā nebija)
Figūra - 7/10 (Nav izplūdusi, bet citas darbones ir labākas figūrā)

 

Price/performance - 0,7.

Vai es iešu vēl? - nē, bet slikts iespaids nepalika, meitene ir kopta un ja ir vēlme nolaist tvaiku, bet roka pašam neceļās, tad ir ok variants. 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.